Heej Folket! Idag är det fredag och jag och Johanna kom hem igår från Isabel i Herrenäs,Dalsland(någonstans på landet för er som inte vet) vi åkte därifrån runt 12 för att köpa godis att ha på vägen hem, sedan väntade vi typ 45 minuter i Bengtsfors på bussen som skulle ta oss till Åmål station. Buss resan varade typ i 50 minuter men det kändes som mer när den åkte runt massa hus hela tiden. Men när vi väl vara framme vid Åmål behövde vi bara vänta 5 minuter på tåget, och under dom minuterna började det regna.

Så fort vi kom på tåget satte vi våra mobiler på laddarna och åt godis. Det var sjukt mysigt för man kunde prata och titta ut genom fönstret o se på när regnet föll. Vi skratta, sjöng tyst till musik och dansade lite med (fastän det bara var jag som dansa). Tågresan kändes mycket kortare än bussresan vilket var skönt för helt plötsligt var vi i Göteborg!

Det var så skönt att få komma hem till staden och äntligen ha wifi, hahah. Efter Johanna hade blivit hämtad på centralen kom min pappa med min lillebror och vi körde för att köpa sushi på min favvo resturang:))

;;bilden är ifrån när vi badade i sjön, och kommer vara ett av det bästa minnena från sommaren❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej hej folket jag är tillbaka efter typ 2 månader. Eftersom att jag inte har så många följare känner inte jag att det gör så mycket, hahah. Men nu är jag här iallafall och jag vill börja med att berätta vad som händer denna veckan + idag. Så nu kl 14.23 går min buss från Utby till stan och därifrån ska jag byta till en buss mot Torslanda. För att där ska jag träffa min absoluta bästa vän Johanna och också sova över där. Det regnar just nu men förhoppningsvis slutar det snart. Vi kommer framför allt att moppeluffa vilket är typ våran hobby när vi är hos henne, hahah.

Det som händer i veckan är att jag och Johanna då ska förhoppningsvis ta bussen upp till Dalsland för att träffa Isabel. Jag har ingen aning om vart Dalsland ligger men det låter väldigt mysigt och somrigt :)) Vi har planerat att jag och Johanna ska vara där från tisdag till torsdag vilket kommer bli så kul förutom att bussresan dit tar tre och en halv timma, men jag åker med Johanna så det är lugnt:))

Hädanefter vet jag inget om några planer, men jag kommer att fortsätta uppdatera. Tänkte göra en bloggmånad men kom på att det finns inte alltid så mycket att blogga om så jag ska försöka uppdatera en till två gånger i veckan istället.

Likes

Comments

Hej hej, jag har inte skrivit här på länge så jag tänkte ge er en liten uppdatering av vad som hänt de två senaste dagarna. Så i måndags hade vi klassdag, då vi fick göra nästan vad vi ville och sedan fick vi våra klass tröjor som är fett sköna! Idag alltså på tisdag hade vi städdag och brännbollsturnering, vilket låter rättså självklart så jag behöver inte förklara det, haha. När vi slutat drog jag och min lillebror till frissan och fixa oss till imorgon eftersom att båda har avslutning då.
Och efter frisören vart det fotbollsträning för mig.
Imorgon då det är onsdag är det skolavslutning från 11:30-12:30, och sedan efter följer vi traditionerna av att jag o mina vänner drar till en frozen yoghurt bar o myser:))

Likes

Comments

Godmorgon på er, jag är just nu påväg till skolan. Tack o lov är det en kort dag och jag slutar 13. Skoldagen är fylld av idrott matte och prov. Idag är det en speciell dag efter som att:
1. Jag slipper hemspråk!!!
2. I kväll så ska jag Gabriella Larsson börja i fotboll! Jag har inte spelat fotboll sen typ tvåan så det ska bli jätte intressant att se hur det går. Jag är fett taggad men också fett nervös för jag känner liksom ingen. Efter fotbollen har jag konståkning från 20-22, erkänn sent-.-

Nu är det lite senare på dagen och klockan är just nu 14:50. Fotbollen börjar om fyra timmar och jag är så nervös, aaghh. Jag vill på riktigt inte plugga men känner att det faktiskt behövs. Ska nog bara göra teknik. Iallafall, nu är det jätte fint väder ute asså 20 grader typ! Men jag sitter inne såklart o unnar mig glass medans jag tittar på Netflix. Hur mer deprimerande kan det bli, haha.

Likes

Comments

Hejhej från sjuka jag. Sitter i soffan med ipaden och kollar på min favorit Amir Akrouti<3 Varit i skolan idag och gjort ett spanska och svenska prov:/ Men äntligen är det överstökat och nu har jag bara so prov och teknik inlämning, pheew. Blev förkyld i går så jag fick gå hem från skolan innan lunch. Har snart druckit snart tre koppar te och bara slöat sen jag kommit hem. Men nu ska jag fortsätta att kolla på youtube och försöka bli bättre till imon!

Likes

Comments

Hejhej folket, jag är Gabriella Larsson, 14 (15 i oktober) år från Göteborg. Och det här är mitt första blogginlägg!<3

Likes

Comments