Hej allihopa!
Detta kommer att vara mitt sista inlägg och handla om konstnären Jackson Pollock.

Jackson Pollock är främst känd för sina verk inom action painting.
Jackson föddes 28 Januari 1912 i Cody som är en stad i delstaten Wyoming som ligger i västra USA. Han tillbringade sin barndom i Arizona och växte upp i södra Kalifornien. Jacksons föräldrar hette Stella May Pollock och Leroy Pollock.
I Oktober 1945 gifte sig Jackson med Lee Krasner. En månad senare efter att de gift sig, flyttade dem till ett hus som idag är känt som "Pollock-Krasner House and Studio". I deras hus fanns en bottenvåning som Jackson gjorde om till en studio / hans egen ateljé.
Jackson dog i en bilolycka 1956, han blev endast 44 år gammal.

Som målare var Jackson inte någon naturbegåvning. Han kämpade väldigt längre för att kunna klara av de vanligaste målarteknikerna. Jackson övergav därför paletter, staffli och till och med penslar. Han började istället med att droppa, stänka, kasta och hälla färg på en duk som låg utlagd på golvet i hans ateljé. Det är denna tekniken som kallas för action painting.
Jackson utvecklade det som kallas för "dropp-tekniken". Han använde sig av stelnade borstar och pinnar för att skapa sina konstverk. Han brukade också göra hål i en färgburk och låta det droppa på en duk, detta skapade en förlängd dropplinje.

Ett av Jacksons kändistema verk är "Höstrytm". Höstrytm skapade han under perioden 1947-1951, det tog alltså 4 år för honom att skapa denna vackra målning. Höstrytm består av svart, vit och brun lackfärg som han har droppat på en omålad duk. Tekniken som Jackson använde när han skapade målningen var dropp målning. På bilden nedan kan du se hur hans verk Höstrytm ser ut.
Ett annat verk som han skapade 1952 är Blue Poles, se bild nedan.

Jag gillar action painting eftersom, för det första verkar det riktigt roligt att arbeta med. Det var därför jag valde att göra lite action painting på mitt projekt drömmar. Det var som jag trodde, superkul att arbeta med. Om jag fick chansen någon mer gång att arbeta med action painting skulle jag välja att göra en riktigt stor tavla eftersom det var så kul :)
För det andra är det ganska enkelt att arbeta med eftersom det är nästan omöjligt att misslyckas med action painting. Man kan ju inte bestämma hur färgen ska droppas eller stänkas, och det är det som är så bra, att väldigt många av kan arbeta med action painting utan att det blir fult eller att man misslyckas.
För det tredje tycker jag det är jättecoolt att varje människa kan uppfatta verken olika. Om vi tar till exempel ett av Jacksons verk som heter Convergence som han skapade 1952.
Jag tycker att detta föreställer någon slags djungel med två elefanter, en giraff och någon slags anka eller pelikan. Längst ner i höger hörn tycker jag att det ser ut som några krokodiler eller liknande som ligger i vattnet och lurar.
Jag har ingen aning vad du ser, du kanske endast ser en massa färg fläckar medan jag ser en hel djungel. Det är detta jag menar när jag säger att alla kan tolka målningarna olika, det är det som jag tycker är supercoolt.

Jättekul att just du ville läsa min blogg :-)

Hejdå! :D

// Gabriella Nyhlen 9A

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsan!

Detta inläget kommer vara en liten sammanfattning om mina tre projekt som jag har jobbat på under hela terminens gång. I detta inlägget kommer jag skriva om hur mina tankar har varit och hur det har gått under terminen.

Det första jag tänkte skriva om är mitt projekt i temat DRÖMMAR.

Min första tanke var att jag skulle göra masken scream och sedan lägga på mina egna detaljer så att det blev extra läskig. Jag tänkte alltså från början att detta projektet skulle tillhöra temat skräck, men så blev det inte. På vägen ändrade jag mina tankar och försökte göra projektet så barnsligt som möjligt.

Min tanke bakom projektet är att man ska ta fram sina rädslor och göra något rolig av dem istället för att gömma undan dem. Om man bara "gömmer undan" dem och aldrig försöker bekämpa dem, kommer man ju fortsätta att vara rädd för dem, vilket man verkligen inte borde.

