10 saker du inte visste om mig

- När jag var ungefär 9-10 år vann jag 10.000 kr på BingoLotto. Mattesnille som man var då (ochh är än idag) förstod jag inte att det var så mycket pengar, utan jag trodde att jag hade vunnit 10 kr. Det var en rolig upplevelse! Fick köpa min första egna dator och ett Wii-spel med Hannah Montana minns jag. Köpte säkert något mer men det är ändå över 10 år sedan nu.

- Jag har aldrig brutit något, då har jag ändå varit hästtjej under större delen av mitt liv. Peppar, peppar ta i trä.

- Att spara pengar är något jag älskar. Njuter av att se en summa på ett sparkonto stiga. Ska inte säga artt jag är snål, men har sedan jag började jobba extra i gymnasiet sparat merparten av mina pengar, även om jag har lätt för att unna mig saker som jag gärna vill ha.

- Ytterligare en sak som gör mig oerhört nöjd i själen är planering. Jag ÄLSKAR att planera saker. Planerar redan min höst. Att skriva in saker i almanackan är så himla tillfredsställande.

- Jag är en ganska introvert och blyg människa. Har tagit riktigt stora steg i rätt riktning att bli mindre blyg, men jag har väldigt svårt att slappna av runt nya människor.

- Lite av motsatsen till föregående punkten, men i trafiken är jag väldigt hetsig. Inte alls hetsig i min körning, jag kör bra så det är inte så att jag slarvar eller så. Men jag skäller på exakt ALLT och ALLA. Försöker bli en trevligare människa, men det är svårt. Ni får inte tro att jag skäller ut folk, nej jag skäller i min bil där det bara är jag och de som åker med som hör mig. Blir galen på folk som ska gå över en gata när det är rött på gående, eller ännu värre, om de går över där det inte ens är ett övergångsställe. Nej, andra människor som inte kan sina trafikregler gör mig oerhört frustrerad.

- Jag tycker Göteborg är en jättefin stad, no doubts. Dock känner jag inte alls någon längtan efter att bo i Göteborg. Jag är uppvuxen i utkanten av stan, vid Östra Sjukhuset och jag är tacksam över att vara uppvuxen med närheten etc. Men det är inget som lockar mig. Allra helst vill jag bo i Alingsås. Vill ha ett lugnt tempo. Hade jag haft möjligheten hade jag nog inte velat jobba i Göteborg heller, men det är ju där de flesta jobbmöjligheter finns! Landet passar mig väldigt mycket bättre.

- Jag är oerhört hemmakär. Det finns inget jag tycker är bättre än att få vara hemma. En lugn kväll hemma går före allt annat. Sen bör man ju göra andra saker ibland och det är klart att det är kul, men jag föredrar allt att vara hemma.

- Mina drömyrken när jag var liten var författare och journalist. Lade ner journalistdrömmen när jag läste den typen av inriktning på gymnasiet och verkligen fick förståelse för hur tufft det är för dagens journalister. Författardrömmen lever vidare. Älskar att skriva och tanken är att inom en snar framtid börja skriva en bok och hoppas på att någon vill ge ut den! Det hade varit väldigt spännande att få göra det.

- En annan bana i livet som lockat mig är att jobba i butik! Har alltid tyckt det verkar vara jättekul, speciellt att stå i kassan. Fick testa på under min tid på Intersport, men hade helst velat jobba i en matbutik. Sökt massor av jobb oxh extrajobb men tyvärr aldrig fått napp. Med tanke på att jag älskar att stå i kassan hade jag gärna jobbat typ en sommar på Gekås i Ullared i kassan, det hade nog varit himmelriket!


Gillar