Back to basic

Dags att återgå till rutiner och vardag igen. Första dagen i skolan efter sommarlovet. Även första dagen på plats på nästan ett år. Större delen av förra året bedrevs på distans. Skolan fick ett bekräftat coronafall och stängde i två veckor. När det väl var dags att komma tillbaka igen var det så mycket spridning att de stängde helt och hållet. Tyvärr är min magkänsla att detta kommer hända igen. Det gör mig ingenting alls, jag trivs bra med att plugga och jobba hemifrån, men det är väldigt kul att få träffa sina klasskompisar. Vill både och kan vi säga.

Något inom mig gillar rutiner. Jag trivs med att veta vad som händer, även om dagarna ser lite olika ut med tider osv. När höstterminen startar tycker jag verkligen det känns som om hösten är här. Det blir en typ av nystart. En nystart för mål, träning och visioner. Min hjärna laddar om och ställer in sig på att prestera och ta in så mycket information det bara går. Jag älskar ju skolan och att lära mig nya grejer. Skulle jag behöva plugga två år till skulle jag inte gråta (däremot skulle väl min plånbok det..)

Första skoldagen är alltid lite pirrigt. Dags att träffa alla igen och ställa in fokus på rätt grejer igen. En ny kurs kickstarter direkt - affärsekonomi. Kan bli spännande. Har köpt en bok för 600 kr, så jag hoppas att det blir bra och att det är något jag kommer ha nytta av, om jag någon gång skulle bestämma mig för att starta eget. Just idag är det inte heller bara min första skoldag, utan även andra dosen av coronavaccinet. Inte alls lika nervöst som det var förra gången, men det är ändå pirrigt. Oavsett spruta tycker jag det är läskigt, men nu är det inte alls länge sedan jag tog en. Värre om det går flera år emellan. Min magkänsla säger mig att jag kommer bli sjuk efter den här sprutan, men jag hoppas verkligen inte det.

Det bästa med hösten är att få skriva in allt som ska hända i kalendern. Få en överblick över vad som kommer att hända. Extrajobbet börjar på onsdag igen. Känslan av lite extra pengar in i kassan är alltid en trygg känsla. Hösten som kommer har väldigt mycket roliga och spännande saker att bjuda på. Bring it on.

Gillar