Onsdag

Hej i sommarhettan!


Temperaturen fortsätter att ligga på högsommarvärme med hela 31 grader, galet! Vi började med en långfrukost och sedan stack jag iväg till hästen för att se till honom och fixa med vatten m.m. varmt även för hästarna så extra viktigt att svalka av dom ordentligt och kolla till dom kontinuerligt i denna värmen. Det blev sedan en tur till Vellingeblomman för lite lunch och nu blir det lite siesta här hemma innan vi ikväll är bortbjudna på middag hos vänner, ska bli trevligt!

Igår åkte vi till våra vänner för att äntligen få träffa deras lilla underverk Astrid och hon var så liten och sockersöt! Längtar ihjäl mig efter vår lilla som om inte alltför lång tid kommer titta ut. Denna gången är man så medveten om hur det känns vilket även gör en lite mer nojig, man känner även till de flesta risker men försöker bara tänka positivt och tänka på alla bra saker och att allt kommer att gå smidigt och bra. Var ju trots allt hela 8 ÅR!... sedan jag födde våra älskade pojkar så visst känner man sig lite som en förstföderska igen. Hur har ni det denna varma sommardag?


Gillar

Kommentarer

Taliasblogg
Taliasblogg,
Förstår dina tankar! Är gravid med mitt första och försöker tänka positivt men det är svårt ibland. Man oroar sig för barnet Kram!
nouw.com/taliasblogg
Gabbylita
Gabbylita,
Hoppas du mår bra!💞När är det bf?🤗
nouw.com/gabbylita