Hej alla!

Det blev hårt igår, som vanligt. Så jag känner mig riktigt sliten idag. Mest troligt att det blir flaskan även ikväll.

Sjukt lyckad kväll dock. Ni vet vad dom säger - Det gäller att välja sina fighter, inatt blev det bortafight. Sign, sealed, delivered. 🤝

/Gabbsan

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Touch Down i stora äpplet även kallat modets huvudstad (enligt mig iaf hihi)! Efter en runda på stan laddar jag nu upp på hotellet innan vi ska till den superheta Indochine. Mer bilder kommer!

Likes

Comments

Hej kompisar!

Jag har funderat på det här med relationer. Ibland tycker jag att det känns som en labyrint. Fast en labyrint med många utgångar, som liksom leder in i nya labyrinter. En enda stor håll käften labyrint skulle man väl kunna säga...

Många blir säker förvirrade och vet inte vilken väg man ska ta. Och det är helt naturligt! Det är oundvikligt. Mitt bästa tips för att fly stressen, relationer och alla vardagsval är att fly. Jag trivs bäst när jag får fly iväg på hästryggen. Lizas Dream heter hon😍. Hon gör mig sååå lugn. Hon befriar mig. Tar mig långt bort från allt och alla.

Har man ingen häst kanske man kan låna en hund och gå på en lång promenad i skogen (det finns hundar på Blocket som behöver promenadkompisar). Mitt bästa tips då är att låta hunden leda dig på resan. Släpp kontrollen och bara häng på. Vad och hur man gör för att distansera sig varierar säkert beroende på inkomst. Men jag tror att det viktiga är att man bara får komma bort och får tid att samla tankarna innan alla tuffa beslut!

Det är ett av mina små tips!
😘 Gaby (Lizas Dream)

Likes

Comments

Hej bloggen!

Som jag tidigare nämnt så kommer den här bloggen behandla allt som man vill veta, där jag självklart lovat mina vänner att även ha en MODE-DEL--> woohoo! Jag har sedan barnsben alltid intresserat mig för kläder, vilka färger som passar till vad, passform osv och kan väl mer eller mindre säga att jag har ett lite extra bra öga för vad som är mode. Jag har varit i Paris, London och NYC bara under de senaste 3 åren för att få inspiration och för att veta vad som är hetast just nu. Antar att jag nånstans alltid vetat att jag skulle starta en blogg :). Målet är att ge er inspiration med bilder, lite "Dagens outfit", där jag gärna svarar (så snabbt och till så många jag kan) varifrån jag köpt kläderna och vad som mer skulle passa till. Jag ska försöka anpassa det till allas plånböcker men som ni vet så kostar det ibland om man verkligen vill följa trenden. Jaja, nu ska jag sova men hoppas ni är lika taggade som jag på morgondagens och min första OUTFIT OF THE DAY! Sov gott! #powerforwomen #fashion #ootd

Likes

Comments

Hej hej bloggen!

Jag heter Gabrielle. Men ni kan kalla mig Gabbi. Jag har ingen tidigare erfarenhet av bloggande, men med hjälp av ett par vänner så har jag bestämt mig för att ge det ett försök! (Tack Kalle för all hjälp med det tekniska😘😅).

Jag och mina vänner har under en lång period pratat om att starta en blogg. Men jag har nog inte varit riktigt sugen på det. I ärlighetens namn är det faktiskt mina vänner som har velat att jag ska starta en blogg. Jag har väldigt många vänner men såhär har det typ kunnat låta: "Alltså Gabbi, det här receptet måste du bara dela, du borde typ ha en blogg". Eller "Hahah, du är så rolig Gabbi. Du hade lätt haft Sveriges roligaste Blogg!" Eller som världens läckraste och bästaste kompis Winston C brukar säga: "Det är en stor fördel att tidigt begå de misstag man kan lära något av."

Det Winston sa fick mig att tänka varför inte!? Jag älskar ordspråk och tänker liksom att "bättre fäkta nu än att illa fly sen".

Så i den här bloggen kommer jag dela med mig av allt klokt jag har lärt mig under mina år. Verkligen allt! Jag kommer att dela tips kring relationer, hur man hanterar stressfaktorer till kniviga konversationer. Film, musik, recept och mode. Allt det där som en bloggare borde. Och några av mina favoritfrågor; politik, semantik och 1400-tals filosofi. Jag kommer också att lyssna på era kommentarer, frågor och knepiga situationer. Försöka att komma med insiktsfulla rekommendationer.

Det ända jag kan säga är...

... Keep you posted😘!

Cattch you on the flip side🙂
Gabbsan

Likes

Comments