Jag hade kunnat utveckla och göra detta projektet bättre genom att t.ex. ha gjort en hel tunga. Tungan är delad längst ner i mitten, vilket jag tycker att den inte borde vara. Från början ville jag ha tungan delad eftersom jag trodde att projektet skulle tillhöra skräck. Nu när det tillhör drömmar, hade det sett mycket bättre och snyggare ut med en hel tunga. För att förbättra masken hade jag också kunnat göra tungan annorlunda. Jag hade kunnat lägga på ännu ett lager med era så tungan hade blivit lite mer utstående, detta hade gjort att tungan skulle sett verkligare ut.

En annan sak jag hade kunnat göra för att tungan skulle blivit bättre är genom att göra den barnsligare. Jag tycker inte att jag får fram buskapet riktigt bra så jag hade kunnat göra grunden t.ex. rosa eller lite ljusblå. Just nu är grunden vit, jag tycker att masken hade blivit ännu barnsligare om den hade en annan grund.

Jag hade även kunnat använda mig av min egen rädsla. Jag har höjdskräck, om jag hade hittat på något med just min rädsla tror jag att projektet skulle blivit bättre. Jag skulle helt enkelt använt mig av höjder för att ytterligare kunnat få fram budskapet. Om jag visste att jag skulle ändra min tanke om att detta projektet skulle tillhöra drömmar och inte skräck,, hade jag självklart använt mig av höjder och försökt göra något roligt av det.

Här kommer en liten sammanfattning av det jag just skrev: Jag trodde från början att detta projektet skulle tillhöra skräck och därför blev det inte riktigt som jag har tänkt mig. För att förbättra projektet hade jag kunnat ändra tungan, haft en annan färg på "grunden" och använda min egen rädsla.


Nu hade jag skriva lite om mitt andra projekt, IDENTITET.

Som ni ser på min skiss, hade jag tänkt att måla en massor av fina färger och sedan ett fingeravtryck på mitten av pappret. Under projektets gång ändrade jag mig och gjorde mitt handavtryck istället. Om man skulle kunna använt mitt pekfinger eller min tumme men då skulle avtrycket knappt synas. Man hade kunnat skriva ut ett fingeravtryck och måla av / kalkylera av, men jag ville ha mitt eget avtryck, så jag valde att ta min hand. Jag tycker också att handen fullbordar teckningen.

Mitt budskap med projektet är att alla människor SKA behandlas lika. Ingen ska behöva behandlas annorlunda för att man har en annan hudfärg, kommer från en annan religon eller har är uppvuxen i någon annan del av världen. Bara för att man till exempel tror på en annan gud eller för att man är mörk/vit-hyad, ska man behöva INTE behandlas annorlunda. Vi alla är fortfarande uppbyggda på samma sätt, alla har fortfarande samma grund och insida.

För att kunna få fram budskapet ännu mer skulle jag kunna inte bara gjort handen svart, jag hade unnat göra den som en slags färg skala. Jag hade kunnat att den började på ganska ljus hudton och lite mer ljusbrun och sedan mörkare och mörkare hudton.

För att få fram budskapet om att det inte spelar någon roll vilken religion man tillhör eller kommer ifrån, hade jag kunnat på varje finger sätta varje religionssymbol. Detta hade symboliserat ganska tydligt att det inte spelar någon roll vilken religion man kommer ifrån.

Min teckning är fast klistrad på ett svart papper. Jag valde att ha ett svart papper bakom eftersom jag tycker att det fullbordar hela projekt. Projektet / arbetet ser också mycket snyggare ut än vad det skulle gjort utan det svarta pappret. Jag valde just ett svart papper eftersom jag tror att det inte hade passat att ha någon annan färg i bakgrunden eftersom det redan var så många färger runt handen. Man hade kunnat ha ett vitt papper, men eftersom handen är svart ville jag att det skulle matcha.

För övrigt tycker jag att allt har gått bra. Det blev ungefär som jag tänk mig, men det skulle som sagt bli ännu bättre om jag gjorde mina idéer som jag skrev ovan. Det tråkiga var att jag kom på dessa idéer i efter hand.

En liten snabb sammanfattning om mitt projekt IDENTITET: Allt har gått bra och jag tycker att jag har ett bra budskap, för att kunna förmedla det extra mycket hade jag kunnat göra så att handen var i en färgskala av hudtoner. Jag hade också kunnat använda mig av de 5 världsreligionernas symboler. Jag tycker att det var ett bra val att ha ett svart papper bakom, eftersom jag tycker att det som sagt, fullbordar projektet.


