Jag kollade nyss på en film om hur vi ser på kroppen... Många tycker dem är för smala, för tjocka eller bara är fula. Men har alltid i huvudet att du är perfekt för att det finns ingen som du. Man kan leta över hav och land men det finns bara en du.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har kollat på en film som hette STÅ UPP FÖR DE TYSTA…
Som man såg i rubriken så betyder det att stå upp för dem som blir mobbade, kränkta, slagna för att de inte är som alla andra. Tänk om du hade varit den personen, hur hade du känt då? Om du hade blivit mobbad för den du är, för ditt namn, för att du inte ser ut eller kan prata som alla andra… hade du kunnat stå upp för dig själv eller hade du behövt hjälp? Om du var mobbaren tänk hur du hade känt om det var du som blev mobbad.

Kom ihåg att alltid stå upp för de tysta, stå upp för de som blir mobbade, kränkta, slagna för att dem inte är som andra. Stå upp för att en dag finns inte personen mer... den kanske inte orkar eller vill gå till skolan eller tillomed vill kanske personen dö/ ta sitt liv, för att du mobbade den eller inte stod upp för den personen. Stoppa mobbandet, kränkandet och alla som blir slagna. Säg till en vuxen, du klarar detta vem du än är.

Samma sak gäller för er som har det svårt hemma… I teatern jag såg idag handlade om en far som var alkoholist. Om du har en förälder som är alkoholist så är det inte ditt fel att din förälder är det. Det är inte ditt fel och kommer aldrig att bli, prata med en vuxen som kan hjälpa dig. Du är inte den
enda som har en förälder som är alkoholist.

TÄNK PÅ:
• Prata med en vuxen eller vän
• Det är aldrig ett barns fel
• Du är inte den enda som har det så här

Jag har lärt mig att alla inte våga stå upp för andra, att man inte våga berätta hur man mår och känner. Att man inte våga säga till en vuxen eller någon annan vad som händer i sitt liv.

Likes

Comments

Gott Nytt År!!
Det kanske inte blev dem bästa bilderna men har inga andra...
❤️❤️

Likes

Comments

Nu har var vi på valpkursen för första gången i tisdags.

Det var roligt att får lära mig mer om hur jag ska tränna med Selma och hur man ska uppfostra henne.

Likes

Comments

God Jul från mig och Selma, hoppas ni får en bra dag❤️

Likes

Comments

Selma upplever snö för första gången i dag.
Det kanske inte är mycket men det räckte nog för att undersöka närmare.
❤️

Likes

Comments

Glad halloween!!

Likes

Comments

Jag älskar dig so mycket Selma.
Du är mitt allt, du är mitt hjärta
❤️

Likes

Comments