MODE

Hej allesammans jag är tillbaka med en ny blogg. .

Här är 3 populära och perfekta skinnjackor som kostar under 5000 kr. Dessa skinnjackor bär många kända kändisar

1. Den här märket är älskad av Kendall Jenner, Beyoncé och Bella Hadid därför kan du vara säker att du kommer vara den coolaste bruden i rummet. Jackan kostar 4 900 kr och ni kan hitta jackan genom att trycka på länken här http://understatedleather.com

2. Märket från Stocholm. Det bästa med den här märket och den här skinnjackan är att jackan är gjord av återvunnet och omarbetat läder. Jackan kostar 2 980 kr ni hittar jackan genom att trycka på länken här http://deadwood.se

3.Schott är märket som gör läder jackor under 90 år därför kan man vara säker på det man köper. Dessutom brukar Rihanna bära den här jackan. Priset på jackan är 4 850 kr. Ni hittar den här jackan genom att trycka på länken här http://schottnyc.com

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links MODE

Hej alla! Det var ett tag sen men jag är tillbaka med nytt mode blogg.

I bloggen kommer du läsa om 3 bevis att crop top passar när som helst!

1. På jobbet

En halsband gör att din crop top kommer se mer 'arbetslämpligt' ut, speciellt om du parar din outfit med ett par high waisted byxor detta kan du bära med kontor nödvändigheter som en struktuerad väska och mörkare skor.

Outfitten jag beskriver kan se ut så här, genom att klicka på kläderna kan du gå till hemsidan där man kan köpa dem.

OBS: Alla priser är i euro €

2. På en vandring

För utomhusaktiviteter, skippa dem onödiga 'dry fit tee'. Istället kan man bära 'longline sports bra' och machande sport top och leggings.

Outfitten jag beskriver kan se ut så här, genom att klicka på bilden går du in på hemsidan där kläderna finns att köpa. OBS : Alla priser är i Euro €

3. För sommar bröllop

Varför gå med vanliga bröllop-gäst klänningar när man kan göra en helt unik stil? Skippa dem vanliga klänningar och ta på dig en somrig outfit!

Genom att klicka på varan du gillar kommer du till hemsidan där du kan köpa det!

OBS! alla priser står i Euro €

Likes

Comments

OM MIG

Hej guys nu får ni läsa en liten del av mitt liv.

Så jobbigt jag orkar verkligen inte med skolan. Jag vet inte hur det är i era skolor och om ni kan relatera till det här men iallafall så har jag väldigt jobbigt just nu därför kan det leda till att det inte kommer blogga på ungefär 2 veckor. Jag har fullt upp med läxor och prov redan på Fredag har jag minst 5 saker att göra. Av dem 5 saker blir det 3 prov och 2 läxor om inte mer.

Varför tar lärarna allting i slutet?! Är det så svårt att göra prov typ en månad innan, inte när det är mindre en 2 veckor kvar? Dessutom så finns rester kvar. Vilket menas att jag har tex vissa muntliga prov kvar betygen ska sättas och man måste göra typ allt på en vecka så jobbigt...

Hur känner ni? kan ni relatera? Varför ska de göra det så jobbigt? Speciellt i slutet när man vill slappna av ?


Likes

Comments

MODE
Hetaste trender inför sommaren 2017

Hola, det blir en lite annan blogg idag en de som jag brukar göra. Jag kommer skriva om de allra hetaste trender som kommer bli populära under sommaren 2017. So let's begin!

***

1.Khaki

Är det bara jag som gillar khaki färg? Iallafall är jag väldigt glad att det kommer bli trenden denna sommaren. Det känns som att nästan alla mode designers försöker göra en unik look med den färgen. Här är några bilder på hur det kan se ut.

Den första looken är då från Carolina Herrera stylisten. Khaki färg är nästan likadan som ¨nude¨ men nu tänker kanske vissa att de vill inte gå med så mycket samma färg på en gång. Därför finns det en bra lösning som ni kommer tycka om! Take look at this :)

Guys i mean look at this, man behöver inte alltid ha ¨full outfit look¨ det räcker också med detaljer i detta fallet är det väldigt fint med toppar/tröjor i den här färgen. På den första bilden kan vi se den kända Kendall Jenner där hon bär en khaki färg tröja, på den andra kan vi se en ¨ripped¨ Khaki tröja. Enligt mig är den första mer casual look jämfört med den andra. Den andra bilden är något helt annat den är goals så bra matching mellan kläder den här looken skulle jag verkligen tipsa er om! Ps. för en bättre match skulle jag tipsa att ändra färgen på jeans till svarta :)

2. Flashdance shoulder

Denna sesongen kommer inte off shoulder bli de mest trendiga. Utan det blir flashdance shoulder eller det är iallafall vad våra favorit stylister säger. Let's take a look !