Nu tänkte jag att jag skulle skriva lite om mitt tredje och sista projekt, SKRÄCK.

Mina första tankar var att jag skulle göra en normal tjej på den ena sidan och på den andra sidan visa hur hon och vi alla kan ibland känna inombords.

Eftersom detta projektet skulle tillhöra temat skräck var jag tvungen att göra något så det blev lite läskigt. Därför försökte jag skapa sår. Jag kunde gjort flickan läskig på andra sätt också, men eftersom jag alltid viljat testa att göra sår och liknande, gjorde jag det. Det var ett väldigt bra val av mig att göra sår eftersom jag personligen tyckte att dem blev riktigt bra. I verkligheten ser dem verkligen äkta och färska, nygjorda ut. Om projektet inte skulle tillhört skräck, hade jag nog inte gjort såren, så det var ju verkligen tur att projektet tillhörde temat skräck eftersom jag tycker att budskapet kommer fram mer med såren.

Mitt budskap som jag ville få fram var att utseendet på en människa eller hur en människa beter sig kanske inte alltid visar hur en människa egentligen mår på insidan. Min tanke var då att flickan till vänster kanske ser ut att vara glad eller ser ut att må bra, medan på insidan kan hon känna en helt annan känsla. På insidan kanske hon är helt förstörd av olika anledningar.

Jag tycker att tiden under arbetets gång har gått stålande bra. Det enda problemet jag har haft är i så fall tidsbrist. Jag har fått gå på några extra lektioner, men annars har det gått bra.

För att jag få fram budskapet mer vet jag faktiskt inte vad jag mer hade kunnat gjort. Jag hade kanske kunnat göra en lika dan flicka men med ett ansiktsuttryck som var ledsen. I för sig tror jag att detta inte hade tagit fram budskapet lika starkt.

En liten sammanfattning för SKRÄCK.

Budskapet tycker jag är bra och jag får även fram det hyfsat bra. Det finns säkert något jag hade kunnat göra för att få fram budskapet tydligare, men det är inget som jag kan komma på just nu tyvärr. Det enda problem som jag har stött på är tidsbrist, annars har allting gått super bra.


Det jag har lärt mig under terminens gång är att innan jag börjar med t.ex. ett projekt måste jag tänka efter riktigt noga innan jag börjar. Om jag börjar innan jag har tänkt efter kan det bli som det t.ex. blev med projektet identitet eller drömmar. I efterhand fick jag en massor av bra idéer, men eftersom jag tänker för lite och börjar för snabbt. 

Men man lär sig av sina misstag. 

Nästa inlägg kommer handla om en konstnär som är känd för action painting, nämligen Jackson Pollock! 

Hej då, vi ses i nästa, vilket också är mitt sista, inlägg!

// Gabriella Nyhlen 9A

Likes

Comments

​Måndag, 16 November

Hejj! 

Idag är det sista arbetslektionen innan vi ska börja redovisa. 

Det jag har gjort idag är att skriva klart alla mina blogg inlägg eftersom jag har missat att skiva en stor del av dem, men nu är det klart. Det var inte så att jag glömde skriva blogginlägg, jag hade helt enkelt inte tid. Så jag valde att ta denna lektionen till att skriva klart alla inlägg som jag ar missat att lägga in. Det är väldigt skönt att bli av med alla dessa inlägg och slippa oroa mig för att jag inte har skrivit dem, så jag tycker att det var ett mycket bra val av mig att ta denna lektionen till att skriva klart inläggen. 

Denna lektionen har jag inte bara skrivit på bloggen. Jag har skrivit på min redovisning som jag ska hålla nästa måndag. Jag vill skriva om Jackson Pollock som är mycket känd person inom action painting. 

Denna lektionen har även försökt förbättra mina projekt skräck och identitet.

På projektet skräck har jag målat en annan hudfärg på tjejen och jag har även försökt lägga lite skuggor i ansiktet. Jag har försökt skapa ett mer verkligt ansikte genom att måla lite mörkare vid kindbenen, näsan och under munnen som skapar en haka. Jag tycker att jag har lyckats med att skapa en verkligare tavla, det jag däremot skulle kunna gjort bättre var i så fall att jag kunde använt en lite mer ljusare hudton. Jag borde blandat den hudfärgade akrylfärgen med lite mer vit. Självklart finns det människor som har denna hudtonen så den funkar ju använda. 

