Hur mysig dag har inte jag innan nattjobb?
Sovit tills 14:00 ungefär & kort där efter kom mammsen hem.
Så ur haft en riktigt slö dag i soffan framför tv:n & kollat The Real Housewives of Orange Country. Jag har en (ganska så stor) förkärlek till sådana serier.
Sådana dagar behövs en sommar som denna, regnar från & till hela tiden, soligt ena sekunden & mulet andra. Känns verkligen som höst så då får man göra sådant man gör på hösten. Ligga i soffan med filt framför tv:n.

Imorgon (efter 06:00) är jag ledig i 3 dagar så ska ta mig till Dennis & "bo" hos honom, mys det med!
Får se vad vi hittar på, beror lite på vädret där med. Kanske bara bli serier & tv spel, vem vet?
Nä, tänkte ta mig an Assasin's Creed Unity igen innan maten.
På tal om det, när jag köpt hörlurar till ps4:an så tänkte jag påbörja spel serier på youtube för er som är intresserade.
Xoxo//GabrielaFrancesca <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vlog från den 23/6 då jag var iväg & plockade jordgubbar med mamma. Vi var även & handla innan jag stressa mig hem för att fixa min i för kvällen & dess bravader med Sara.

Vill ni han en recension på filmen?
I så fall, I can make it happen! ;)

Xoxo//GabrielaFrancesca <3

Likes

Comments

Hej på er!
Del 2 av min Rom resa är äntligen uppe på youtube. Har samma tema när det gäller låtval, kanske lite tråkigt? men tänkte köra samma låt på alla delar av Rom. Denna videon till skillnad från förra är redigerad i Final Cut Pro X då jag har en 30 dagars trail på den för att se om det är något för mig. Om det finns någon som läser detta som gillar hålla på att klippa, klistra mixtra med ljud och effekter är detta verkligen något att testa.
Men rekommenderar er verkligen till att ta en trail version innan ni bestämmer er för om ni ska köpa den eller ej (fungerar enbart till Apple produkter).
Ska inte babbla på mer nu utan ge er del 2 istället ;)




​Hoppas ni gillade denna minst lika mycket som del 1 & glöm inte att ge en tumme upp & prenumerera på min kanal. I would like that a lot! :) 
​Xoxo//GabrielaFrancesca <3 

Likes

Comments

Godkväll!
Jag gick av mitt sista nattpass imorse, ganska så skönt efter 3 nätter att få ha lite ledigt. Det enda jobbiga är att man ska ställa tillbaka dygnet och därav blir dagen man går av aldrig mycket sömn och man går omkring och är ganska trött största delen av dagen. Sov i alla fall några timmar innan jag tvingade mig att vakna upp och vad är inte bättre än att ligga kvar i sängen med sin MacBook och redigera vidare?
I know, jag är såå snäll att jag till och med redigerar det första jag gör när jag vaknar min första lediga dag ;)
Däremot tar den överdrivet lång tid jämfört med den andra videon att laddas upp på youtube...kanske beror på att jag är hemma hos Dennis och nätverket kanske inte är lika bra??
Tid tar det i alla fall den har tuggat sedan 15:00 idag med uppladdning och nu är den på ... 38%

Så vi får se, blir den klar idag innan typ 23 så lägger jag upp den annars får ni nog tyvärr vänta tills imorgon :/
Det jag kan bjuda er på är en liten teaser, eller ja, en bild. Bilden som är "thumbnailen" på videon (den tog också lite tid att fixa i ordning).

Here you go, denna kommer vara vad som synd när man ska klicka på play på min video när den bestämmer sig för att bli klar. Hope you like it!

Xoxo//GabrielaFrancesca <3

Likes

Comments

Hej hej!
Idag har jag hållit på att redigera del nummer två av min femdelar serie av Rom semestern sedan jag vakna efter nattjobb.
Det börjar ta sig, klipper, klistrar & har mig för fullt. Ljudfilen är också inlagd, ska finslipas lite nu bara, men det får jag ta imorgon för snart dags att jobba igen.
Ska försöka sova 45 minuter innan jag börjar göra iordning mig för inatt.
Bjuder återigen på mitt senaste youtube klipp som jag la upp! ;)

Don't forget to give a thumb up & subscribe to my YouTube Chanel.