Vad tycker ni guys? Jag tycker att off shoulder är kanske nästan snyggare? men om man tänker på budgeten och vill spara pengar varför då köpa en off shoulder när man kan bara ta fram en topp som man har och göra själv Flashdance shoulder. Det funkar nästan med vilken tröja/topp som helst. Man tar bara ner tröjan/topp på ena sidan ungefär till axeln.

Vad tycker ni om de trender som ska vara populära i sommaren? Jag tycker att de är perfekta för sommaren, somriga färger. Vi ses i min nästa blogg hoppas ni tyckte om den här gilla för mer!

∞Gabi∞​

Likes

Comments

OM MIG

Hej, jag är tillbaka dock inte på bra humör eftersom är sjuk idag. Hade verkligen en viktig dag idag eftersom jag hade engelska läxor sen skulle jag vara med på filmen och till sist skulle jag haft prov, men grejer var att på natten vaknade jag och hade jätte ont i magen kunde knappast gå upp ur sängen när jag gick till toa började jag bli yr min panna blev väldigt varm och jag kunde knappast gå på mina ben, fick lock för öronen. Kan ni fatta hur nära jag var på att svimma? Det var bara en tidsfråga, men iallafall imorse började jag bli yr igen och ville kräkas därför kunde jag inte komma, vet ni vad boys and gurls jag bryr mig inte om vad andra tror om de tror att jag inte kom bara för att vi har prov eller något så får de tro människor pratar ändå alltid din bak.

***

Så iallafall ligger jag just nu i sängen och kom på att jag kunde testa att kolla på "13 reasons why" eftersom alla tipsar och säger att det är värt att kolla, och vet ni vad? Det var faktist det ,jag kunde inte stanna att kolla på det just nu är jag på delen 5 vilket betyder att jag har slösat redan 5 timmar av min liv på detta HAHA. Men dessa timmar var värt det tro mig, "13 reasons why" är en av mina favorit serier just nu.

Men det var det jag ville dela med om er just nu ses i nästa blogg :*

∞Gabi∞


Likes

Comments

OM MIG

SHUU FOLKET, SOM NI SER ÄR JAG NY PÅ NOUW.COM FAST JAG HAR REDAN EN BLOGG PÅ BLOGGER MEN TÄNKTE ATT TESTA DENNA PROGRAMMEN OXÅ JAG VET ATT INGEN KOMMER ENS LÄSA DETTA MEN ENDÅN HÄR ÄR LITE INFO OM MIG SJÄLV:

VAD JAG HETER

JAG HETER GABIJA FAST DET REDAN STÅR NÄR MAN KOMMER IN MEN ENDÅN HAHA SOM NI HÖR PÅ NAMNEN LÅTER DET EJ SVENSKT FÖR ATT JAG KOMMER FRÅN LITAUEN.

ÅLDER

JAG ÄR 14 ÅR (02) OCH FYLLER ÅR DEN 6 OKTOBER

VARFÖR BLOGGAR DU?

JAG BLOGGAR FÖR ATT JAG TYCKER JÄTTE MCKE OM DET JAG HADE YOUTUBE INNAN MEN DET KÄNDES SOM ATT JAG ÄR MER MIG SJÄLV PÅ BLOGGAR ÄN PÅ YOUTUBE SÅ ATT JAG SLUTADE MED YOUTUBE OCH BÖRJADE MED BLOGGAR :)

VILKA SLAGS BLOGGAR INRIKTAR DU DIG I?

JAG ÄR VÄLDIGT INTRESSERAD AV MODE/SKÖNHET OCH FOTOGRAFERING SÅ ATT JAG TROR ATT MÅNGA AV MINA BLOGGAR KOMMER HANDLA JUST OM DET, MEN DET KOMMER OXÅ VARA OM MIN VARDAGSLIV OSV


JA, DET VAR EN KORT O SNABB BLOGG MEN DET ÄR BARA INTRO SÅ ATT DEN SKA JU ENDÅN INTE VARA SÅ LÅNG MEN OM NI VILL VETA MER FÅR NI GÄRNA KOMMENTERA.

​LÄNK TILL BLOGGER: http://gabijav.blogspot.se/

Likes

Comments