På projektet identitet har jag "ändrat" teckningen genom att ha ett svart papper bakom. Detta fullbordar teckningen eftersom den blir mycket lättare att förstå och jag tycket att den dessutom blir mycket snyggare. Jag tror att den blir lättre att förstå eftersom det blir som en ram som sätter en gräns om vad teckningen slutar och börjar. Hoppas du förstår vad jag menar :P 

I nästa inlägg kommer jag förmodligen sitta hemma och skriva. Jag kommer försöka fullborda alla mina projekt och göra en slags kort sammanfattning om allt jag har jobbat med under terminen. Jag ska även försöka hitta på namn till alla mina projekt, vilket jag personligen tror kommer bli VÄLDIGT svårt. 

Jag hoppas att det kommer gå bra på mina redovisningar! :) 

Ses i nästa inlägg då jag som sagt ska skriva en sammanfattning. 

Hejdå så länge :)

// Gabriella Nyhlen 9A 

Likes

Comments

Måndag 9, November

Hej! Nu är vi redan framme på den näst sista lektionen innan alla projekt ska vara klara.

Förra lektionen gjorde jag klart mitt projekt skräck. Denna lektionen har jag gjort klart mitt projekt identitet.

Det blev bra, som jag tänkt mig ungefär.

Projektet var väldigt lätt, kanske lite för lätt om jag ska vara Det enda jag gjorde för att måla färg som olika öar på pappret och sedan doppade jag min hand lite lätt i svart färg och gjorde ett handavtryck. Det svåraste var att när man doppade fick det inte komma för mycket färg på handen för att då försvinner dem här konturerna som jag vill ha efter min hand. Jag vill att det ska synas fingeravtryck, former och liknande detaljer. Hoppas du förstår vad jag menar med former när du ser bilderna nedan.

Jag har även börjat fundera ut om vilken konstnär jag vill redovisa om. Jag vill redovisa om någon som är känd för sina verk imon action painting. Jag vill redovisa om någon konstnär som arbetade inom action painting eftersom jag tycker att action painting är ett mycket coolt sätt att arbeta på. Det är också ett väldigt roligt sätt att arbeta.

Nästa gång ska jag fortsätta skriva om min konstnär som jag kommer välja nästa gång och planera min redovisning. 

Bild nummer ett är på hur min skiss var och hur mitt projekt blev. 

På den sista bilden kommer jag visar jag vad jag menar med hål. 

Hejdå :)

// Gabriella Nyhlen 9A

Likes

Comments

Måndag, 2 November

Hejsan :-)

Det jag har gjort idag är att avsluta / gjort klart mitt projekt till temat skräck. Jag tycker att det blev bra och ungefär som jag tänkt mig, om inte bättre. Mina "sår" ser faktiskt verkliga ut. Det gick mycket bättre och blev mycket bättre än vad jag trodde att det skulle bli. På grund utav pappret, ser det verkligt ut.

Som jag skrev i mitt förra inlägg, ska jag gå på nån extra lektion för att göra mitt projekt ännu verkligare.

Jag har även påbörjat mitt identitet projekt.

Jag har bara börjat på mitt projekt identitet eftersom att göra klart skräck tavlan tog ganska låg tid.

Jag tror att jag ska idéen som jag målade på min skiss. Den ända skillnaden är att jag kanske ska göra ett handtryck istället för att göra ett fingeravtryck. Jag tror faktiskt att mitt identitet projekt kommer att bli väldigt bra och lyckat :)

Jag försöker ha så mycket drivkraft som möjligt och det går bra.

De första bilderna visar resultatet på mitt projekt skräck. Jag är ganska klar tycker jag. Det enda jag har kvar att göra är att förverkliga tavlan.

De sista två bilderna är på hur min skiss såg ut och hur min påbörjat på projektet ser ut.

Hejdå, ses som vanligt nästa Måndag!

// Gabriella Nyhlen 9A 

Likes

Comments

Måndag, 26 Oktober

Hejsan!

Idag har jag fortsatt på ,mitt skräck projekt, jag har nu målat klart ena sidan av tavlan, "den fina tjejen". Jag har även börjat måla lite smått på "skräck sidan". Jag har färglagt/fyllt i med de färger som jag vill ha. På andra sidan, "skräck sidan" har jag börjat måla den vita huvudformen. 

