Hurts to  have this poker fake face on. 

Smiles and happy faces are getting tired.

Wishes, hope, and dreams seems so far away.

Tears appear in dreams now.

This made me lose every trust in human i once had.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

 

 

It's been almost four years and still u don't get it. I tried everything but u are blind...

Det ser ut som du aldrig har fattad meningen med att ha förhållande

Meningen att på börja ett liv gemensam med sin partner är att lämna sitt gamla liv o se fram emot  framtiden.  Jag frågar mig själv varje gång du förstår inte mig, Varför fortsätter jag ha hopp för oss? Vad är det som får mig att  stanna hos dig?

Det jag frågar alltid varför ni som är från 28-30 ålder vill hålla kvar er i 20 ålders omogenhet? Istället för att bete sig vuxen som ni borde självklart vara så tycker ni att det är kul att bete sig dumt? Och egentligen vare sig man är 20 eller 30 år ni borde vara ärliga vad det ni vill ha från en kvinna, i första början kan inte nån vara sårad eller besviken om du säger vad för avsikte du har. Om det är bara sex ja då behöver man inte förvänta sig nån framtid från den kille.

(Detta gäller tjejer med)

 

I think  I'm not in love with u anymore, and the reason is because i have never heard u say that u are in love with me. So is it wrong if my feelings are changing 4 u? I realy wish i could tell u but it's so hard when i still care  4 u

Att älska betyder inte kär det är 2 olika ord, 2 olika meningar.

Många som inte fattar det

Almost hopeless even to explain it

.

 

 

 

Likes

Comments

Fråga: Enligt treenighetsläran finns det tre personer i en Gud! Det vill säga en Gud: Fadern, Sonen och den helige ande. "Många religiösa organisationer lär så, men erkänner att det är ett mysterium." Är sådana uppfattningar om Gud riktiga?? Sade Jesus någonsin att han var Gud? Nej, det gjorde han aldrig. I Bibeln kallas han Guds son. Han sade: Fadern är större än jag. Jesus bad också till Gud, och vid ett tillfälle sade han: Låt ändå inte min vilja ske utan din. "Om Jesus varit den allsmäktige Guden skulle han inte bett till sig själv..." Eller??!!! Allt enligt Jehovas vittnen!

 

Nu förstår vi endast till en del och ser "en gåtfull spegelbild". Vår kunskap är begränsad. (1 Kor. 13:12)

Men Gud har inte gjort sig otillgänglig för oss. Nej, genom tron lär vi känna Gud genom Jesus Kristus.

Sonen, Fadern och den helige Ande i gudomen är ETT samtidigt som de var för sig har särskiljande egenskaper.

Jesus fanns innan han fick en kropp. Vid skapelsen var Fadern, Sonen och Anden närvarande. I Joh. 1 beskrivs hur Jesus i begynnelsen var hos Gud innan världen hade blivit till och hur världen blev till genom Jesus. Det beskrivs också i Kol. 1:15-17.

I Joh. 1 förklaras flera gånger att Jesus är Gud. Jesus kallas Ordet och "Ordet var Gud". Vidare står det om Jesus: "Den Enfödde, som själv är Gud" (Joh. 1:18) och "Ordet blev människa och bodde bland oss…" (Joh 1:14)
När Jesus kom till världen sa han åt Fadern: "Du gav mig en kropp…" (Hebr. 10:5)

Jesus tillskrev sig Guds namn "Jag ÄR" (2 Mos. 3:14) när han sa åt judarna att han fanns innan Abraham levde: "Jag Är, redan innan Abraham blev till." När Jesus sagt detta ville judarna stena honom.

Judarna ville också stena Jesus eftersom de menade att han hädade när han gjorde sig till Gud när han sa: "Jag och Fadern är ett." (Joh. 10:30-33.) Vid ett annat tillfälle står det att judarna ville döda Jesus därför att han "sade att Gud var hans Fader och gjorde sig själv lik Gud". (Joh. 5:18)

Jesus sa att den som inte ärade honom inte heller ärade Fadern.

Fadern kommer inte att döma någon utan har överlåtit hela domen åt Jesus, "för att alla skall ära Sonen liksom de ärar Fadern." (Joh 5:23) Jesus kommer tillbaka på himmelens skyar för att döma levande och döda.

Gud vill ha all ära! När Herren gjorde under genom apostlarna var de noga med att förhindra människoupphöjelse och förklara att de bara var vanliga människor. Men när Thomas sa åt den uppståndne Jesus: "Min Herre och min Gud!", invände Jesus inte.

Jesus förklarade att han var Gud, men endast för att förhärliga den ende sanne Guden, själv tog han inte emot ära av någon. (Joh. 5:41) Jesus ärade Fadern och Fadern ärade Sonen. Jesus: "Det är min Fader som ärar mig…" (Joh. 8:54)

Motsade Jesus sig själv när han sa att Fadern var större än honom? Naturligtvis inte.

När Jesus fick en kropp och levde på jorden levde han under människors villkor och identifierade sig med människorna. I sin mänskliga natur var han begränsad. Därför kunde han säga att Fadern var större än honom. Det står att Jesus inte vakade över sin jämlikhet med Gud (Fil 2:8) utan han ödmjukade sig och antog en tjänares gestalt då han blev en människa. Han utblottade sig själv frivilligt när han till det yttre blev som en människa.

