Åkte till två gallerior och till en restaurang idag så jag är helt slut. Besökte kära H&M efter 9 månader, så det var trevligt. Sjukt skönt att det är fredag imorgon. Idag var det 20 dagar kvar tills sommarlovet, allt går så fort nu så man hinner inte ens tänka på det.
Hörs i helgen


Två av sakerna jag fick med mig hem från gallerian idag

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Men heeeej! Till er som fortfarande läser (typ ingen)
Så mycket som hänt sen sist! Mina föräldrar är här, det ska hit på middag hos min vfamilj om några timmar. Hade STAAR test i U.S History idag som bedömer om man får ta studenten här eller inte. Som tur är räknas inget för mig så det spalter ingen roll om jag får F.

Annars går allt super här. Prom nästa helg och helgen efter det är det dags för bröllopet. Har inte bloggar för att jag helt enkelt inte har vetat vad jag ska skriva. Läser själv bloggar och blir fascineras på hur dem orkar?!
Nu ska jag torka håret som sitter uppe i en turban med handduken.
Hörs med en MASSA bilder.

Likes

Comments

Ännu en ny hund till samlingen. Brooklyn och jag hämtade hennes och Davids gemensamma hund med hans mamma. Hon är nu här hemma, men ska bo hos David. Men han kommer hem sent så Autumn (hundens namn) kommer sova med Brooklyn inatt. Hoppas verkligen inte hon kommer grina hela natten, för att vi har våra rum vägg till vägg.
Men det ska säkert gå bra.
Söt är hon iaf


Likes

Comments

Nu har mina HP's skickat ut inbjudningarna till deras bröllop som inte alls är långt kvart till. De har en del kvar att göra men snart är allt klart.
Vi kommer åka till Oklahoma direkt efter skolan den fredagen, eftersom att bröllopet kommer vara i en kyrka dem träffades i som tonåringar.

Iaf skola imorgon igen eftersom vi tyvärr inte har påsklov här...Likes

Comments

Igår blev jag väldigt chockad när vi skulle hem från skolan. Blev nämligen frågad till Prom av brooklyns nära kompis, som visste att jag inte hade blivit frågad.

Han och brooklyn hade planerat det hela dagen innan så jag märkte att hon var oklar på vägen ut från skolan. Han var iaf utanför skolan med sina kompisar (som vanligt), men när vi kom närmre tog alla fram skyltar som bokstaverade PROM? En massa som omringade stället med tanke på att det var efter alla slutade. Han hade blommor och frågade mig frågan. Sa självklart ja.

Han och jag har Fashion Design tillsammans och han är svin rolig. Så vi kommer gå i en grupp av människor,så det ska bli kul!

Jätte snällt av honom att fråga mig när det är jätte många som vill gå med honom!
Kram


Likes

Comments

Känns som att jag skriver sånna här inlägg om månaderna som gått hela tiden. Just nu vill jag att det ska vara Januari igen. Vill absolut inte åka hem, älskar skolan?! Min värde mamma trilla nästan av stolen när hon hörde mig säga det för två veckor sedan. Har klagat hela detta år om hur tråkigt det är i skolan osv, men nu älskar jag det. Alla mina klasser är bra och har många vänner i klasserna. så jag har ångest för att åka hem. vill inte lämna detta och åka hem till allvaret. Det ska ju bli super kul att träffa alla bästisar, familjen och kompisar såklart, har saknat dem så. Denna månads tips är Ta för dig, var inte rädd. Har du något att säga gör det, för det skadar inte, det gör allt bättre för då är du social och får många "beundrare" 

Som tur är så är det två underbara månader kvar, så jag ska inte hem riktigt än. Fick en fråga om vart man kan nå mig för att prata mer om året och er som ska åka. jag kan nås på kik eller Facebook Kik- gabriella_e Facebook -Gabriella Elmefors. Där kan ni skriva om det ni undrar. kram 

Likes

Comments

Igår var jag Irina och Jazmin på en "festival" för att fira att våren är här. Det är något stort för Indier så det var en massa Indier där och i deras kultur är det en grej att kasta pulver i olika färger på vandra och säga Happy Holi medans man gör det. Vi kom dit helt rena och fina och lämnade stället helt ner färgade med alla olika färger. 

Tyckte det var sjukt kul att vara med om något som vi inte gör i Sweden eller här. Det roliga var att alla pratade med alla och alla kastade färg på alla. 

Kul att fingret kom med.


  

Såhär såg vi ut i ansiktet efter att vi började. 

Likes

Comments

Godmorgon
Har inte skrivit mycket alls här vilket det ska ändras på. Iaf igår gjorde jag inte mycket pratade på Skype med mina kompisar. Idag vet jag inte heller vad som står på agendan, vi får se helt enkelt. Veckan som har gått har varit jätte bra. Det gick fort och det var jätte kul i skolan, är i ett bra mode just nu. (Inte svenska ordet mode utan det engelska ordet)

Ska väl dra mig upp snart och se vart denna dagen leder mig. Puss och kramKära Irina fyllde år i veckan. Och jag hoppas hon kommer gilla sin födelsedags present!

Likes

Comments

Nu är det äntligen helg, fast denna vecka gick sjuuukt fort. Brooklyns bror Michael är här över helgen så vi har lite planerat med familjen. Just nu sitter jag ute i solen som har börjat komma fram mer och mer nu. Snart är det sommar här vilket är as skönt!

Vad mer? Inget speciellt faktiskt. Allt flyter på som vanligt.
Är sjukt intresserad av att gå på Aviciis konsert i Maj. Alla tyckte ju så bra om den hemma så det vill jag försöka göra.
Men ha en bra helg. Pösss

Likes

Comments

Får ångest när jag "överger" bloggen sådär. Men vi bytte internet användare då wifi namnet också byttes, såklart fattade inte jag det förrän 4 dagar efter. Då jag gick ner till boxen och såg att det var ett nytt namn ...
Under veckans gång har jag gjort en massa, bl.a vart nere vid havet och fiskat. Galveston ligger 1h 30min härifrån så vi åkte super tidigt för att fiska vid 7. Efter det åket vi in till stan och hyrde en cykel som fyra kunde styra. Det var jätte fint väder så det var super mys.
Detta var i förrgår. Idag gick vi på en baseball match och hämtade upp Jazmin efter för att gå ut och äta. Nu sitter af här på soffan och kollar på film.
Hörs

Likes

Comments