Jag vet inte om jag skrev detta på mitt förra blogginlägg, så jag skriver det igen ifall jag inte gjorde det. Min tanke på den andra sidan är att jag ska måla huvudformen vit och grunden, alltså färgen bakom huvudformen, vill jag ska vara svart och på vissa ställen vit/grå. Sedan ska jag försöka skapa sår och ett skotthål av nått slag :).  

Samtidigt som jag koncentrerar mig på att måla, försöker jag alltid tänka ut nya idéer som jag kan skapa till mitt nästa projekt, identitet. Denna gången, samtidigt som jag har målat, har jag tänkt ut en liten ide som jag troligtvis kommer att använda. Min tanke är än så länge att jag ska måla olika färger på ett papper och sedan göra ett fingeravtryck, streckkod eller liknande. Jag har även hunnit rita en skiss på hur jag ungefär vill att mitt idenditet projekt ska se ut. Jag kanske ändrar det lite, men det märker vi :)

Nästa lektion ska jag fortsätta på mitt skräck och mitt identitet projekt. Om jag kommer på nya idéer till temat identitet, kommer jag överväga vilken jag tycker verkar bäst. 

Det svåraste med alla dessa projekt tror jag för dem flesta komma på vad man ska göra eller att man behöver mer tid till sina projekt ( att man har tidsbrist ).

Det svåraste med dessa projekten tycker jag är tidsbristen och att jag har många idéer som jag vill göra, så jag kan nästan inte välja. Jag löser mina problem genom att välja den idéen som jag tycker verkar roligast och bäst.

Bild nummer ett är hur långt jag hann måla idag. Jag ska gå på någon extra lektion och förbättra och förverkliga den lite. Bild nummer två är en skiss på hur jag har tänkt lite hur mitt tredje projekt ska vara. 

Vi ses nästa Måndag :)Likes

Comments

Måndag, 12 oktober

Hej!

Denna lektionen har jag avslutat mitt arbete på min scream mask. Det jag har gjort är att måla rosa i maskens ögon. Jag har målat blå färg i munnen och tungan har jag målat röd. Jag målade tungan röd för att man lättare ska förstå att det är en tunga. Jag hade kunnat höra tungan bättre genom att bygga på mer så att det ser ut som att tungan "sticker ut". Nu ser det istället ut som att tungan bara hänger ner. Jag hade också kunnat göra den mer "verklig". Eftersom jag från början bar insatt på att masken skulle tillhöra temat skräck, så gjorde jag en delad tunga. Så för att göra den mer verklig hade jag kunnat göra efter formen av en rikig tunga. Även om den inte liknar en riktig tunga, så är det torts allt fortfarande konst :)

Jag har nu valt att masken ska tillhöra temat: drömmar. Jag tänker att man tar en scream mask som tillhör det skräck och gör den till lite "barnslig / rolig". Jag menar att man tar sin skräck och förvandlar den till något roligt, så att man inte är rädd för den längre. Jag vill att man ska möta sin skräck och göra den till något roligt, istället för att gömma sig från den och fortsätta stt vara rädd för den.

Så det jag vill komma fram till är att masken är lite som en parodi på scream masken.

Över till mitt projekt, skräck.

Denna lektionen hann jag bara tänka ut en idé och börja måla tavlan, i färgerna svart och vit.

Som jag skrev i förra inlägget, jag ska göra en svart-vit tavla. På den vita delen ska det vara en vanlig tjej och på den svarta delen ska jag måla ett vitt ansikte med sår och liknande.

Jag ska försöka skapa sår så att det ser äkta ut, detta ska jag skapa genom att ta bomull ( man kan använda papper ) och måla på det. För att göra så att såret ser ännu verkligare ut, kan man måla såret med röd blandat med lite svart färg. Den svarta färgen gör att såret ser mycket djupare ut. Om man följer dessa tips, kan jag lova att såret ser verkligare ut.

Jag hade tänkt att min målning skulle ha ett skott hål i pannan,, detta skapar jag genom att först måla en rund ring, med röd och svart färg. Sedan är det bara att göra precis som man gör på såret, sätta fast papper / bomull och måla över. Om man sedan vill ha så att det ska se ut som om blid rinner ner, kan man bara ta och blanda röd och lite svart färg, sedan blanda ut med lite vatten. Sedan är det bara att trycka penseln där man vill att "blodet " ska rinna. Det kommer sedan att rinna ner eftersom det är såpass flytande.

