Dubbla onsdagsuppdateringar och helgerbjudande

Hej alla fina!

Det var nu ett tag sedan jag laddade upp ett blogginlägg vilket jag såklart kan förklara varför, eftersom jag går i skolan (gymnasiet) så är det väldigt mycket pluggande vilket har gjort att jag fått lov att åsidosätta bloggandet då jag måste lägga mycket fokus på skolarbetet, läxor, m.m. Min framtid hänger på de uppgifter och hemläxor jag får och varenda uppgift/läxa är viktig att skicka in! Utöver detta har jag nu, som alla andra, haft höstlov vilket gjort att jag velat koppla av och ta det lugnt, därav har jag inte heller laddat upp blogginlägg. Jag ska nu (imorgon) tillbaka till skolan och hoppas att stressen inom mig lugnar ner sig så jag kan börja lägga ut blogginlägg minst en gång i veckan igen! Hoppas ni fick lite inblick och förstår mig, här är era efterlängtade onsdagsuppdateringar!

Onsdagsuppdatering V.43

Halloween och ett besök till Gallopers Fäste:

Även i år kom halloween till Jorvik men detta året fick vi minst sagt ett överraskande stort halloweenfirande! Det största med hela firandet denna veckan var att vi fick tillgång till en helt ny plats som du kan resa till genom portaler. Platsen heter Gallopers Fäste och som vi hör på namnet så kan troligen en igenkänd filur hålla till just där, vem om inte Galloper Thompson! Under två års tid har vi under halloween inte ens sett skymten av Galloper Thompson men i år valde han att återvände med två helt nya lopp som finns vid den nya platsen. Men det är inte bara två nya lopp som finns att utforska på platsen utan också en ny urhäst, faktiskt Galloper Thompson's egen häst! Hur coolt är inte detta?

Du kommer till platsen genom att resa genom portaler som finns utplacerade runt om på Jorvik (det finns bland annat portaler vid Moorland där midsommarfirandet var och vid Stallet Gyllenbladet's strand).

Vid Gallopers Fäste kan du som sagt köra ett helt nytt lopp och ett omgjort men igenkänt lopp, nämligen fågelskräms loppet. I det helt nya loppet kommer du färdas genom Galloper Thompson's minnen/förflutna och därmed kunna se vad Galloper Thompson varit med om under sin livstid. I det omgjorda fågelskräms loppet ska du springa upp för Fågelskrämsåsen och hämta en grön kristall/skärva och sedan ta dig ner för åsen igen utan att bli träffad av häxornas brygder. När du klarat loppen kommer du som belöning få skärvor som du kan byta in för att få kläder, utrustning, m.m.

Runt om platsen cirkulerar/står det även varje dag spöken utplacerade som du kan prata med. Dessa spöken ger dig ledtrådar om sitt/Gallopers Thompson's förflutna och du kan med hjälp av deras ledtrådar ta dig till olika platser för att hitta fler skärvor. Alla skärvor kan du sedan byta in i mitten av Gallopers Fäste, i en stor kittel (av kitteln får du sen belöningar så som kläder, utrustning och så vidare).

Här är listat vad du kan se, upptäcka och göra vid Gallopers Fäste (detta är förövrigt taget från Starstable Online's hemsida):

- Lägg själskärvor i Fästets gryta för att få belöningar!

- Upplev Galloper Thompsons värsta minnen i ett nytt, läskigt lopp!

- Utforska två olika Halloweenbutiker!

- Visst är Thompsons häst rätt cool? Nu kan du skaffa dig en egen!

- Skaffa magiska pulver för att förvandla din starthäst!

- Minns du tävlingen över Fågelskrämsåsen? Den är tillbaka – och den är coolare än någonsin!

Gallopers Fäste kan du besöka även fat än du inte är betalande Star Rider

Halloweenparty i Jorvik City's Galleria:

Eftersom denna onsdagsuppdatering kan vara mycket att ta in, se och upptäcka så kan du ta en paus från allt och åka till Lila Ponnyn i Jorvik City's Galleria för att koppla av. Du är nämligen inbjuden till ett Halloweenparty vid Rin's butik i Gallerian och kan därmed lära känna olika invånare/karaktärer i spelet, åk dit och prata med folket för att rensa skallen från allt läskigt som hänt denna veckan.