Xoxo//GabrielaFrancesca <3

Likes

Comments

Hej på er!
Kom hem från Rom i söndags, söööörrry för att jag inte varit aktiv har varit fullt upp här hemma. Både privat och med jobb. Jobbat cirka 9 timmar varje dag, BUT I LIKE IT! ;D
Har massvis med bilder (ej sorterade riktigt än) från vår weekend i Rom och såklart videoklipp. Har tyvärr inte haft jättemycket tid på mig att redigera, men planen är (med tanke på att det var otroligt många klipp & videon hade blivit alldeles för lång om det skulle vara en video) att faktiskt dela in Rom resan i dagar, så kommer bli 5 Vlogg delar.
Den första *trummvirvel* är jag ... (tro det eller ej) ... KLAR MED och den ligger uppe on thaa internet.
Jag tror även att ni just nu hoppar upp från stolen av glädje, am I right? ;)
Därför tänker jag inte låta er vänta any longer, här kommer den efterlängtade videon från vår resdag och den lilla tiden av dagen vi hade kvar när anlänt och hämtat andan.

Xoxo//GabrielaFrancesca <3

Likes

Comments

Boungiorno läsare!
Idag är vi uppe tidigt för att ta oss mot Kastrup. Vi ska nämligen flyga till Rom idag för en lång weekend & fira mammas födelsedag.
Jag har min kamera med mig så ska se till att både filma & fotografera under min vistelse.
Både mamma & pappa har varit i Rom innan men för mig är det min förste gång, så är sjukt nyfiken.
Vi får se hur det är med nätverk & sådant, om jag kan blogga därifrån eller inte. Men lovar, ni ska få ta del av denna vackra stad!
Om inte annat så när jag kommit hem.
Xoxo//GabrielaFrancesca <3

Likes

Comments

Idag har jag varit hos bästa frisören i stan, Josefin som jobbar på Vacker.
Hon är en snäll pingla som alltid säger sin åsikt om ens hår, då hon genuint vill ens bästa (&hårets bästa).
Till skillnad från den jag gick till när jag färga mitt hår rött första gången, som blekte mitt hår innan den röda färgen sattes i (dubbel så lång process också) så är Josefin rädd om ens hår & gör allt för att uppnå samma resultat utan att skada håret mer än nödvändigt.

Hade cirka lite mer än en decimeters utväxt efter 6månader. Den röda färgen jag har i håret nu är gjord utan att blekt håret först.

Jag tycker att skillnaden på röd färg som går ur med tiden är väldigt annorlunda på dessa två bilder. Då bilden till vänster (där jag har långt hår) ser nu hur färgen försvinner med en blekt botten & till höger hur sen ser ut på enbart röd färg.

Jag personligen tycker det är skillnad, mer orange på den första bilden & mer röd på den andra. Notera att den andra bilden hade det gått längre tid också. Så riktigt hållbart!
Tack Josefin för att du alltid får mitt hår att se som bäst ut!
Xoxo//GabrielaFrancesca <3

Likes

Comments

As you know, så har det varit kristihimmelsfärds i torsdags. Jag har tyvärr inte bloggat om det men jag & Dennis spenderade den ihop. Vi hade hand om huset då mamma & pappa var iväg.
Jag var ledig så vi tog oss in till stan & hade det trevligt. Promenerade, it med hamnen & avslutade med att sätta oss på en uteservering & dricka gott.

I fredags var det också grymt bra väder & jag skulle träna hos min PT klockan 15, så den dagen spenderade jag till att sola innan det var dags att ge sig av.

Man kände sig väl lite som man gjorde efter 2 veckor utan träning (lite uppsvullen). Men det ska det bli ändring på nu ;)

Promenaden till henne var VARM i helsvarta kläder!

Såhär svettig & DÖD var jag efter mitt träningspass. Svetten bara dröp av mig & då skulle jag promenera hem också.

Sedan skulle jag såklart jobba tidigt på lördag, så min helg tog slut på fredag ;)
Vädret blev däremot inte sämre vara för att jag började jobba så vi har grillat ens kvällen & så sent som igår satt vi ute & åt!
Det var fantastiskt att äntligen kunna äta ute utan att det blev kyligt.

Xoxo//GabrielaFrancesca <3

Likes

Comments

Tänka sig att jag för endast 2 dagar sedan blev verifierad arbetsledare!
Förlåt att jag inte berättat tidigare för er, but it's true.
Jag hade min externa uppkörning i Tisdags, ni förstår inte hur nervös jag var!
Jag var till och med nervös dagen innan, men det gick ju vägen i alla fall.
Jag körde mitt skift 6-15 som vanligt samtidigt som jag blev iakttagen på hur jag löste mitt skift på ett bra sätt.
Var en lättnad att ha det klart faktiskt, att inte ha någon verifiering kvar att "klara av".

Här har ni bilden på mig efter jag fick min nya vita skjorta & beviset på att jag är versifierad skiftledare.

Xoxo//GabrielaFrancesca <3

Likes

Comments