Hej! Vissa av er tror att ni vet allt om mig, med då har ni fel. Därför kommer detta blogg inlägget handla om mig. Vissa av er tror att jag är stark som inte har gett upp efter allt jag går igenom.

Jag är en kille på 15 år. Jag är född i en stad som heter Linköping. Jag föddes klockan 00:41 på midsommar dagen. Jag har Adhd med trotssyndrom. Jag Tränar volleyboll och ska börja på gymmet.

Jag har blivit mobbad sen jag var 6 år. Jag lider av psykiskt ohälsa. Jag mår dåligt hela tiden, men jag kämpar hela tiden. jag blir fortfarande mobbad. Jag får hat på internet, men jag kämpar ändå. Vissa stunder vill jag ge upp, men jag ger inte upp. Jag är inte stark, men jag vill visa att jag är det, men innerst inne är jag inte stark. Jag har mått psykiskt dåligt sen första dagen jag blev mobbad. Jag har gått igenom massor av det som inte en 15 åring ska behöva. Jag har stått igenom misshandel efter misshandel i skolan. Jag får hat eftersom jag har adhd och för att jag ser ut som jag gör. Jag har förlorat min ena storebror, min mormor och min farfar. Jag har världens underbaraste släkt och vänner. jag får positiva kommentarer på bloggen. Jag lever med ångest och panik varje dag, men kämpar igenom det hela tiden. Människor sprider rykten om mig. Jag är inte perfekt, men hur kan man bi perfekt om man inte är sig själv. Jag vill bara att ni förstår lite om vad jag går eller har gått igenom. Allt är kämpigt, men fortsätt kämpa alla.

Det är jätte jobbigt att skriva detta inlägget men känner att det måste komma ut.

DETTA ÄR INTE ALLT. NI BEHÖVER INTE VETA ALLT SOM HÄNDER MIG.

OPS: DEN SOM KOMMENTERAR HAT BLIR BLOCKAD.

......GABRIEL

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments