Onsdagsuppdatering!

Hej alla!

Förlåt för dålig uppdatering men nu är jag äntligen tillbaka med ett nytt inlägg av onsdagsuppdatering! Det har varit mycket med skolan och jag kommer nog ta en paus nu fram tills sommaren då jag kommer maxa med inlägg angående allt kring Starstabale Online! Här är eran efterlängtade onsdagsuppdatering:

Onsdagsuppdatering V.3

Pop-upp tävling för Connemarorna:

Under denna veckans uppdatering fick vi ta del av ett nytt lopp som kommer att finnas på Jorvik under en begränsad tid. Som ni kanske vet så har Guillermo Gadea varit på Jorvik, vid Silverglades Hästsportcenter, förr och då arrangerade han en specialtävling för Hannoveranare men denna gången har han fixat en alldeles egen tävling för just Connemarorna. Denna tävlingen kommer att ge dig lite extra XP när du levlar dina Connemaror och ger dig därför möjligheten att få upp din häst i level 15 mycket snabbare!

Connemarorna finns att köpa i Dundull, Fortpinta och vid Paddockön i Skördebyggden. Connemarorna finns även i ett flertal olika färger så du hittar nog någon som passar just dig bäst!

Guillermo Gadea stannar på Jorvik fram till 23 Januari, så passa på att tjäna in lite extra XP till din Connemara genom att göra hans roliga hopptävling!

Kan Ydris visa ditt öde?:

Rid upp till Ydris spådomstält på Nimlers Högland och se in i framtiden.. Vad som stämmer och inte kan han inte svara på men svar kan han alltid ge dig! Kan du kanske få reda på något kring Anne eller Ödesryttarna eller vad som lurar bakom hörnen? Spring dit och se efter, Ydris ger dig svar om din framtid eller om din framgång inom ridningen!

Ydris ger dig en spådom varje dag så gå dit en gång om dagen för att få veta mer om din framtid eller framgång!

Övrigt:

Övrig information som vi fick ta del av denna veckan var att hästmarknaden håller stängt men öppnar som vanlig igen nästa vecka!

Följ mig gärna på sociala medier så hörs vi!

Facebook

Instagram

Starstable Online's Hemsida

Gillar

Kommentarer