Början på hösten

Hösten är här officiellt nu. Dock inte vädermässigt, det slog ju om i måndags och vi har haft över 22 grader de senaste dagarna, strålande sol och nästan så man tror att försommaren är här igen. Att pendla mellan dessa olika väderlekar gör mig lite frustrerad. Ena dagen är det 12 grader, blåst och regn. Flera lager kläder och kallas händer. Plötsligt är det dags att slänga kläderna igen och gå i shorts och t-shirt. Men ska inte klaga nu när det fina vädret är tillbaka.

Denna vecka har inte varit så händelserik än så länge. Helt ärligt är jag ganska trött. En kattunge är lite som ett småbarn. Han fäste sig väldigt mycket vid mig de två första dagarna och även nätterna. Första natten var han enbart ledsen och letade efter sina syskon. Annars sov han ju bara i min famn fram tills han väckarklocka ringde strax innan fem. Andra natten var han på bus humör och skulle inte sova, utan hoppa omkring på mig. Jag kunde sova bättre, men inte helt bra. Tredje natten, som var inatt, var lugnare. . Inte lätt att vara liten och ensam. Oavsett så är det underbart att ha djur igen.

Ikväll är jag stalledig. Inte av någon speciell anledning, utan jag vill bara ha en lite lugnare kväll. Tog bilen till jobbet eftersom Alines kille Jocke ska laga en fjäder på min bil efter jobbet. Åker från Göteborg direkt till Alingsås, med ett litet stopp för att kunna tanka. Efteråt bär det hem till lille Truls som är ensam en stund på eftermiddagen. Hoppas nu på att få tillbaka lite energi så jag orkar träna, läsa på kvällarna och ta tag i plugget. Har även en hel del idéer vad jag vill blogga om, så vill gärna få tid till att sitta ner i lugn och ro för att formulera de rätt och få till bra inlägg. Älskar detta.

Gillar