- Error -

Just nu vet jag inte riktigt vad det är som händer i vårt avlånga land.. i alla fall här på västkusen! Det är så oerhört varmt att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. En urdladdning med åska hade verkligen suttit på sin plats. Kontoret är jättevarmt, luften står helt still så det blir inget tvärdrag trots massor utav öppna fönster och som grädden på moset är det vägarbeten och grejer utanför och borning i berg under huset som gör att huvudvärken kommer som på beställning... Samtidigt ska vi inte klaga på vårt väder, för det är underbart. Men allting behöver kanske inte hända på en och samma gång.

När jag la mig igår kunde jag höra åskan långt, långt bort, men det kom aldrig till oss. Läste imorse att det hade varit ungefär 1500 blixtnedslag i Västsverige, så det behöver nog ladda ur sig ett par gånger. Christoffer sa imorse att det hade åskat så i Kungsbacka att väggarna på huset vibrerade. Prognosen ändrar sig hela tiden också, ena stunden ska det åska varje kväll hela veckan och komma massor utav regn, för att i nästa stund enbart vara 30 grader varmt utan minsta regndroppe. Spännande att se vad som kommer hända.

Ikväll ska i alla fall jag och Christoffer fira vår tre års dag! Helt sjukt hur fort tiden går. Insåg också när jag satt på jobbet idag att detta var min tredje sommar på kontoret, minns fortfarande min första dag när jag skulle sommarjobba, herregud... Får allt lite åldersnoja, även om jag bara är 20 år. 20,5 för att vara helt korrekt.

Jag hoppas på bra väder så att vi kanske kan sitta ute och käka, men vågar inte hoppas för mycket.. Vi bokade bord kl.19 men man kunde inte boka på uteserveringen. Är det fin väder hoppas jag att vi kan få sitta ute istället.

Gillar