Onsdagsuppdatering och officiella regler

Hej allihopa!

Hoppas ni har en riktigt skön Torsdag, det har inte jag. Jag är hemma och är "sjuk" pågrund av olika typer av stress samt ångest och depression.. men ska se till att ta mig till skolan imorgon. Under dagen har jag fått ett antal DM:s på Instagram där folk vill ge mig star coins, hjälpa mig att levla mina hästar och ett antal som försöker lura till sig mina kontouppgifter. Detta är enligt Starstable Online's officiella regler förbjudet att ens fråga om och det är därför jag kommer ta upp vad som gäller kring dessa regler samt att jag kommer ge er en onsdagsuppdatering och uppdatering kring buggfixar. Men här har ni till en början onsdagsuppdateringen från denna veckan!

Onsdagsuppdatering V.45

Uppdaterade Starthästar:

Under denna onsdagsuppdatering fick vi äntligen ta del av den uppdaterade Starthästen som vi länge förväntat oss ska uppdateras. Det Jorvikiska Varmblodet har funnits sedan länge och det var år 2008 som vi för första gången fick uppleva hästen i Starstable's spel Höstryttaren. Varmblodet såg då kantig ut och kanske inte var så välgjord som den numera är men man kanske inte kan förvänta sig så mycket av ett hästspel som kom för så pass länge sedan. Om man tittar på bilder där man kan jämföra årtal och hästens utveckling så är det Jorvikiska Varmblodet i stort sätt inte ens samma häst, man kan in princip tro att hästen är en ny ras i spelet. Detta har väckt många känslor hos spelarna och kritiken är både bra och dålig. Vissa tycker hästen är underbar och verkligen behövde en uppdatering medans andra tycker helt tvärt om och kan nästa bli besvikna/arg på Starstable Teamet. Jag håller mig på den sidan som verkligen tyckte att hästen behövde en uppfräschning och tycker hästen i sig förtjänade denna utstrålning (på grund av att den är en stor del av spelet).

I samband med denna uppdatering av starthästen så passade Starstable Online även på att uppdatera knopparna åt denna hästen. Många har missförstått Starstable Online och därmed trott att alla knoppar i spelet har blivit uppdaterade vilket tyvärr är fel, det är bara det Jorvikiska Varmblodets knoppar som är uppdaterade!

Eftersom Starstable även ville ge oss chansen att göra om våran starthästs pälsfärg och man samt svans så fick vi även chansen att, helt gratis, göra det en gång. Om du vill genomföra detta så går du fram till stalltavlan i ditt hemstall och trycker på "Byt Starthästens Utseende" så kommer du komma in i ett läge där du ser starthästen och kan justera pälsfärgen på hästen samt man- och svansfärgen. Detta kommer som sagt vara gratis första gången du gör det och sedan kommer det att kosta 299 star coins för varje gång du vill göra det.

(Här nedanför kan ni även se en video på den tioåriga evolutionen av starthästen)

Det möbleras om:

Som ni kanske redan vet så håller Starstable Online på att göra om runt om Silverglade och kommer att släppa en version 2 av Silverglade vilket är hur coolt som helst. Varför dom gör detta är för att spelet måste hänga med i svängarna och allt måste hänga ihop så det inte ser konstigt ut. Alla områden och byar måste ha något som kopplar de samman så allt inte ser olika ut utan det hänger ihop på ett snyggt men unikt sätt. Därför har nu Moorland ��ntligen fått G.E.D gubbarna att plocka ned den stora tavlan som fanns uppsatt mellan Silvergladebyn och Moorland. Denna skylten kommer dessutom att försvinna direkt när nya spelar gör uppdraget där du ska rädda Moorland från G.E.D. Dark Core-killarna vid Moorland's strand har dessutom fått tillsägelse att vistas någon annanstans om de inte har något bättre för sig!

Övrigt:

Övrig information som vi fick ta del av denna onsdag var att hästmarknaden är stängd denna veckan men kommer att öppna igen nästa vecka vid Fort Pinta. Sedan informerade även Starstable Online oss om att det finns ett nytt föremål att hämta ut i Moorland's bonusbutik, detta är för oss som har köpt Star Rider med engångsbetalning!

Buggfixar i Oktober:

Denna månadens buggar är nu fixade och här nedan ser du det som har återställts! (detta är taget från Starstable's nyhetssida):

★ Då vi uppdaterade hästsorteringen i era hemstall försvann knappen för att sälja häst. Nu vet vi inte varför ni skulle vilja sälja någon av era underbara hästar, men vi lade in knappen igen.

