30 grader och "sommarlov"

Allmänt

Plötsligt kom dundervärmen från ingenstans. Idag var vindarna varma istället för kalla som de har varit den senaste veckan, det var i och för sig skönt, men jag var inte helt beredd. När jag kollade tidigare i veckan skulle fredagen bli fin, men inte någon annan dag.

Idag kan jag tekniskt sätt säga att jag gick på sommarlov. Vi hade vår sista redovisning i kursen "Statistik & analys av digitala medier" och då vill jag faktiskt säga att jag är ledig nu. Imorgon ska resterande del av klassen redovisa sina rapporter och efter det så är det finito. Jag hämtade min kompis efter lunch som jag inte har träffat på så himla länge! Vi red på samma ridskola tillsammans och hyrde häst där under ett par år och blev jättenära vänner, men på grund av andra intressen och åldersskillnad så gled vi ifrån varandra lite. Men så idag hängde hon med mig till stallet och vi red ut tillsammans i skogen, det var så himla mysigt och så otroligt roligt att få träffas igen efter så lång tid. Dock var det en så tryckande värme så man hade inte riktigt rätt energi och svetten rann för minsta lilla. Hästarna var dock pigga och glada och tyckte det var mysigt i skogen de med.

Sedan jag kom hem har jag käkat middag och suttit på altanen och läst en bok. Älskar att det går att vara så mycket ute nu. Tanken var att jag skulle träna på kvällen, men gör jag det så kommer jag troligtvis att svimma. Misstänker också att jag är allergisk eller väldigt känslig mot pollen, och det känns som om allting har tagit skruv nu igen när det blev så varmt. I skrivande stund sitter jag på altanen på baksidan och svalkar mig, sen blir det en kall dusch och läggdags. Tydligen lyckades jag ställa klockan på en timme för tidigt imorse, så istället för att ringa 07:20 så ringde den 06:20 och när jag väl hade insett mitt misstag kunde jag inte somna om igen..

Har så mycket som jag vill skriva här på bloggen, så vill verkligen ta mig tid att skriva välformulerade inlägg och publicera här! Frågan är ju bara när det finns tid till det.. men det löser sig!

Gillar

Kommentarer