Goddag! Morgonen började med en mysig brunch på Ikea me Karin. Vi pluggade på den sista journalistikuppgiften och mummsade i oss massor av gott. Inte det bästa utbudet men helt ok för 39 kr!!!?? Vi handlade även lakan till flaket och lite glitterkanoner, de mesta börjar falla på sin plats nu så ska ska vli skönt att kunna slappna av på Kos och veta att hela studenten är under kontroll. Nu ska jag ta en joggingrunda, adios!

Likes

Comments

​News från Nelly.com som kom hem igår.  Den lilla svarta och en supersnygg blus. Riktiga favoriter i garderoben nu bland alla sommarkläder. Blir aldrig fel med svart, så snyggt! 

Likes

Comments

​Igår blev det en runda i Skärholmens köpcentrum med Mamma, blev en del kompletteringar till Grekland-packningen och hittade även en plastficka att ha mobilen i på flaket under studenten. Hämtade dessutom ut ett paket från Nelly.com som innehöll de fantastiska beiga klackarna ni ser på första bilden, tänkte lägga upp resten av innehållet lite senare.

Likes

Comments

Godmorgon! Började morgonen med en pw i solen, så härligt väder idag! Denna långhelg har verkligen varit perfekt nu när jag haft massor att plugg och packning att göra. Kan inte fatta att jag och bästis åker till Grekland nästa vecka! Ännu sjukar är att när vi kommer hem är de ca 4 dagar till självaste STUDENTN!!!

Likes

Comments

Hallå där! Blev en runda i lite olika köpcentrum idag när Karin äntligen hade me bilen till skolan. Fikade lite på DunkInDonuts i Skärholmen och köpte några riktiga Grekland-måsten. Luftmadrass, en awesome bikini och hårfärg blev de för min del. Nästa vecka är de dags för vår resa och oj va kul de ska bli!

Likes

Comments

Efter att ha beställt hem ett alldeles för stort paket från Nelly häromdagen tänkte jag mig ett litet shoppingförbud under veckan men igår på jobbet hade vi fått in alldeles för mycket fint! Blev kär i detta sett (linne och shorts), mönstret är underbart och detta set med en brunbrändkropp i sommar tackar man ju inte direkt nej till så de fick åka med hem trots förbudet. Finns alltså på Mango för 600 kr

Likes

Comments

Va skönt det ska bli med helg nu även om man varit ledig från skolan de två senaste dagarna. Igår var de dags för Linus skiva som hade maskerad-tema på Pure. Fixade oss hos Karin och kvällen var awesome. Idag spenderades dagen ute i solen på konstgräset med Johan och Joar, vi köpte lite gott, tog med en boll och bara chillade. Supermysig dag!

Likes

Comments

​Igår var det äntligen dags för våran egen skiva, stämningen var på topp och var överhypad hela dagen. Vi började med en tre rätttersmiddag tillsammans och fick våra "Klassens". Tänkte att jag visar min senare. Vid 22-tiden började alla våra eftersläppsvänner droppa in och snart så fylldes Kristalls lokaler av bekanta och icke bekanta ansikten. Superlyckad kväll och nu känner man verkligen att studenten är nära.

Likes

Comments