Dagarna som gått

Godmorgon!

Sitter just nu med mitt morgonkaffe i soffan och tittar på Nyhetsmorgon. En ledig helg tillsammans med familjen väntar och denna helgen innebär en del förberedelser innan skolstarten kickar igång på måndag. Jag går själv mest runt i min lilla ”gravidbubbla” och tar allt i min egen takt, ett steg i taget. Känns skönt att inte behöva tänka på något jobb utan att bara få lov att gå hemma och bara vara och fixa med alla nödvändiga saker i hemmet och med killarna.

Min mamma var här nere på besök i några dagar i förra veckan och pojkarna var även med henne uppe i Göteborg i några dagar, gick på Liseberg, bio & på stan! Min mamma flyttade upp till Göteborg för snart ett år sedan så nu har jag ingen kvar här nere, utan alla kusiner m.fl bor däruppe... känns väldigt ensamt och tomt emellanåt men man vänjer sig väl kanske tids nog.

Killarna verkar nöjda med sitt sommarlov och med dom små tripper dom varit på såsom Marstrand, Legoland, La landia, Liseberg & Malmöfestivalen. Nu innan skolan drar igång hade vi en trevlig kväll på stranden tillsammans med alla barn och föräldrar där barnen fick ses en gång innan sommarlovets slut och bada och leka och vi hade med oss picknick, väldigt mysigt och vi hade sådan tur med vädret! Tänk att våra pojkar ska börja 2:an- herregud.

Sitter nu och kollar lite bland alla höstnyheter, både när det kommer till inredning och kläder och det finns ju alltid så mycket fint till hösten, helt klart en favoritmånad för mig. Ha en fin lördag!





Gillar

Kommentarer

LindaTamandi
LindaTamandi,
yeah! kul att du också bloggar😘
nouw.com/lindatamandi