Nya fjordhästar, tvätta hästen och fan-art (Onsdagsuppdatering)

Hej alla!

Idag är det Torsdag och eftersom jag ändå är hemma och är sjuk så kommer ett inlägg kring denna veckans onsdagsuppdatering lite tidigare än vad de brukar! Jag vill även passa på att informera er om att jag inte kommer uppdatera bloggen något mer utöver denna inlägget denna veckan då jag ska renovera i helgen. Hoppas ni är okej med det så hörs vi nästa vecka med en ny onsdagsuppdatering. Här är onsdagsuppdateringen från denna veckan!

Onsdagsuppdatering V.42

Nya Fjordhästar:

Denna veckan anlände dom, de efterlängtade fjordhästarna har äntligen kommit till Jorvik! I teasern från förra veckan fick vi reda på att fjordhästen denna veckan skulle anlända till Jorvik vilket den också gjorde. Den kommer i tre stycken fantastiska och fluffiga black-färger och du kan även styla om fjordhästens man i olika roliga former! Här är lite fakta om hästen i spelet (detta är förövrigt taget från Starstable Online's hemsida):

- Vad är det för ras?

Den lojala fjordhästen!

- Var kan jag köpa den?

Du hittar en i Fort Pinta och två i Valedale!

- Hur mycket kostar den?

850 Star Coins

- Vilken level måste jag ha nått för att kunna köpa den?

Level 6!

- Måste jag jobba upp något rykte?

Nepp!

- Vilka färger finns att välja mellan?

Fjordhästen kan bara ha färgen black, så det finns tre varianter att välja mellan – brunblack, musblack och isabellblack!

- Finns det något annat som är bra att veta?

Oh ja! Dels är fjordhästen köldtålig, vilket betyder att den kan prestera på topp även inne i Den Gömda Dinosauriens Dal. Dels har den också FYRA unika manstilar att välja mellan, tillsammans med de standardstilar alla hästar kan ha. Det betyder att du har hela åtta manstilar att välja mellan!

Tvätta dina hästar:

Om ni har gjort uppdragen med Hugh på Sydhoven's Halvö så vet ni att man kunnat tvätta det lilla fölet man räddar och nu har Starstable Online även lagt in den funktionen i ditt hemstall. Du kan alltså numera även tvätta dina egna hästar i spolspiltan i ditt hemstall! Du kan alltså numera välja mellan att borsta din häst som vanligt eller duscha den för att checka av dagens renlighetsrutin, hur coolt är inte det?

(Du spolar och svampar av din häst genom att trycka på slangen i spolspiltan, då din häst står i spolspiltan, och sedan fungerar det hela så som på Hugh's Räddningsranch).

Uppdatering kring gratis fan-art:

Som ni kanske redan vet så har Starstable Online har gjort det möjligt för oss att ladda ned olika bilder på olika karaktärer, hästraser, husdjur och så vidare som finns i spelet. Detta finns tillgängligt för att vi ska kunna få möjligheten att göra olika fan-art som vi sedan kan visa upp genom att ladda upp fan-art:et på sociala medier med hashtaggen: #SSOEdit. Hoppas ni tar del av möjligheten och skapar underbara fan-art, ni hittar länkarna till allt på Starstable Online's Hemsida (Starstable Online's hemsida finns länkad nedanför inlägget eller högst upp på min bloggs hemsida).

Övrigt:

Övrig information som vi fick ta del av denna veckan var att hästmarknaden nu finns på plats i Västkobbens Fiskeby och stannar där fram tills nästa vecka. Skynda dig dit och hjälpa Eddie och Ferdinand med deras bortsprungna hästar eller köp fina kläder i deras butiker!

Gillar

Kommentarer

LifeIsPreziouz
LifeIsPreziouz,
Vad tycker du om de nya fjordingarna? 😊
nouw.com/lifeispreziouz
GabriellaHighbell
GabriellaHighbell,
Hej vad kul att du tar dig tiden att kommentera! Jag tycker om dom väldigt mycket men kan ibland tycka att de blir lite kantiga över/runt halsen 😊 Annars är dom underbart fina!
nouw.com/gabriellahighbell