Torsdagsbrunch - bananpannkakor.

Idag skulle jag egentligen varit ledig men en i personalen blev sjuk och det fanns ingen personal att låna in. Så ska in till jobbet en sväng och byta av för lunch. Men det resulterade ändå i en fantastisk sovmorgon! Och det bästa med sovmorgon är helt klart att äta en frukost/brunch. Idag gjorde jag små plättar bananpannkakor med kiwi, banan och hallon. Något av de bästa jag vet. Skulle lätt kunna äta det till frukost, lunch och middag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Han är helt jäkla fantastik, min man.

Likes

Comments

Så fina skjortor/blusar, och såå jobbigt när man hittar bilderna på WeHeartIt och inte hittar något liknande någonstans.

Likes

Comments

Köpte i slutet av förra året kost och träningschema av en onlinept. Ett schema som skulle följas i 8 veckor. Till en början var det väldigt enkelt så länge jag bara gjorde en bra planering med matlådor osv. På slutet blev det lite väl psykiskt jobbigt att inte ha någon variation på maten och jag började avika från schemat här och där. Men overall är jag nöjd med tanke på hur jag är med mat så trodde jag aldrig jag skulle klara det så bra som jag gjorde.

Så vad är planen nu.. jag ska fortsätta hålla mig parallellt med matschemat jag fick, samma mått och utgå från det som står på det. Däremot tänker jag variera mig mer och göra egna varianter. Inte leva i en matlåda utan lite mer spontanitet. Vad gäller träningen hålls motivationen på en jämn nivå på topp självklart men någon mindre motiverad dag här och var. Men i stora hela ska jag träna som jag brukar men med mer kondition.

Sen i mitten på Mars ska jag börja utöva två nya fysiska sysselsättningar.. Ska bli spännande!

Likes

Comments

Vet inte riktigt vad som flög i mig men någonstans fick jag en väldig motivation till att skriva lite igen.. vad är det.. nästan ett år senare? Och vem vet, det kanske varar för en dag, en vecka eller ett år. Jag tror närmare på något av de först nämnda men varför inte försöka. Det är ju alltid kul att se tillbaka och förhoppningvis ska jag ha lite kul och nya saker att skriva om.
Idag ska jag bara skriva hej och godnatt!

Likes

Comments

Tänkte att jag skulle slänga upp lite bilder från kryssningen, vi tog väl inte allt för många och eftersom vi inte är några fotogeniska typer så blev de flesta vi tog inte uppläggningsbara. haha. Men vi har haft mysigt! Det vart vi och pensionärerna, dansband, god mat,  drinkar,  vin, lite shopping, spa och självklart spenderade vi lite pengar på spelautomat. Lugnt och avkopplande. Tror vi var några utav de första som gick och la sig, man ska inte underskatta pensionärerna minsann som dansade in till klockan 3 på natten.

Likes

Comments

Sol, värme och blå himmel har den här dagen bjudit på. Började morgonen med en lång sovmorgon, därefter tog jag mig en promenad i det fina vädret. Karlstad är verkligen så vackert. Annars har vi varit en sväng till gymmet, ätit mat och packat. Imorgon ska vi iväg på ett dygns kryssning. Ska blir mysigt att komma iväg och göra något bara vi, jag och min prins. Mat, drinkar och spa står på listan för de två kommande dagarna.

Likes

Comments

Så då sitter jag på tåget igen, nu med destination hem. Ska bli skönt att komma hem till mitt hem, säng och pojkvän! Men visst är det jobbigt att åka ifrån ett annat ställe som också är hem, stället där de flesta av ens nära och kära befinner sig. Det gör alltid lite ont oavsett åt vilket håll man åker. Undra om det alltid kommer att vara så. Oavsett vart man är så finns det alltid en saknad och längtan.

Idag när jag kommer hem ska vi på något sett försöka få hem våra nya utemöbler jag lyckades få tag på igår. Jag är jättenöjd med dem nu men frågan är hur nöjda vi kommer va när de inte går in i bilen sen. Får slänga upp dem på axeln och vandra med dem hem ;)

Likes

Comments

Har nu varit hemma i Jönköping i några dagar och imorgon är det dags att åka hem igen. Har haft några riktigt mysiga dagar här med nära och kära. Ikväll ska jag äntligen få träffa pappa och farfar också, blir restaurangbesök och mys i huset.  Tåget hem går i morgon förmiddag igen. Just nu ligger jag i soffan hemma hos mamma med min systerdotter och kollar på frost. Om några timmar blir det till att hämta upp systersonen på dagis och sen blir det några timmar av lek och bus. Annars så har det varit ett par rätt lugna och sköna dagar här,  har haft två myskvällar med god mat, massa prat och film med mamma. Har även haft en goskväll med två av mina fina systrar med tacos och film. Har även hunnit med en lunch med mamma, mormor, min tredje fina syster och hennes son. Mycket kvalitetstid helt enkelt. Nu ska jag njuta av att kolla på barnfilm en stund till, frost är faktiskt riktigt mysig! 

Likes

Comments

Har ni sett något sötare någonsin?

Likes

Comments