Sista dagen som ni kan få 20% rabatt på er order från bootea. Har du inte beställt hem don teatox så är det dags nu. 😊

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Börjar dagen med en kopp Tea från bootea. Glöm inte bort att ni får 20% rabatt på er beställning från bootea om ni beställer via mig.
Tryck på bilden för att komma till hemsidan och ta del av rabatten.

Want 20% off your order from bootea ? Just press the pic ! 

Likes

Comments

Lite nya grejer från fitnessguru. Måste vänta tills efter min teatox eftersom jag inte äter något socker under detoxen.


Likes

Comments

Lite nya sommarkläder i garderoben
Likes

Comments

Nu när det är så varmt ute behöver jag fylla på med lite korta tights och shorts så jag slipper svettas ihjäl. Varför inte passa på att köpa någon i en härlig färg som matchar till sommaren ? Här har ni mina favoriter på tights och shorts när det kommer till färg. Alla tights och shorts är från nike förutom de lila i mitten som är från puma. 

Likes

Comments

Fick precis hem min teatox från bootea. Kan knappt bärga mig till att prova den. 
Vill du ha 20% rabatt på din order från bootea ? Klicka på någon av bilderna nedan.

Likes

Comments

Det senaste från min instagram


Är ännu mera aktiv på instagram. Följ min träningsvardag - placentero

Likes

Comments

Idag bytte jag ut morgon promenaden mot lite övningar som jag gjorde ute på baksidan. det var grymt jobbigt och absolut något som jag kommer göra flera mornar. Körde i 25 minuter och vart lagom lökig ! 

Likes

Comments

Tänkte dela med mig av ännu mera motivation denna Torsdag !
Emelie driver en träningsblogg där ni får läsa mycket om träning, kost och även några egna recept. En jätte gullig tjej med en skit snygg kropp. Kika in hennes blogg och bli motiverade till 1000. Glöm inte bort att följa henne här på nattstad för daglig motivation !

KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL HENNES BLOGG !

Likes

Comments

När man har det lite extra kämpigt kan det vara smart att påminna sig varför man gör det. Varför går jag upp 5.30 för att hinna träna innan skolan? Varför skiter jag i att äta den där skräpmaten som monstret i hjärnan skriker efter? Varför lägger jag ner all den tid och energi på min träning och kost? Ibland är det skit jobbigt, ibland är det hur lätt som helst. Ibland bryr jag mig inte, ibland är det det ända jag tänker på. Att motivationen går upp och ned är någonting jag tycker är jobbigt. Men då har jag mina gamla bilder jag tittar på, dem är inte många men jag har ett par stycken där man faktiskt såg hur stor jag var. Det är viktigt för mig att spara dessa och ta fram och kika på då och då. För när motivationen tryter då måste jag påminna mig själv om varför jag ens började. 

 Januari 2013


Maj 2014
Likes

Comments