Header

Hejhej:)) Tänkte berätta lite smått om min dag. Den började på tok för tidigt, då min pappa ringde och väckte mej klockan 5 för att han ville (????) köra mej till skolan. Skolan började iaf med ryska på hvitfeldska med OssianBror... de va ungefär dagens höjdpunkt... efter det hade jag MÄKMÄK som jag hatar av hela mitt lilla hjärta, de va dessutom grupparbete som gjorde det ännu tråkigare:/ Dock!!! Så slutade jag efter MÄKMÄK /klockan 11), så nu har jag suttit på mitt älskade espresso house i 4 timmar och pluggat historia. Nu klockan fyra ska jag följa med min mamms och min systra ped (vissa känner henne även som Ellinor eller EllinorTatiana), till gymnasiemässan, för lillfisen ska snart börja gymnasiet<333 Ja... det var ju min dag lite lätt;// tänker infoga lite bilder för att få inlägget att se lite professionellt ut ;) puss ha de bra, yours truly :*

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tjolahoppsan! I fredags gjorde jag min andra tatuering!! En stick n poke denna gången hos Svea <333 Det gjorde jävulskt ont och det kändes lite smått som att jag kanske inte skulle överleva... men, det gjorde jag tack och lov! Så nu har jag en liten blomma som pryder min underboob:) #nöjd #itwasworththepain

Nu sitter jag och väntar på skolsyster som desperat försökt få tag på mej i några dagar, och när jag väl är här, så dyker hon inte upp.... Så nu sitter jag här nere i väntrummet och drömmer om hemköp-sallad och fred på jorden. En kaffe skulle sitta fint också:)

Puss byebye, nu ska jag äta sallad! Ha dee<333

Likes

Comments

Hejhej, och välkomna till ännu en värdelös måndag. För det första, förstår jag inte poängen med måndagar?... Måndagar är typ söndag nr.2? Inget händer och man är antagligen bakfull. För det andra, vem är idioten som gjorde änglarna ledsna, så att hela Göteborg får kliva in i torkskåp? Detta är dagens stora frågor... hoppas att jag halkar i trapporna så jag får hissnyckel!!! Då jävlar kommer jag bli populär.

Någon vänlig själ får gärna komma förbi Schillerska med en bulle och kaffe så hade jag kanske överlevt dagen. Jag befinner mej för närvarande i sal 307, jag väntar. Jag föredrar mjölk i kaffet ;)

Be för mej, tack, puss, adjö

Likes

Comments

Tjolahoppsan! Idag är återigen en pluggdag, har alltså läxor och inlämningar i Människans språk, Engelska, Matte, Naturkunskap, Samhällskunskap, Ryska, Italienska och Historia, samt blev precis klar med två svenska inlämningar:)))) Vet inte ens vart jag ska börja, tycker Schillerska få tagga ner lite, går humanist...? - inte natur? Tycker det är onajs. 

Idag började iaf min dag med en ganska trevlig ryska lektion, efter det virrade jag runt i Vasastaden och letade efter Bio Roy, då jag skulle på en föreläsning där, kom ca 10 minuter sent för jag hade ingen aning om att det låg på avenyn och hade haft ryskan på Hvitfeldska. Men, men det gick bra. Nu sitter jag på min plugghörna på espresso house på viktoriagatan, och försöker få ordning alla inlämningar och prov. Jag strejkade också lunchen på Smyrna och köpte med ist sallad på hemköp... Julia hälsade dock att smyrnas fil och flingor var helt OK. 

Nu ska hjärntrötta jag försöka forsätta plugga och köpa ännu en kaffe. 

puss byebye 

Likes

Comments

Hallojsan, idag har jag flyttat in i den lilla 1:an som pappsen fixat åt mej, den är mycket liten men ack så charmig! Bilder kommer när här är snyggare. Här kommer iaf jag och min lilla papillon-blandning trivas bra:) Dagen har bestått i plugg, plugg, städning, inflyttning av möbler samt återigen plugg. Pappsen har dock missat detaljen att jag är mörkrädd och bara satt upp 1 lampa och den i köket... så det får bli ficklampor tills imorgon tyvärr. Men jag har Big.B (hunden), till min undsättning hela kvällen, så jag fruktar inte! 

     Detta är alltså en väldigt tråkig helg... får hoppas på att nästa helg bjuder på mer:/ Hoppas också att jag vinner på lotto snarast för jag vill både tatuera mig igen och köpa otantiga gardiner. 

Godnatt 

Likes

Comments

Hej! Nu är den äntligen fredag. Det har inte varit en särskilt lång vecka, eftersom vag varit sjuk i flera dagar, men ändå härligt med helg!<3 Helgen kommer dock bestå av mestadels plugg... ärligt, dessa 4 veckors plugg är ungefär lika mycket plugg som jag behövde lägga ner på ett halvår på estetlinjen. Men, men inte så mycket att göra åt det:/ 

   Tycker att någon i klassen dock borde take one for the team och typ ramla ner för trapporna på schilerska så att vi får tillgång till en hissnyckel, obror att bara lärarna får hissnyckel faktiskt... 

Sammanfattningsvis, jag är på otroligt dåligt humör, min engelskauppsats går åt skogen och mitt kaffe har kallnat, samt har avfärgat mitt hår vilket jag ångrar grovt då jag naturligt är mörkblondish, är iaf ganska mörk numera. Funderar på att köpa ny blonderingsfärg påväg hem, problemet är att jag är pank då jag valde att köpa en stor Kaffe på EspressoHouse som kallnade då jag glömde av den. Happy me 

Puss hejdå 

Likes

Comments

Hej, detta blir mitt första inlägg här! Jag tänkte lite kort berätta om mig själv och hoppas att ni finner intresse i mej :) Jag heter alltså Gabriella, jag är 17 år och bor i Kungsbacka. Förra året gick jag estetlinjen på Aranäsgymnaiset här i Kungsbacka, men av en del privata anledningar hoppade jag av efter ett halvår och började nu i augusti om 1:an, denna gången humanistlinjen på Shillerskagymnasiet i Göteborg. Denna gången målmedveten och drömmen är att bli journalist eller jurist.

Jag hatar reklamer, oklara personer, blodprov och folk som påpekar att jag är jääääätte kort... trust me, även jag har uppmärksammat min längd. Jag älskar mina systrar och min bror, litteratur, språk och resor. Samuel är ju en favorit också ;)

På min blogg kommer jag blogga om min vardag och mina tanker kring saker och ting. Jag hoppas att ni kommer hitta ett intresse i mina blogginlägg.

Puss och kram:*

Likes

Comments