Header

Hello på er, sorry för att jag inte har bloggat nåtting under helgen. Har jobbat och gjorde andra saker som jag la tid på istället. Men igår hade jag lite tvätt tid. Just nu är jag hos min kära vän som jag inte sätt på länge. Det var dags för mig att se min älskade Bilal.. Vi ska strax kolla på film och sen åka hemåt, efter jobbet börjar imorgo.n..

Snabb inlägg för ikväll.

Puss!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Som det står på rubriken, det blev för mycket på jobbet av andning. Så jag var tvungen åka hem tidigare. Vid 13.45 hade jag tid hos vaccination. Det gick hur bra som helst. Efter det gick jag till thai affär och handlade lite thai mat till oss två. Behövde ha lite tröst mat för lugna mig. Som sagt Det hände inte så mycket på jobbet idag. Eftersom den dåliga sida kom fram. Kunde inte alls hålla allt inom mig. Men imorgon kommer en ny dag för mig förmodligen blir dagen bättre då.. Men imorgon kommer jag få hjälp det jag behöver, hoppas att det kommer att lösa sig till slut.

Det är dags fär mig att säga sov så gott! 

Dagens inlägg få bli denna. Kom ihåg om det är nåting så kommer det alltid lösa sig tillslut, det handlar om ditt vilja ingen annan kan gör åt dig. Det du som bara kan lösa det. Du kan självklart be om råd och tips men det är DU som måste lösa själv. Det gäller precis likadan för mig. Tips, råd o hjälp är alltid nåting. 

Likes

Comments

God morgon på er! Dagen började med att packa väskan eftersom ikväll åker jag till papisen för en överraskning. Det är så att min faster och farmor kommer till Sverige från Chile! Underbart! Ska bara vara där en natt. Sen efter jobbet vid halv tolv tiden så ska jag vaccinera mina katter kl 13.45. Efter jag har gjort vaccinationssprutan ska jag och sambon ta hand om våran prinsar. Vi får se vad kvällen har att ge. Inlägget är skriven på jobbet. 😊

Likes

Comments

Ska sova nu, jobbar imorgon tidigt kl 09.00. Så vi hörs som vanligt! Ta hand om er så länge. Puss!

Likes

Comments

På alla mina inlägg så står det att jag ska städa och städa osv, ni ska veta en grej. Jag älskar att städa! Gör det varenda dag när jag kommer hem från jobbet och när jag har min ledigheter Klarar inte av att ha stökigt i en dag, därför så står det Städ städ städ hela tiden. Att hålla sig rent hemma är självklarhet för mig. Plus när man har två husdjur här hemma så måste man oftast att städa. Vad tycker/älskar ni om att göra?

Likes

Comments