Borta bra men hemma bäst

Lika skönt som det är att komma iväg, lika skönt är det att komma hem igen. Dagen spenderas lite spontant i stallet större delen av dagen. Kom dit vid 10-tiden och åkte hem runt 16? Finns alltid mycket att göra. Gjorde allt som rör Snöboll och borstade honom. Red även Abbe. Aline och jag la fram lite bommar på banan, så jag kunde vara med på Abbe lite. Till en början hade vi bara trav- och galoppbommar, men när jag var klar la vi upp de till språng så Aline kunde hoppa lite. Inga språng för min och Abbes del igår, men det kommer också. Passade på att städa ur mitt skåp också. Lite roligare än att städa hemma...

Hemma svidade jag om till träningskläder och det blev en springtur runt slingan. Eller rättare sagt, springa och gå. Har inte sprungit på flera månader, men det gick förvånansvärt bra. Kändes lätt och roligt. Kroppen är mör och go. Blev 4 km, så nu är jag igång. Har kommit över 17 000 steg efter den här dagen, och det är då jag mår som bäst.

Efter middagen (som var så god att jag åt alldeles för mycket och hamnade i världens matkoma) tog vi en liten biltur i små områden runtomkring i närområdet. Alltid kul att se nya ställen! Kvällen bjuder på en myskväll i soffan, innan det är dags att krypa ner under täcket för att sova.

Gillar