Nya fiskmåsar, buggfix och erbjudande (Onsdagsuppdatering)

Hej allihopa!

Nu är jag tillbaka med en onsdagsuppdatering och denna helgen har jag faktiskt uppdaterat bloggen två gånger och jag hoppas att ni tycker det är roligare med fler inlägg. Gilla även gärna mina blogginlägg (och instagram inlägg om ni följer mig där!) om ni vill ha fler inlägg. Under denna veckan och helgen har vi fått tagit del av mycket, bland annat har Starstable Online varit väldigt generösa och gett oss tillgång till att fira deras födelsedag denna veckan med! Vi har även fått tagit del av en teaser kring fjordhästen som jag skrev om i förra inlägget, buggfixar och även ett erbjudande för er som aldrig haft Star Rider-medlemskap hos Starstable Online. Men istället för att sammanfatta allt från denna veckan och helgen så ger vi oss istället in i det hela med start av onsdagsuppdateringen från denna veckan!

Onsdagsuppdatering V.41

Fiskmåsar överallt:

Under Starstable Online's födelsedagsfirande förra veckan fick vi en födelsedagspresent i form av en fiskmås vilket gjorde att vi inte kunde få nog av dessa söta fåglar. Därav anlände det tre stycken nya olika fiskmåsar till spelet under onsdagsuppdateringen vilket är väldigt spännande och roligt. Fiskmåsarna kommer med tre olika "utseenden" där den ena har mössa och halsduk, den andra har fluga och den tredje är en fiskmås utan accessoarer.

Fiskmåsarna finns att köpa i Fort Pintas hamn hos Selah, prata med henne och sedan kan du ta del av dessa söta fåglar. Alla fiskmåsarna kostar 350 star coins styck.

Kallterna i Isenport:

Under denna veckan blev vi även kallad till Avalon i byn Valdale pågrund av att han hade drömt en hemsk mardröm. När du sedan pratar med honom visar det sig att han drömt en dröm om det mytomspunna folket Kallterna i Den Gömda Dinosauriens Dal. Skynda dig till Avalon och ta dig sedan en titt på vad som försiggår uppe i Den Gömda Dinosauriens Dal hos Kallterna.

(För att kunna spela det här uppdraget måste du ha nått Nic Stonegrounds lägerplats i Den Gömda Dinosauriens Dal).

Kläderna hos Kallterna:

Som både jag och Starstable Online varnat er om så försvinner Kallterna från Jorvik under denna onsdag vilket betyder att alla fjordhästar och klädbutiken hos dom försvinner med dom. Men klädbutiken hos Kallterna försvinner inte riktigt på samma vis som allt det andra. Kläderna som fanns i Kallterna's klädbutik är nu tillgängliga att köpa i Jorvik City's Galleria.

Födelsedag en vecka till:

Som jag skrev ovan i introduktionen av detta inlägg så valde starstable online att fira deras födelsedag en vecka till så passa på att samla Gyllne hästskor för att byta in mot fina födelsedagskläder. Glöm inte heller att levla din häst i födelsedagstävlingen då du fortfarande får 1500 XP till din häst för varje tävling som du gör.

(Födelsedagsfirandet håller på fram tills onsdag nästa vecka, V42).

Övrigt:

Övrig information som vi fick ta del av denna veckan var att vi som betalat för star rider med engångsbetalning har ett nytt föremål att hämta ut i Moorland's bonusbutik. Starstable Online informerande oss även om att hästmarknaden är under uppbyggnad vid Västkobbens Fiskeby och kommer därför hålla stängt denna veckan. Hästmarknaden öppnar igen nästa onsdag, V42.

Buggfixar i september:

Denna månadens buggar är nu fixade och här nedan ser du det som har återställts! (detta är taget från Starstable's nyhetssida):

- Efter att ha startat om ett dagligt race hade några vissa besvär med att lämna in uppdraget och få XP till sin häst. Vi har löst det!

- Hästar brukar inte gå på vatten, men vid Pir 13 i Jorvik City hade vi en häst som gjorde just det! Vi är rätt säkra på att den lilla Welshponnyn inte hade något att göra i hamnen till att börja med, så vi skeppade hem den till vildhästflocken på Sydhoven igen.

- Hantverkaren John som hjälper till med att bygga ut era hemstall verkade ha svårt att hitta till Dundull. Vi skickade ut Keema för att hämta honom och nu står han utanför Dundullstallet, alltid redo att hjälpa dig med att bygga till några extra boxar i ditt hemstall.

- Under utforskandet och kartläggandet av Dinodalen med Nic Stoneground märkte några av er att det inte gick att genomföra uppdragen. Nic kalibrerade alla sina verktyg och nu fungerar allt som vanligt igen.

- Ett arabiskt fullblod hade mystiskt försvunnit ur spelet! Det var en mörkbrun arab av den äldre hästmodellen som verkade ha gått vilse på väg till Ferdinands Hästmarknad. Hästen har nu hittat fram, och där finns nu även våra tre Chincoteagueponnyer.

- Vi har fått säga åt Ydris att sluta upp med att placera flygande cirkusdjurburar högt ovan mark ovanför hans cirkustält. Han har fått gömma dem någon annanstans och nu ska ni inte längre kunna se mystiska objekt ovanför cirkusen.

- På tal om saker som flyger, hästtransporten vid Sydhoven's gård gjorde det lite svårt för er att använda den eftersom den inte ville nudda mark. Den har sänkts ner lite och nu ska det vara lättare att använda den.

- Dimman i Den Gömda Dinosauriens Dal har mystiskt lättat upp. Nu borde det vara lättare för er att hitta i den kalla dalen!

- Huvuddekorationer på Lipizzanerhästar har blivit justerade för att sitta snyggare.

Helg-erbjudande för icke-Star Riders:

Under denna helgen kan icke-Star Rider få ta del av ett exklusivt erbjudande där du kan få ta del av 15 dagars provperiod på Star Rider för endast 10 kronor! För er som inte riktigt vet vad Star Rider innebär så kommer en liten förklaring här (detta är förövrigt taget från Starstable Online's hemsida):

Att vara Star Rider låter dig:

- Låsa upp hela Jorvik-världen och alla dess äventyr, bortom gratisversionens begränsningar.

- Ta dig genom spelet för att få tillgång till det enorma urvalet av unika hästraser som finns till salu i Jorvik, med nya hästar som anländer regelbundet!

- Få tillgång till tusentals exklusiva uppdrag, plus spännande nya speluppdateringar varje onsdag.

- Gå med i gemenskapen och umgås med nya och gamla vänner medan du utforskar den vackra Jorvik-världen på hästryggen.

(Detta erbjudande gäller även om du tidigare har haft en gratis provperiod som Star Rider, men inte om du tidigare har betalat för en Star Rider-prenumeration. Detta erbjudande gäller bara fram till och med den 15 oktober (måndag) 18.00, 2018).

Gillar

Kommentarer