Är sommaren slut?

Nu börjar jag undra på riktigt om sommaren faktiskt är slut? Har blivit lite stressad de senaste två veckorna när folk jag träffar säger och det även skrivspå sociala medier att sommarne är över. Jag har ju inte ens hunnit vara ledig och njuta av sommaren? Men men, oturligt nog så verkar faktiskt sommaren vara över nu. Inte för att jag har något emot hösten alls. Nej nej, jag älskar alla årstider lika mycket! Blir så trött av allt gnäll på hösten och vintern. Vi vet redan att det kommer bli mörkt och regnigt, omfamna det istället och gör något mysigt av det. Vi behöver inte göra allting mer dystert än vad det är. Varför ska jag missa flera årstider bara för att gå och längta efter sommar och varmt?

Igår satt jag på kontoret och hörde åskan mullra på utanför, jättemysigt! Är väldigt glad att jag inte var ute under det värsta ovädret, det var inga dåliga åskknallar. Måndag och tisdag den här veckan var extremt stressigt på jobbet. Jag sitter fortfarande ensam med flygimporten, samtidigt som det bara blir mer och mer att göra för varje vecka som går. Tyckte att vecka 30 var mycket, men det är bara en piss i havet jämfört med den här veckan. Gillar verkligen inte när det börjar hopa sig problem, då går det plötsligt troll i allt. Vecka 30 flöt allting utan problem, det har det dessvärre inte gjort den här veckan, så ibland får jag ta in experthjälp. Måndagen innebär 45 min övertid, tisdag och onsdag har jag kunnat slita mig i tid. Kroppen börjar ta semester redan nu, troligtvis bara på grund av vetskapen om att nästa vecka innebär ledighet. Är så trött på morgonen att jag knappt vet vad jag heter. Men jag kör de sista två dagarna, rätt in i kaklet.

Från mitt fönster mitt under åskovädret och regnet. Jättemysigt!

Ikväll ska Snöboll få nya skor. Troligtvis ska vi testa att sko med sulor och se om det kan hjälpa, om han nu blir lite halt för att det varit så hårt i marken. Jag tar till och testar allt just nu! Det positiva är att han fortfarande inte haltar trots att han får mindre medicin nu. Peppar peppar på att detta blir bra. Huvudsaken är att han blir frisk. Sen om det tar tre veckor eller två månader, det spelar ingen större roll. Han är ju mitt allt.

Valde igår att sluta ge honom hans mesh när han kommer in på eftermiddagen, samt godis/morötter. Det sista han behöver är ju att bli tjock eller bli stående med för mycket energi i kroppen som leder till fång eller liknande, nu när han går på lite gräs. Kan ju säga att jag inte var speciellt populär igår när han kom in och krubban var tom. Han tittade inte på mig de första minuterna. Inte lätt när man tror att man har blivit bortglömd. Vi pysslade och borstade en stund, oljade hovarna och klippte lite på manen.

Inför min semester har jag köpt en pall så jag kan sitta med honom i hagen. Tanken är att kunna sitta och läsa samtidigt som jag är med honom. Det är så rogivande att vara med djur, så då kan jag lita gärna sitta hos honom någon timme om dagen och få vara med honom.

Gillar