Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

har bland annat ätit sushi, invigt mina vans (utan skavsår), varit i Bulgarien med mamsen, gjort om lite i mitt rum o myst. kan lägga upp lite bilder från bulgarien någon gång senare, senare ska jag äta med viktor<3

Likes

Comments

idag är det kvinnodagen! Det var utställning på konstmuseet så jag och marre åkte dit och kollade. var bara pensionärer där men det var fint! men innan det gick vi till mcdonken och köpte glass. Efter vi kollade på utställningen gick vi till ica för lite fika. vi satte sedan oss i växhuset för att prata/fika/plugga. det har varit nice att läsa alla fina inlägg som alla skrivit om denna dag, borde hända oftare

Likes

Comments

Firade in det efterlängtade lovet men också att jag äntligen efter 1 vecka börjat bli frisk med att göra en Oreo cheesecake idag till efterrätt. Hett tips verkligen, väldigt enkel att göra och samtidigt jättegod! Nu tänkte jag lägga mig och kolla på nån film och bara ta det lugnt. Hoppas på att hinna bli ordentligt frisk, har verkligen ingen lust med att vara sjuk under lovet!

Likes

Comments

så naaaaajs!!! världen blir så mycket finare med lite färg 🌈

Likes

Comments

är trött på att vara sjuk, borde plugga men refreshar tumbor-flödet i brist på annat

Likes

Comments

Min Australienresa 2016-2017

Får så mycket ångest av att kolla tillbaks på dessa underbara bilder nu när man ligger i sängen med 38 graders feber och det ända man ser är vit snö när man kollar ut. Jag kom för ganska precis 4 veckor sedan hem efter lite drygt 1 månad i värmen i Australien. Åkte dit några dagar innan julen 2016 och åkte hem i slutet av Januari 2017, vilket innebar att jag firade både jul och nyår där. Jag skulle utan tvekan säga att det är den absolut bästa resan jag gjort och rekommenderar alla som har möjligheten att åka dit att göra det, ett väldigt fint land (även om jag bara sätt en bråkdel hehe) som passar allt från solsemestrar, till dom som är ute efter shopping, att upptäcka natur och landskap eller festresa. Den stora nackdelen är att resan tar sån himla tid och är så långtråkig, speciellt när man åker själv (vilket jag gjorde) men det är lätt värt det! Jag har ju turen som har min bästavän Hanna som bor där vilket gör att jag bor och äter gratis, och också kan resa själv och inte behöver ha min familj med mig. Hon bor i Melbourne där vi då spenderade det mesta av tiden, men vi flög också 1 vecka till Sidney där vi bodde hos några kompisar till henne. Hoppas på att åka tillbaka redan nästa år och uppleva samma underbara minnen igen!!

Likes

Comments

Abel Tesfaye 💕

han var såååååå bra!!!! Tog inge mycket bilder alls, glömde bort det haha. lil uzi var helt ok, publiken kanske inte var lika hypad som han...... innan konserten gick vi runt i stockholm, åt på fridays (as gott!) och kollade runt i olika butiker. +lyckades hitta till globen! vi hade sittplatser fast vi satt på ett annat bättre ställe så vi hamna ändå ganska bra tillslut.. :) 

Likes

Comments