TJUGOSJÄTTE SEPTEMBER

Godkväll!
Det har varit en riktigt bra dag idag. Vaknade pigg & utvilad. Det var så skönt och jag tror att det hade att göra med att jag inte tittade länge på telefonen igår kväll i sängen utan jag ställde larmet & sen släckte jag ner för att sova!

Den största anledningen till att det har varit en så bra dag är för att jag idag började ett nytt jobb. På måndag hoppar jag på ett vikariat på 90% i Boxholm. Så idag har jag alltså gått introduktion vilket jag inte tycker är jätte roligt men det är nyttigt och det känns bra att man får den möjligheten så man hinner lära sig lite innan man börjar själv. Det är alltså inom hemtjänsten som jag jobbar.

Jobbade mellan 7.15- 16.15 & sen var det dags att hämta lilleman på förskolan. HÖJDPUNKTEN på hela dagen!
Väl hemma fick Milo lite mellis & jag tog tag i vårat diskberg.... usch det behövdes verkligen. Benjamin kom hem tidigt vilket alltid är roligt & till kvällsmat blev det taco rester sen igår.

Milo har gått och lagt sig, jag sitter här vid datorn och skriver av mig samt har fixat lite grejer. Benjamin tittar på youtube.

Var tvungen att lägga in nya lönen på försäkringskassan eftersom jag numera kommer jobba 90% och inte bara någon gång ibland.

I morgon ska jag gå intro på kvällen så blir ett pass mellan 17-22. Milos farmor & farfar ska komma och va barnvakt tills Benjamin kommer hem och sen får dom ha en pappa/son kväll ❤

Nu ska jag fortsätta fixa lite & sen blir det nog sängen tidigt. Hoppas ni alla har haft en lika bra dag som jag haft & att ni får en minst lika bra dag i morgon. kram

Gillar

Kommentarer