Bra start på dagen

Allmänt

Idag känner jag på mig att det blir en bra dag. Fick en bra start när jag gick en morgonpromenad med mamma. Är lyckligt lottad som bor så vackert med alla dessa fina omgivningar. Morgonpromenader ger en härlig start samtidigt som man får komma ut och andas, stressa av lite. En stor fördel med hemmajobb/hemmaplugg som man måste ta tillvara på. Bara att få se den här soluppgången gör en lycklig i själen. Tyvärr kommer jag bara kunna gå såhär de dagarna jag är hemma fram tills min praktik, förutsatt att det inte blir någon hemmajobb på praktiken. Det hade absolut inte gjort mig något om det blev så, det hade resulterat i betydligt mindre pendling för min del.

Börjar känna mig mer bekväm i min nya frisyr nu. Luggen har fått rufsa till sig under natten och är inte blåst inåt, utan mer så som jag vill ha den. Tror bara håret behöver falla naturligt, vilket ofta tar ett par dagar enligt mig. Ångrade mitt beslut mer och mer ju längre dagen gick igår, men väldigt skönt att det känns bättre nu.

Igår fick jag äntligen pysslat lite med min häst. Han känns vid gott mod och haltar inte, men vi tar det säkra före det osäkra och låter honom vila till 1 oktober. Nu har han ändå en kompis i hagen och rör sig mer och mer på egen hand. Men det ska bli väldigt kul att få börja rida honom sen igen. Bara hålla tummarna att han håller. Lyckades även få till ett träningspass när jag var hemkommen från stallet. Märks att det var ett tag sedan man körde sina program.

Alldeles strax är det dags för redovisning av en affärsplan jag och en klasskompis har satt ihop under de senaste veckorna. Inget stort arbete alls. Redovisningen är cirka 5 minuter, men det är många som ska hinna redovisa. Därefter blir det repetition inför tentan imorgon. Satte mig ner och verkligen fokuserade större delen av dagen igår, och tycker ändå jag fick ett bättre grepp om allting. Skriver ner allt som jag tror är viktigt och förklarar det med egna ord. Ett sätt som fungerar väldigt bra för mig. Allt känns lugnare nu och inte lika stressigt som det gjorde i början av veckan, fram tills igår.

I eftermiddag vankas det stallet, som vanligt. Förhoppningsvis är jag så effektiv under dagen att det går att komma ifrån lite tidigare. Blir även lite träning ikväll, så jag kan få till mina tre pass!

Hoppas ni får en jättefin torsdag!

Gillar

Kommentarer