Vart jag har varit, varför jag varit borta och mycket mer!

Hej alla!

Det var ett tag sedan jag skrev ett inlägg här på bloggen och det har sina anledningar och jag kommer såklart att förklara varför jag varit borta. Jag vill bara först berätta att jag kommer fortsätta med bloggandet och dessa onsdagsuppdateringar men när jag väl börjar skriva om dom igen så kommer jag inte ta upp något från uppdateringarna som varit dessa veckor. Jag har även beslutat mig för att göra ett schema kring när jag lägger upp inlägg, vilket kommer att vara på fredagar samt ifall jag känner för att publicera något extra på söndagar. Hoppas ni tycker detta låter som en bra idé och att bloggen kommer fortsätta växa som den gjort innan!

Nu till varför jag varit bort och vad som faktiskt bidragit till varför jag inte publicerat på länge. Under denna hösten har det varit väldigt stressigt med skolan, då jag går på gymnasiet, och jag har halkat efter en del med uppgifter och det har resulterat i en hel den krångel... Jag har dessutom fightats med en depression som tagit knäcken på mig men som jag börjat bearbeta och som grädden på moset förlorade jag för ett tag sedan min 1,5 år gamla misse.. Hösten och början på denna vintern har varit tuff och allt har bara varit en ända smet men jag känner att nu, äntligen, så börjar livet kännas okej igen! Detta är alltså varför jag valt att lägga bloggen åt sidan för att jag skulle kunna ta hand om mig själv när jag behövde det som mest. Jag hoppas verkligen ni kan vara förstående och hoppas snart att jag kan börja uppdatera här mer!

Om ni har några fler frågor gällande allt detta så kan ni alltid kommentera under detta inlägget eller skicka ett DM till mig på Instagram. Länk till Instagram, Facebook och såklart Starstable Online's Hemsida finns alltid länkat under mina blogginlägg. Glöm heller inte att följa min blogg så att ni inte missar när jag publicerar inlägg och gilla jätte gärna mina inlägg så jag vet att ni tycker om dom!

Följ mig gärna på sociala medier så hörs vi!

Facebook

Instagram

Starstable Online's Hemsida

  • Annat

Gillar

Kommentarer