Stallsortering:

Under denna veckan fick vi även ta del av ett nytt stallsorteringssystem vilket kommer göra det enklare för oss att ta in och ut hästar från hagen samt flytta runt hästarna till nya boxar. För att få upp stallsorteringssystemet går du in i ditt hemstall och därefter trycker du på den helt nya knappen på vänstra sidan av skärmen, dra och släpp sedan hästarna vart du vill att de ska placeras (se bilden nedan för att förstå hur allt ser ut samt dess upplägg).

Fjordhäst i appen:

Nu finns även den nya fjordhästen i Starstable online's mobilapp, Starstable Horses. Fjordhästen finns i grå/vit och du kan köpa in den till spelet då hästen nått level 10. Hästen kommer därav vara i level 10 när du sedan köper in den till ditt spel, fjordhästen kostar 850 star coins. Starstable Horses finns tillgängligt i AppStore och Google Play och är helt gratis att ladda ner.

Övrigt:

Övrig information vi fick ta del av denna veckan var att Eddie och Ferdinands hästmarknad kommer finnas tillgänglig vid Jorvikstallet's Arena nästa vecka då dom håller på att fånga in sina bortsprungna hästar som Galloper Thompson skrämt iväg.

Onsdagsuppdatering V.44

Gallopers Fäste:

Under denna veckans onsdagsuppdatering meddelade Starstable Online oss att du även denna veckan kan fortsätta att besöka Gallopers Fäste och därmed hinna samla ihop alla själskärvor för att kunna byta in dom och få belöningar, genom att byta in skärvorna kan du få tillgång till detta årets halloweenoutfit!

Spökena är tillbaka:

Om ni förra veckan trodde att Halloween firandet var över så trodde ni fel... Denna veckan kommer nämligen spökena tillbaka till Jorvik. Prata med Mrs. Holdsworth vid Moorlandstallet för att sedan kunna leta efter alla 29 stycken spöken som finns runt om Jorvik, när du för över spökena till andra sida får du en belöning. Belöningen är detta år själskärvor som du som sagt kan byta in mot andra belöningar vid Gallopers Fäste.

(Jag kommer att länka en Youtube video här nedanför ifall ni vill ha hjälp att se vart alla spökena finns)

Bob & Rob och smuggelgods:

Även detta året måste vi hjälpa Bob och Rob med deras smuggelgods som de blivit av med på vägen tillbaka till smuggelgrottan. Men det är inte bara borttappat smuggelgods som är borta, vart är Rob?

För att kunna spela detta uppdrag måste du vara Star Rider och ha avslutat uppdraget där du hjälper Bob då han trillat ner i vattnet utanför smugglargrottan.

Spöktåget är tillbaka:

Det årliga spöktåget är såklart även det tillbaka i Silvergladeslottet och genom att du klickar på den glittrande dörren inne i slottet så kommer du få åka en tur med spöktåget men var på din vakt, du vet aldrig vad som kan ske...

För att kunna åka spöktåget måste du vara Star Rider och ha avslutat uppdraget där du släpper ut Linda från Silvergladeslottet.

Pumpajakt:

Under detta året är såklart även pumpajakten i slottskällaren tillbaka och genom att prata med Eve vid Silvergladesslott kan du få testa hennes roliga minispel med några vänliga spöken! Men akta dig, även fast spökena är vänliga kan de låsa in dig i deras fängelsecell ifall du springer in i dom.

Övrigt:

Övrig information som vi fick ta del av denna veckan var att Eddie och Ferdinand nu har byggt upp sin hästmarknad vi Jorvikstallets Arena och du kan nu kolla in alla hästar och kläder de har på marknaden eller hjälpa dom med de gamla vanliga... bortsprungna hästar.

Dubbel Star Coins-helg:

Under denna helgen är det även dubbel star coins helg vilket menas med att ifall ni köper star coins så kommer ni får det dubbla av vad ni köper till samma pris som vanligt. Alltså ifall ni köper 100 star coins så kommer ni istället att får 200 star coins för samma pris som 100 utan extra kostnader, hur underbart är inte detta?

Detta erbjudande gäller bara fram till och med den 5 november (måndag) 15:00, 2018.

Följ mig gärna på sociala medier så hörs vi!

Facebook

Instagram

Starstable Online's Hemsida

Youtubevideon

(Ovanför har ni Youtubevideon som visar er vart alla spöken finns, länken går direkt till videon och cred till Esme Silverforce)

Gillar

Kommentarer