Blixtar & dunder

Är väldigt glad att jag hann hem innan gårdagens oväder bröt ut! Hade väntat hela dagen på att det skulle bli åska, ösregn och kallare grader, men inget hände (tack och lov eftersom jag skulle genom stan till centralen och ta tåget hem) Hittade ett jättebra tåg av ren slump som gick till Jönköping och Nässjl, men faktiskt hade sitt första stopp i Lerum. Gick på 15 minuter, så smidigt. Mamma plockade upp mig, jag stannade till vid vår station och plockade ut två paket. Hemma åt vid lax med potatis och romsås till middag, mums. Klockan var någonstans runt 18 när jag kom hem, och vid 18.30 bröt ovädret loss. Allt var lugnt och stilla ute, plötsligt började det blåsa orkan 1,5 sekund. Regnet kom som ett brev på posten och det verkligen slog ner. Åskan började mullra och vi fick se ett par blixtar som säkerligen slog ner någonstans. Älskar oväder, så jag fastnade vid köksfönsret och beundrade skådespelet. Temperaturen sjönk över 10 grader på 15 minuter, om ens det.

Paketen jag hämtade ut innehöll två klänningar och två flaskor från Glacial Bottles. Såg på Instagram i förra veckan att de hade 2 för 1 på sitt sortiment och jag har länge velat ha en. Perfekt med ett bra erbjudande då! Klänningarna älskade jag, men är lite osäker på om jag ska behålla eller inte... Det återstår att se. I brevlådan hemma låg det pocketböcker som jag också beställde i förra veckan. Bokus hade 4 för 3, och vem är inte jag som älskar erbjudanden och självklart beställde. Mamma tog två och jag två. En roman och en lite spännande bok. Ska bli kul att läsa dessa.

Ikväll blir det lugnt. Ska försöka få tränat (var så tung i huvudet av åskan igår att det var otänkbart att göra något annat än att ligga i soffan)

Gillar