Herre gud vilken dag det har varit! Först ett grymt möte med en "offentlig person" som ni kommer att få reda på mer om lite framöver. Och nu sitter jag åter igen på magasinet men denna gånger pluggar jag för fullt. Känns skönt att få bocka av saker på listan av saker som behöver bli gjorda!

Likes

Comments

Detta var onsdagen förra veckan vilket även var alla hjärtans dag... Den här dagen var så otrolig mysig jag och mamma och pappa åkte till ett litet mini spa och gjorde oss fräscha för att senare på kvällen gå ut och käka på en jätte mysig resturang. Dock så hade jag inte hela hjärnan med mig när jag packade och glömde där utav bikini så vad gör man inte då... jo man lånar mamma underkläder och gör en nödlösning. Blev lite genomskinligt men vem tusan bryr sig?!

Likes

Comments

Denna dagen åkte jag faktiskt inte bara turskidor utav även slalom, otroligt skönt att kunna var ute i backarna men dock så frös jag om mina tår efter bara en halvtimma... hehe. Men grillade hamburgare blev det till lunch och jag stod och värmde mina iskalla händer framför glöden. En mysig dag!

Likes

Comments

En sjukt fin morgon och det utnyttjade jag verkligen till fullo. Startade alltså dagen med ännu en härlig tur på skidorna och jag hade verkligen bra glid.

Senare på den dagen åkte vi in till "stan" vilket ungefär är två mataffärer och en klädbutik, lite skillnad för en stadstjej som mig och kalla det där för stan haha. Men vi satte oss och fikade och köpte hem lite grejer som vi behövde hem till stugan. Mycket mer än så hände inte men det är det som är charmen här uppe, man får ta det lugnt och strosa runt.

Likes

Comments

Då sitter man här ännu en gång, sippar på min kopp kaffe så nu har den redan börjat att svalna. Jag älskar att dra hit efter skolan sitta här och bara sitta och diskutera allt mellan himmel och jord med härliga människor.

När jag kommer hem ska nog plugga lite men framförallt så måste jag ta tag i att packa upp min väska ifrån fjällen. Det är verkligen ett måste, får stress när den bara står i ett hörn helt oöppnad.

Likes

Comments

Det har hänt så mycket den senaste veckan när jag har varit i fjällen. Tyvärr finns det knappt något internet där så jag hade ingen möjlighet att uppdatera.

Men här är hur min första dag såg ut:

Jag var ute på min dagliga tur och självklart fick min älskade vovve följa med. Han älskar verkligen att springa fritt på isen och hoppa fram igenom all snö.

Sedan blev det dags för att starta skotern och ta ett par varv på isen för att värma upp motorn efter att den stått stilla i kylan ett tag. Det bästa jag vet med att vara i fjällen är verkligen att åka skoter!

Dagarna och kvällarna ser nästan lika dana ut här uppe då man är kanska begränsad. Men på kvällarna har vi alltid en brasa igång och sitter och spelar något sällskaps spel. Familjetid helt enkelt!!

Likes

Comments