Tips till alla vagnägare

Hej på er alla vänner & ovänner! 😊 Hoppas alla har en bra tisdag. Vart lite tomt med inlägg idag då jag inte haft något att blogga om..
Nu har vi iallafall komit hem från BVC & handling. Benjamin har bilen till jobbet så jag fick gå med vagnen & fy f*n det vill jag aldrig göra igen. Dom har plogat JÄTTE dåligt & det är sån här mjuk snö som däcken fastnar i & man bara slirar USCH!!
Iallafall, vi tog oss dit & hem. På BVC gick det jätte bra. Fontanellen såg bra ut men nu tyckte dom att han såg skelögd ut så dom skulle skicka en remiss till ögonkliniken så får vi se vad som händer.

Det var massa barn & vuxna på BVC vilket Milo tyckte var riktigt intressant.

Efter BVC gick vi till Willys & handlade lite. Kan ju informera om att det gick inte bättre att dra vagnen när man packat den med varor också.. hehe.
Var helt genomsvett när vi kom hem. Men nu har jag packat upp varorona & satt mig i soffan en stund. Ska slänga in en maskin tvätt också.. känns inte som om jag gör annat i veckorna. Tvättar varje dag känns det som & det bara fylls på... då är vi ändå bara 3 pers!! Men det blir ganska mycket bebiskläder som behövs tvättas när man har en liten. 😉

Hoppas alla ni har en kanon tisdag, nu väntar vi på att pappan ska komma hem från jobbet ❤

Gillar

Kommentarer