Jorvik City fashion-week och en födelsedag! (Onsdagsuppdatering)

Hej alla fina!

Idag är det Tisdag och som jag skrev i ett instagraminlägg här om dagen (förra veckan) så kommer detta blogginlägg att bli ett dubbel inlägg! Alltså kommer jag skriva om både förra veckans onsdagsuppdatering och förrförra veckans onsdagsuppdatering. Anledningen till att jag varit inaktiv är att jag har haft fullt upp med skolan och sen har jag dessutom inte känt något sug till att publicera inlägg. Jag är nu mer taggad och kommer försöka uppdatera här på bloggen och på instagram mer! Nog om det, här är onsdagsuppdateringarna från vecka 39-40!

Onsdagsuppdatering V.39

Fashion-week i Jorvik City, nya kollektioner och frisyrer:

Under denna veckan fick vi ta del av och vara med i Jorvik's årliga fashion-week där du i år fick hjälpa modepolisen Lacroix att leta på borttappade saker. Under detta året var området även extra bevakat av Jorvik Rangers då det tidigare år varit stökigt och otrevligt på platsen. Denna fashion-week var enligt mig mer välkomnande även fast det inte var stora eller många uppdrag jag hoppas på fler små event i spelet!

Under denna veckan släpptes det även fyra stycken helt nya kollektioner var av två stycken hade western-tema. Kläderna finns att hitta och välja bland i Jorvik City's butiker.

Denna veckan tillkom det även nya frisyrer som finns att välja bland i Jorvik City's Galleria, i frisörstudion på plan 2. frisyrerna finns i flera olika fina färger!

Spara ditt smink och dina frisyrer:

Från och med nu så kan du spara allt ditt smink och all frisyrer du köper i spelet. Alltså ifall du bestämmer dig för att byta frisyr nu när det kommit nya frisyrer så kommer den frisyren du har på dig att sparas i ditt hemstall! Du kan alltså sedan byta mellan dina ägda frisyrer eller ditt ägda smink utan att du behöver betala star coins. Du hittar allt ditt ägda smink och dina ägda frisyrer i rummet närmast ytterdörren i ditt hemstall, vid ett sminkbord och en garderob (se bilden nedan).

Nya busshållplatser:

Under veckan fick vi även reda på att Jorvik's kollektivtrafik har expanderat och kan numera hämta upp dig på fler ställen. Starstable Online har även tagit bort funktionen med busskort så numera behöver du bara gå från till en busskylt, trycka på skylten, bestämma plats och sedan åka dit. Alltså inga mer väntetider på/inom kollektivtrafiken! Här är de platser som du numera kan ta dig från med hjälp av buss (detta är förövrigt taget från Starstable Online's hemsida):

- Jarlaheim

- Fort Pinta

- New Hillcrest

- Mistfall

- Västkobbens Fiskeby

(Det du behöver göra för att få tillgång till bussarna runt om Jorvik är att slutföra uppdraget där du besöker Jorvik City's Galleria för första gången)

Övrigt:

Övrig information som vi fick ta del av denna veckan var att hästmarknaden håller stängt för att de nästa vecka (V.40) ska kunna slå upp sin hästmarknad i Silvergladebyn! Starstable ville även påminna oss om att Kallterna försvinner från Jorvik den 10 oktober så om man ville köpa en av de gamla modellens fjordingar så bör man göra det innan dess.

Onsdagsuppdatering V.40

7 år av nöje:

Nu är det äntligen dax, Starstable Online firar sin 7 födelsedag som spel och detta ska firas! Under födelsedagsfirandet kan du bland annat hitta och leta efter gyllene hästskor som du sedan kan byta in för att få presenter tillbaka (det finns totalt 75 stycken att hitta). Du kan även äta tårta med dina vänner och skjuta raketer för att fira 7 år av nöje!

Som födelsedagspresent till oss från Starstable Online så fick vi tillgång till en kod som ger oss ett husdjur men inte vilket djur som helst utan en fiskmås. Fågeln kan alltså, som de andra husdjuren, springa/flyga bredvid dig och din häst medans ni räddar Jorvik tillsammans! Fiskmåsen har även en partyhatt på huvudet och en flyga runt halsen. Koden: FREEGULL ger er tillgång till fågeln och du skriver in koden på Starstable's hemsida under fliken värdekoder.

Under födelsedagsfirandet kan du även köra en födelsedagstävling varje dag som ger din häst 1500 i XP vilket är sjukt mycket! Här är platserna som födelsedagstävlingen befinner sig på varje dag (detta är förövrigt taget från Starstable Online's hemsida):

- Onsdag = Fort Pinta

- Torsdag = Steves Gård

- Fredag = Moorland

- Lördag = Jorvikstallet

- Söndag = Vingården

- Måndag = Valedalesjön

- Tisdag = Firgrove

(Födelsedagsfirandet kommer stanna på Jorvik fram till den 17 oktober alltså fram till V.42)

Nya funktioner:

Denna veckan valde även starstable online att införa sex stycken nya funktioner till spelet. Numera kan du bland annat tillfälligt stänga av t.ex. vänförfrågningar eller gruppinbjudningar. Detta för att du ska kunna känna dig avslappnad och för att du ska känna att du kan sätta dig in mer i spelet utan en massa störande moment som vänförfrågningar eller gruppinbjudningar. Om du kryssar i dessa funktioner så kommer det bara vara tillfälligt alltså kommer det vara tillbaka på standard inställningar om du loggar ut och in igen sen, du måste alltså kryssa i funktionerna varje gång du loggar in (så som du gör när du t.ex. vill bli vildhäst). Här är funktionerna som lagts till i spelet (detta är förövrigt taget från Starstable Online's hemsida):

- Tillfälligt stänga av vänförfrågningar

- Tillfälligt stänga av gruppinbjudningar

- Tillfälligt stänga av klubbinbjudningar

- Tillfälligt stänga av den blinkande chattikonen i nedre vänstra hörnet

- Tillfälligt dölja alla andra spelares namn

- Tillfälligt dölja alla platsnamn som vanligtvis syns mitt på skärmen då du rider in i ett nytt område

Övrigt:

Övrig information som vi fick ta del av denna veckan var att Eddie och Ferdinand Nu finns på plats i Silverglade och stannar där tills på onsdag (V.41). Starstable Online påminde oss även om Kallterna och om du är intresserad av att köpa en av de gamla modellens fjordhästar så bör du göra det denna veckan då det försvinner på onsdag (V.41). Starstable informerade oss även om att Jorvik's fashion-week fortfarande är igång och om du vill hinna gå på catwalken så är det fortfarande full möjligt, Jorvik's fashion-week försvinner också på onsdag denna veckan.

Följ mig gärna på sociala medier så hörs vi!

Facebook

Instagram

Starstable Online's Hemsida

Gillar

Kommentarer