Header

Instagram@gibrilli

Jeg er virkelig glad i å ta bilder! Det er min aller største hobby. Jeg må bare bli bedre... Greit nok at det er en hobby, men planen er at denne hobbyen en dag skal bli mitt lille sideprosjekt. At jeg en dag kan være så heldig og få ta bilder for andre. Glede med foto.

Nå skal det spares opp til nytt kamera, nye linser også må jeg bare finne noen flotte folk jeg kan ta bilder av. Jeg gleder meg allerede!! Skal gå all inn nå.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Hei! Nå tenker jeg at det er på tide å få ut disse boho produktene mine. I sommer hadde jeg så utrolig lyst til å starte min egen nettbutikk hvor jeg skulle selge ringer, flash tattoos, kjeder, armebånd og vesker. Alt skulle være i boho stil (fordi jeg elsker det), men planen gikk ikke som den skulle og det er forsåvidt helt greit, men nå sitter jeg hjemme med så mye smykker som jeg må få solgt. Det meste er i sølv (sterling silver 925), utenom kjedene og fotlenkene. Har mange foskjellige ringer, de fleste er midi (de passer da alle, da de bare klemmes til for tilpasning). Er det noen som kunne ønske seg eller som vet om noen som ønsker seg denne type smykker, så send meg gjerne en pm eller mail. :)

Kan sende bilder av produktene og priser!


Likes

Comments

Etter 3 lange mnd. uten A & T ble vi endelig "gjenforent" på fredag. Er det 2 mennesker vi alltid koser oss med, så er det disse <3 Ble også en liten bursdagsfeiring på A.

Må si jeg fikk veldig lyst på de nye gule hyllene de hadde, mummi koppen og kaktuser etter dette besøket. Heldigvis har jeg bursdag snart! :)

Likes

Comments

Fant noen greier jeg lagde for er år tilbake! Merker det blir alt for lite tid til eget design og morro når man jobber med det fulltid. Må sette av mere tid til slike kose prosjekter, så neste nå blir å lære 3D-program. :)

Likes

Comments

Kjære Annjor!

Først og fremst vil jeg bare si at jeg beundrer deg som person og blogger. Du er åpen og ærlig og jeg synes det er virkelig flott at du jobber for å fortelle alle hvordan menneskene bak klærne vi kjøper har det og at H&M er noen ufine mennesker.

MEN, da lurer jeg på en ting; Du blogger om mote? Og de klærne du legger ut på bloggen er jo klær som mennesker i f.eks. Bangladesh sitter å syr for 3$ dagen, slik at de skal kunne overleve, THATS IT, overleve...

De klærne som disse stakkars menneskene sitter å syr markedsfører du på bloggen din, men samtidig "
rister du av sinne" (som du skriver selv på bloggen din) av H&M for at de ikke holder sine ord. Da lurer jeg bare på hvorfor du virker så engasjert på sosiale medier, men ikke gjør noe med det? Du skal reise ned igjen og gjøre hva? Så lenge markedet vil ha billige klær og unødvendig mye klær, så kommer ingen ting til å endre seg.

Så da kommer jeg til poenget i denne bloggen, HVOROFOR er du med på å markedsføre den moteindustrien du selv er så i mot? Du som har så sinnsykt mange følgere som vil kjøpe det du poster eller som vil være som deg eller gjøre som deg, hvorfor bruker du ikke din egen markedskanal til å gjøre en forskjell? Det finnes mange fairtrade butikker som selger super freshe klær som du kunne valgt å bruke eller poste om på bloggen... Da snakker vi om å gjøre en forskjell.


Du har helt sikkert sett denne dokumentaren, men om du ikke har det anbefaler jeg deg og alle på det sterkeste og se den. Er en wake up call for oss alle tror jeg. TRUE COST MOVIE heter den og ligger på netflix for de som har det ellers koster det 4$ for å se den fra nettsiden deres.


Her kan du også finne noen nettbuttikker som selger klær hvor menneskene bak får det de fortjener og har krav på for jobben de gjør. Google fairtrade
cloth eller ethical cloth, så vil du finne mange forskjellige nettbutikker som selger klær der menneskene bak får et litt bedre liv enn det vi lager for dem ved å kjøpe billige klær fra kjeder som F.eks: H&M..

Kjære Anniken, jeg ønsket ikke å angripe eller henge deg ut på en negativ måte med dette innlegget, men heller kanskje mer som en oppfordring. Håper det blir mer fairtrade fremover :)

Likes

Comments

​​​​​​​​​​​​​​​​AD96C9BD-5F78-4905-B9DA5BB4191B1570-999D4313-2A09-4D12-8639CA6F20F311C4

Likes

Comments

Sittet å sett på bilder fra sommerferien i år. Kjenner jeg savner sommer, lukten av solkrem, kjærstetid og varme. Tenker det må planlegges ny ferie til et deilig sted i vinter. Kanskje Thailand! Aner ikke hvor da jeg aldri har vært der, men vil til et ferieparadis med lange hvite strender og kokosnøtt drinker som ikke er så dyrt.
Får gjøre litt reaserch på ving :)

Likes

Comments

Har lenge hatt lyst til å gjøre noe nytt i stua, men har aldri kommet lengre enn med tanken. Så nå har jeg endelig fått funnet noen nye ting som skal opp på handlelisten! Får se om mannen i huset er like fornøyd da, men er jo ikke akkurat som om han kommer til og dra meg med ut på shopping de nærmeste årene uansett, så noen får ta på seg oppgaven. :) Det blir kanskje ingen gyngestol med det første, MEN den skal spares til... Prøvde den på House of Oslo og det er virkelig noe av det diggeste jeg har sittet i. Glem fatboys og lenestoler! Denne moderne koseplassen skal inn i stua om så tv-bordet må ut. 

Likes

Comments

​Nå som høsten er her og mørke kvelder er i vente, måtte jeg finne meg noe å pusle med. Kom over en denne herligheten på instagram som @knipsarina har laget. Ble forelsket ved første blikk og innkjøp av garn ble gjort dagen etterpå hos "nøstet mitt" på Storo. Hun selger oppskrift til genseren på Etsy, men jeg tar sjangsen på at jeg klarer meg uten. "Tvi-Tvi" 

  • 273 Lesere

Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw