Nu behöver jag hjälp av Sveriges befolkning. VIKTIGT VIKTIGT!!! SPRID VIDARE!!! FÖRLÅT FÖR LÅNG TEXT. Inget hat i kommentarerna för dom tas bort.

Vi behöver hjälpa Biancas pappa. Biancas pappa bor i Dumuguate City i Filippinerna sedan 2 år tillbaka. Han har insjuknat i diabetes och har fått infektioner. Han befinner sig i livshotande tillstånd och insulinet stöter ut antibiotikan han får. Senaste uppdateringen är att det behövs amputation av foten och man behöver göra ultraljud för att se fler eventuella problem.

Bianca har startat en insamling för att kunna betala sjukvårdskostnader som tillkommit och för att kunna flytta sin pappa till ett annat sjukhus pga att det nuvarande har bristfällig sjukvård som lett till att han har fått liggsår. Hans tillstånd är kritiskt och kometliknande. Biancas pappa är svenska medborgare och oförsäkrad och därför har UD begränsade möjligheter att hjälpa till. Vi måste agera nu och läget är akut. Snälla dela detta blogginlägget, tipsa media och ring UD för att ge hennes pappa bättre vård och den vård han behöver.

Bianca skriver så här i ett inlägg: Sveriges regering ni är påväg att låta en svensk medborgare sen över 40 år dö i ett annat land pågrund av att han inte haft råd att betala försäkring pga att han varit handikappad sen han var 30 år. Ifall ni låter min pappa dö i ett främmande land pågrund av inhumana regler så kommer jag i resterande del av mitt liv aldrig ge upp kampen för min pappas rättigheter och alla andra strandsatta sjuka människor som ni blundar för. Min pappa är inte en bit kött ni äter till middag, han är en mänsklig varelse som borde få hjälp att överleva. Han är fortfarande skriven i Sverige. Han pendlar mellan liv och död just nu. Tack före medborgarna och medmänniskorna i Sverige har jag personligen lyckats ta mig hit till Filippinerna och betala hans sjukvårdskostnader som redan är över 70.000 svenska kronor. Människor som redan betalar skatt till er och som egentligen inte har råd har skickat det dom kan till min pappa. Ni äger alla resurser, ifall min pappa jobbade som politiker eller liknande eller var er familjemedlem hade ni räddat han på en dag! Människor här är chockerade för dom trodde Sverige var ett humanitärt land för alla, fattiga som rika. Kan ni visa att ni lever upp till det ryktet? Eller ska jag som 27 åring behöva driva rättsprocesser och demonstrationer i år för att folks liv ska räknas? Vad är skillnaden. Mellan min pappa och dom fattiga människorna i Filippinerna just nu? Förutom att han har en dotter och många snälla människor som vill att han överlever? Är det här hoppet ni vill ge alla unga människor som tittar på hemifrån medans dom kanske kämpar 9-5 för samma öde? Agera!!!! Snälla låt inte min pappa dö!

bild nedan för. Där finns bankgiro och swish nummer. 5 kronor räcker allt räknas. Gruppen på facebook heter (hjälp min sjuka papap)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! Att jag inte kunde låtit bli att berätta om hur jag mår eller ens skapat denna bloggen?!

Jag har fått hat och blir kallad mentalsjuk, Jag berättar bara vad jag går igenom och hur jag mår. Jag har fått meddelanden som skrivs så här. " DU BEHÖVER LÄGGAS IN PÅ MENTALSJUKHUS DIN JÄVLA MENTAL SJUKA PERSON". Vad ska jag göra?

Jag frågar er eftersom jag behöver hjälp. SNÄLLA HJÄLP MIG. Allt jag gör är fel tydligen.

Likes

Comments

Hej! Vissa av er tror att ni vet allt om mig, med då har ni fel. Därför kommer detta blogg inlägget handla om mig. Vissa av er tror att jag är stark som inte har gett upp efter allt jag går igenom.

Jag är en kille på 15 år. Jag är född i en stad som heter Linköping. Jag föddes klockan 00:41 på midsommar dagen. Jag har Adhd med trotssyndrom. Jag Tränar volleyboll och ska börja på gymmet.

Jag har blivit mobbad sen jag var 6 år. Jag lider av psykiskt ohälsa. Jag mår dåligt hela tiden, men jag kämpar hela tiden. jag blir fortfarande mobbad. Jag får hat på internet, men jag kämpar ändå. Vissa stunder vill jag ge upp, men jag ger inte upp. Jag är inte stark, men jag vill visa att jag är det, men innerst inne är jag inte stark. Jag har mått psykiskt dåligt sen första dagen jag blev mobbad. Jag har gått igenom massor av det som inte en 15 åring ska behöva. Jag har stått igenom misshandel efter misshandel i skolan. Jag får hat eftersom jag har adhd och för att jag ser ut som jag gör. Jag har förlorat min ena storebror, min mormor och min farfar. Jag har världens underbaraste släkt och vänner. jag får positiva kommentarer på bloggen. Jag lever med ångest och panik varje dag, men kämpar igenom det hela tiden. Människor sprider rykten om mig. Jag är inte perfekt, men hur kan man bi perfekt om man inte är sig själv. Jag vill bara att ni förstår lite om vad jag går eller har gått igenom. Allt är kämpigt, men fortsätt kämpa alla.

Det är jätte jobbigt att skriva detta inlägget men känner att det måste komma ut.

DETTA ÄR INTE ALLT. NI BEHÖVER INTE VETA ALLT SOM HÄNDER MIG.

OPS: DEN SOM KOMMENTERAR HAT BLIR BLOCKAD.

......GABRIEL

Likes

Comments

Hej förlåt att jag inte har varit så aktiv på en längre tid. det är så jag sörjer min ena brors död och jag sörjer fortfarande min farfar och mormor.

Bilden som ni ser är på min mormor. En hemsk sjukdom som heter cancer tog henne ifrån mig , min släkt, hennes elever, hennes kompisar och framför allt världen. Jag var där dagen innan cancern tog henne ifrån oss. Min mamma, Min moster, Min ena storasyster och min morfar var där när hon gick bort. Jag förstår inte hur dom klarade/klarar av det. Min mormors begravning var jätte fin. Jag saknar henne så himla himla mycket. Idag har det gått mer än 3 år sedan hon försvann. Jag tänker på min mormor, min bror och min farfar varje dag. REST IN PEACE❤❤

Jag har uteslutet min farbror för jag hann aldrig träffa honom. Han dog innan jag föddes tyvärr. Han finns ändå i mina tankar.

OPS:VET INTE OM DET VAR FLER DÄR NÄR HON LÄMNA OSS.

Mvh Gabriel

#rip

Likes

Comments

DATUM:15/07-17     DAG:LÖRDAG

Hej!. igår firar jag min farmor på hennes 79:de årsdag med släkt och kusinbarn. Mina delstater är här också. mvh Gabriel

Likes

Comments

DATUM: 14/07-17 VECKODAG:FREDAG

Hej!. Jag heter Gabriel och jag är 15 år. Jag har ADHD dom betyder (➡️Uppmärksamhet underskott hyperaktivitet störning⬅️) och jag har trotssyndrom som betyder att jag säger i mot allt. (➡️Om tillexempel någon säger till mig att duscha då kan jag vägra⬅️).

Jag vet inte hur gammal jag är på bilden. Jag vet att jag är född i Linköping på BB. Jag tränar volleyboll och är tränare själv i det. Jag spelar i ett lag dom heter åstorp volleyboll klubb (ÅVK) i herrlaget.

Mvh Gabriel

Likes

Comments