★ Vi har löst ett par buggar runt spolspiltan i hemstallen, bland annat en där hästars tränsdekorationer och sadelväskor syntes trots att hästen inte hade på sig sadel eller träns.

★ Jorvik's hästhårs-stylister gick lös på alla stackars Hannoveranare för några veckor sedan och klippte av deras pannluggar! Alla hästar vill ju ha en pannlugg, så vi löste problemet med några druidkurer och har sagt åt stylisterna att inte klippa av några pannluggar igen.

★ Några av er har upplevt besvär med att sätta igång uppdragen på Sydhoven's Hästräddningsranch. Uppdragen fungerar nu som de ska igen.

★ Flera garderober på Jorvik har betett sig konstigt och har inte tillåtit sina ägare att lägga in föremål i dem. Efter några hembesök av duktiga snickare är garderoberna hela igen!

★ Några av er har haft besvär med Bonusbutiken i Moorland, då spelet kraschat då ni försökt hämta ut saker från den. Detta är nu löst.

★ Saker och ting är inte alltid helt logiskt på Jorvik, men det tog ett tag innan vi tänkte på att hjulet på vattenkvarnen i Valedale rörde sig åt fel håll... vilket det förstås inte gör längre.

★ Någon måste verkligen stoppa Jack Goldspur från all slags bilkörning, för han hade parkerat Jarlaheim's transport rätt in i ett par bänkar! Man kan undra vilket cornflakespaket han fick sitt körkort i... vi har plockat bort bänkarna nu.

Officiella regler:

Under denna veckan har Starstable Online officiellt satt ihop ett antal regler som numer ska följas. Genom att bryta mot dessa regler kan det leda till att spelare får en varning, blir avstängda från spelchatten eller i vissa fall permanent avstängda från spelet. Därför är det väldigt viktigt att ni läser igenom dessa regler innan ni spelar så det inte av misstag sker något oväntat eller andra tråkigheter! (detta är taget från Starstable Online's nyhetssida):

★ Ge aldrig ut personlig information till andra spelare. Det inkluderar ditt namn, var du bor, dina föräldrars namn, namnet på din skola, konton på sociala medier, etc.

★ Fråga aldrig en annan spelare efter personlig information, inte ens deras namn eller ålder!

★ Dela aldrig med dig av ditt lösenord till någon (inte ens dina bästa vänner!), förutom till din förälder eller målsman.

★ Dela aldrig med dig av din betalnings- eller kreditkortsinformation!

★ Det är inte tillåtet att fråga om en annan spelares inloggnings-, betalnings- eller kreditkortsinformation.

★ Inga diskussioner om utomstående program eller webbplatser är tillåten, inklusive sociala medieplattformar så som Skype, Facebook, Instagram, etcetera.

★ Fula ord, även om du skämtar eller skojar med dina vänner, är inte tillåtna i chatten.

★ Fusk av något slag är inte tillåtet!

★ Att be om eller erbjuda Star Coins eller Star Rider-medlemskap är inte tillåtet i chatten.

★ Det är inte tillåtet att rollspela med eller om några ämnen som bryter mot våra regler (t ex mobbning eller dejting)

★ Hatiska uttalanden eller prat om olagliga aktiviteter är inte tillåtet.

★ Inget spam eller flooding i chatten!

★ Inga sexuella eller dejtingrelaterade konversationer är tillåtna.

★ Ingen mobbning, hot eller förolämpningar mot andra spelare. Var alltid vänlig mot andra på nätet!

★ Berätta för din förälder eller målsman direkt om någon på nätet mobbar dig eller gör att du känner dig obekväm på något sätt.

★ Om du får en varning eller ett straff, kom ihåg att chattfiltret kan ha en fördröjning på upp till 30 minuter, så det kanske inte är det senaste du sa som gjorde att du fick en varning/straff! Kom också ihåg att chattfiltret kan ta hänsyn till dina tidigare handlingar i chatten. Det betyder att varningar/straff inte alltid är baserade på EN sak som du sagt eller gjort.

★ Ta hand om dig och ha så kul i spelet!

Följ mig gärna på sociala medier så hörs vi!

Facebook

Instagram

Starstable Online's Hemsida

Gillar

Kommentarer