Nästa lektion ska jag fortsätta på mitt skräck projekt. Vi får se ur långt jag hinner, jag kanske hinner börja med mitt tredje projekt, identitet.

Jag tycker att bilden övrigt går bra. Jag försöker ha så mycket drivkraft som möjligt :)

Vi hörs nästa måndag :D


Likes

Comments

Måndag 12, oktober

Hejsan!
Denna lektionen har jag kommit på en idé som jag kanske kommer att använda till mitt nästa projekt, jag har även gjort klart min action painting på min mask.
När jag gjorde action painting använde jag mig av akrylfärg. Jag använde blå, orange, gul och grön akrylfärg.
Jag valde dessa färger eftersom jag tycker att dem är väldigt fina.
För att undvika att det skulle komma färg i munnen och ögonen la jag pappersbitar på områdena.

Nästa gång hade jag tänkt att jag skulle måla någon färg i ögonen och munnen. Jag även troligtvis action painta på lite fler färger på masken.

Jag tycker att denna lektionen har gått bra. Jag försöker få masken att inte likna scream, men det är svårt. Just nu har jag lagt till en tunga och gjort masken i annorlunda färger. Jag kommer nog behöva göra ännu mer saker för att den inte ska efterlikna scream masken, men jag vill fortfarande att scream masken ska vara en grund till projektet.
Det enda jag funderar på är att masken inte förmedlar ett dugg "läskig" känsla, detta börjar helt enkelt likna temat drömmar. Detta är tråkigt eftersom jag har andra idéer på temat drömmar.

Jag har en idé till temat identitet. Iden är att jag ska måla ett ansikte. Halva ansiktet "normalt / fint" och den andra halvan ska vara "skräck / blodigt"

Jag har ingen aning vilket projekt jag ska sätta i vilket tema. Jag hoppas och vet att jag u slutet av terminen kommer att veta vilket projekt som ska höra till vilket tema.

Fredrik, ( bildläraren ) kommentera gärna vad du tycker om mina idéer! :D
Vi ses nästa måndag!
Hejdå :)

Likes

Comments

Måndag, 5 oktober

Hej allesammans!
Denna gången tänkte jag skriva om mitt nya projekt, skräck eftersom jag har lämnat mitt andra projekt, drömmar.

Jag har gjort en mycket bra form på "mask" och jag har även börjat få den efterlikna scream masken.
Eftersom det redan är så många som har gjort en kopia av scream masken så tänkte jag att jag skulle sticka ut lite göra en annan typ, så att det inte blir lika dant som alla andras.

Jag tänkte för det första göra en tunga som i slutet delas av på mitten och blir till två bitar.
Det jag kunde gjort bättre var att först göra masken och tungan för sig. Sedan skulle det varit bättre om jag satte ihop bitarna i efterhand.
Det jag istället har gjort var att göra båda samtidigt. Det positiva med detta är att jag nu vet till nästa gång vad man kan göra för att det ska bli bättre :)

Den andra saken jag tänkte göra är att måla den i olika färger alltså inte färgerna som scream masken har.
Nu när jag tänker efter kanske detta projektet är mer drömmar eftersom dem inte kommer bli speciellt läskig när den har glada färger.
Det lär vi se nästa lektion.

Nästa lektion hade jag tänkt att jag bestämma färger och vad jag mer ska göra för att den ska bli annorlunda.

Bild ett är scream masken som jag utgår ifrån och bilderna efter det är mina egna skapelser :)

Hörs nästa måndag :D
// Gabriella Nyhlen 9A

Likes

Comments

Måndag, 28 september

Hej allihopa!
Förra inlägget skrev jag om ett projekt som jag kallade drömmar. Jag har ändrat mina tankar helt om det projektet.
Jag hade istället tänkt att börja med mitt nya projekt, skräck.
Jag hade tänkt att jag skulle börja på ett scream inspirerad projekt.
Idag har jag börjat på en idé. Jag har gjort en form som jag troligtvis kommer att använda.

Nästa gång kommer jag att fortsätta på min form och försöka komma på nya idéer.

Min insats idag har gått bra trots att det tog ett litet tag att starta om på nytt.

Det kanske inte är världens smartaste idé att börja om när man har kommit "så långt in i projektet", men jag lovar, jag kommer hinna klart alla tre projekt ( drömmar, skräck och identitet ) innan terminens slut.

Hejdå :) ses nästa måndag!

// Gabriella Nyhlen 9A

  • 68 Readers

Likes

Comments