Räddningsranch, skumma grejer och ett helg-erbjudande (Onsdagsuppdatering)

Hej allihopa!

Välkomna tillbaka till denna veckans onsdagsuppdatering. Under denna veckan och helgen har många spännande grejer kommit till spelet men det har även uppmärksammats vissa grejer i Dinodalen. Allt det och mycket mer, här är onsdagsuppdateringen;

Onsdagsuppdatering V.38

En räddningsranch:

Under veckan som var la starstable online upp en teaser på denna veckans "huvuduppdatering", någonting skulle nämligen hända ute på Sydhoven's halvö. När uppdateringen väl kom fick vi reda på att Holly's bror hade kommit till Sydhoven's halvö, för att bygga upp en räddningsranch. Veteranen Hugh (Holly's bror) hade innan levt ett tufft och hårt liv men nu bestämt sig för att slå sig till ro.

Det ända som stoppar Hugh från att bygga sin räddningsranch är att platsen han tänkt bygga den på är förfallen och behöver uppdateras/renoveras. Hjälp Hugh rösta upp stället och bygg sedan tillsammans med honom en räddningsranch för både människor och hästar! Här är det som finns att göra på ranchen (detta är förövrigt taget från Starstable Online's hemsida):

- Hjälp Hugh att bygga upp ruinerna till en vacker och funktionell hästranch!

- Ta hand om ett litet vildhästföl vid tre olika skötselstationer!

- Bygg upp Sydhoven's egna hemstall tillsammans med Hugh!

- Hjälp till på ranchen genom ett helt nytt system som sköta från ranchens anslagstavla!

Nya terriers:

Under denna veckans uppdatering fick vi även ta del av några nya terriers som också kommit till Sydhoven's Halvö. Rolf (som är hundälskare) har nämligen tagit lite plats intill ranchen där du kan komma och titta men även köpa en hund av honom. Rolf har tagit med sig fyra olika Jorvikshireterriers och när du köper en så kommer den självklart med halsband, de blir därmed lätta att fånga ifall dom försöker springa iväg på egna äventyr. Alla hundarna kostar 399 star coins styck.

Starstable's app:

Under denna veckan har det även tillkommit en ny häst i Starstable Online's telefon-app. Hästrasen som har anlänt är den Trakehner och har pälsfärgen skäck. För er som inte är insatta i Starstable Online's telefon-app så är det en applikation där du kan träna upp en häst från start, hästen kan du sen köpa in till spelet. Hästen kan du levla upp från level 1 (som föl) till level 10 (då den är vuxen) och när du sen köper den till Starstable Online så kommer den att bli level 10 automatiskt.

Hästen kostar lika mycket som dom andra Trakhnerna, 750 sc, men kommer som sagt i level 10 när du väl köper in den i ditt spel. Starstable's applikation finns att ladda ner på AppStore (Apple produktion) eller på Google Play (Android produktion). Lycka till med er hästar i appen :)

Skumma grejer:

Under torsdagen (efter denna veckas onsdagsuppdatering) gick Starstable Online ut med att de höjt ryktes poängen med Kallterna i Den Gömda Dinosauriens Dal. Detta för att det ska gå snabbare att nå högre rykte med Kallterna så att du kan köpa en av de fluffiga fjordingarna. Men varför har detta höjts och varför bör jag nå högt ryckte med Kallterna? Jo såhär ligger det till, den 10 oktober kommer Kallterna och de klassiska fjordhästarna att försvinna ifrån Jorvik. Detta betyder alltså att du, efter onsdagsuppdateringen den 10 oktober, inte längre kommer att kunna köpa en klassisk fjordhäst på Starstable Online.

Om vi ser förbi allt sorgligt i detta så finns det faktiskt en förklaring bakom allt detta... Starstable Online jobbar alltså på en uppdatering kring fjordhästarna vilket betyder att det kommer anlända nya modeller av fjordhästar till spelet någon gång efter 10 oktober! Anledningen till varför Kallterna och fjordhästarna lämnar spelet just nu vet ingen någonting om men förmodligen är det något skumt i gärningen. Vi kommer förmodligen få reda på allt inom en snart framtid för förhoppningsvis försvinner inte Kallterna för alltid :) Här är lite info om allt ifall du har några frågetecken (detta är förövrigt taget från Starstable Online's hemsida):

- Kommer de fjordhästar jag tidigare köpt försvinna från spelet?

Nej, om du har köpt en fjordhäst kommer det inte ske några ändringar till den och du kan rida den precis som du alltid gjort.

- Kommer de fjordhästar jag äger uppdateras till en ny fjordhäst?

Precis som vi nämnde ovan så kommer inga ändringar ske, så nej!

- Betyder det här att andra hästar också kommer lämna spelet?

Det är möjligt att det kommer ske en dag, men just nu kan vi inte säga om det blir så eller inte. Hästar som du redan har köpt kommer förstås inte försvinna från ditt hemstall och du kommer kunna rida på dem precis som vanligt.

Här nedan ser du en skiss på den nya modellen av fjordhästen men eftersom det bara är en skiss/mall så kommer den förmodligen ändras och justeras ytterligare lite till innan den anländer till Jorvik. Starstable Online säger även att dom kommer att fortsätta att påminna oss om att fjordhästen kommer lämna Jorvik fram till och med 10 oktober!

Övrigt:

Övrig information som tillkom denna veckan var att Eddie och Ferdinand håller sin hästmarknad öppen i Fort Pinta så skynda dig dit innan de reser vidare.

Specialerbjudande på Star Rider:

Denna helgen har du chansen att köpa 3 månaders Star Rider och få 30% rabatt i samband med köpet! Det är alltså såhär:

Ifall du denna helgen köper 3 månaders-medlemskap så kommer du endast att behöva betala ca 91 kr (90.3 kr) och ändå ha samma möjligheter som du har när det inte involverar ett erbjudande! Hoppas ni utnyttjar denna möjlighet då den endast finns i några dagar. Du bör ha föräldrars tillstånd innan du köper medlemskap såvida du inte är över 18 år. Betala inte heller med pengar du inte har, tack!

Detta erbjudande gäller bara fram till och med den 24 september (måndag) 16:00, 2018.

Följ mig gärna på sociala medier så hörs vi!

Facebook

Instagram 

Starstable Online's Hemsida 

Gillar

Kommentarer