I sin perfekta samverkan med Fadern var Jesus underställd Fadern när han vandrade på jorden. Jesus blev en av oss för att vi skulle kunna bli ett med Gud. Det var Guds plan att han skulle ödmjuka sig och bli lydig ända intill döden på korset. Jesus visade sin kärlek genom samarbete och fullständig lydnad för Fadern.

Fadern, Sonen och den helige Ande samverkar på ett perfekt sätt, är lyhörda för varandra och underordnar sig hela tiden varandra. Det handlar om en kärleksfull relation.

Jesus blev med sitt liv på jorden ett exempel för oss. Jesus blev upphovet till frälsning för alla som lyder honom i kärlek. Han ville visa oss vikten av enhet, underordnande och ödmjukhet, inte bara inför Gud utan också inför varandra. Kristus enar.

Jesus säger i Upp 1:17,18: Jag är den förste och den siste och den som lever. Jag var död, men se, jag lever i evigheternas evigheter. Amen. Och jag har nycklarna till dödsriket och döden.

Jesus var både Gud och människa. Hela Guds fullhet finns i Jesus Kristus. (Kol. 1:19)

Gud blev människa och levde bland oss och det är detta som gör kristendomen unik.

Jesus sa: Jag är vägen och sanningen och livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig. Joh. 14:6

och: Den som har sett mig har sett Fadern.  Johannes 14:9

Likes

Comments

 Jesus lämnade sin plats och tog vår, ett för oss saligt byte!  Detta är det stora i försoningen, att Gud stiger ner och vi får stiga upp. Gud har i Kristus försonat världen med sig själv. Jesu död var en ställföreträdande död, han dog inte för sig själv, det var inte en martyrdöd utan en ställföreträdande död. Han dog för oss, för våra synder, våra sjukdomar, våra svagheter, vår förbannelse. Vi fick hans rättfärdighet, hans hälsa, hans styrka och hans välsignelse. Det är detta som kallas för det saliga bytet. Vilket byte!! Detta var helt och hållet ett Guds initiativ, vi gjorde ingenting, Han gjorde allting. Vi hade ingenting att erbjuda, han hade allt att erbjuda. Jesu död var en död från synden, vår synd. Idag pratar vi väldigt lite om synden och dess gruvlighet, ordet synd ersätts ofta med andra ord som svaghet, misstag och andra mindre ”stötande” ord. Men synd är ett gissel som plågar väldigt många människor idag och som ger konsekvenser långt in i själen. Vad vi än väljer för ord så kvarstår dock det faktum att Jesus dog för våra synder. Vi ser och förstår syndens mörka väsen och Guds avsky till den genom att se hur mycket lidande Jesus fick utstå för att betala priset för den. Vi ser också Guds oerhörda kärlek till oss syndare i det att han lät Jesus genomgå detta lidande bara för vår skull, för att köpa oss fria ifrån syndens snara och dess konsekvens, döden. Här är ingen undantagen, alla har syndat och alla kan finna räddningen från den genom Jesu korsdöd. Vem dödade Jesus? Frågade någon, svaret är alla! Vi har alla del i att Jesus dog, vår synd dödade honom. Vem uppväckte honom? Det var Gud som uppväckte honom och gav honom livet tillbaka. Det mörka stod vi för, det ljusa stod Gud för. Det onda stod vi för, det goda stod Gud för. Döden stod vi för, livet stod Gud för. Han gav sin sons plats och vi fick hans plats tillsammans med honom i himmelen. Ett saligt byte.

Bless         

Likes

Comments

 

Kärlek trollbinder människan, så till den milda grad att vi ibland kanske inte ser hur vi ska reagera och agera i många frågor. Ibland ser inte ens partner vilka behov man har och hur man vill bli behandlad. Ofta berättar man inte hur man mår och står för det på ett sådant sätt att andra förstår.

Detta medför en massa onödiga gräl, missuppfattningar och orealistiska handlingar.

Den varma känsla som infinner sig i kroppen när man blir älskad för just den man är går inte mäta med någon vinst i livet. Hela ens inre brinner och man finns bara i nuet. Det finns inget igår och inget imorgon. Bara nuet.

Vissa personer får dock aldrig uppleva en varaktig kärlek utan blir bara utnyttjad och missuppfattad . Jag var en av dem men nu har jag fått den rätte mannen i mitt liv som jag är väldigt tacksam över . Älskar dig B.A.A

 

 

 

 

Likes

Comments

Varför när man hjälper nån med nästan allt, mat kläder ett tak över huvud

istället för att visa tacksamhet så visar dom sin falska stolthet!

Alltså vad är ni stolta över när ni som har knappt nåt bra i erat liv !

Och man försöker hjälpa dig men du skrattar bakom ryggen tror att man inte ser det.

Såna människor borde skämmas för att man ger er sitt hjärta visa dig att

du är värd även när dina föräldrar , syskon,vänner tycker att du är bara problem.

Ni som är så falska Börjar tycka synd om er för ni är rädda visa er för den ni är .

Inerst inne vet ni att ni har ingen stabilitet , trygghet, och kärlek ni borde ha fått.

Men det ger inte er rätt att såra dem som har försökt att älska er.

Som har försökt hjälpa er .

Sluta vara falska för ni kommer förlora alla som har brytt sig om er.

Likes

Comments

 

Jesus is my God,
Jesus is my Spouse,
Jesus is my Life,
Jesus is my only Love,
Jesus is my All in All;
Jesus is my Everything

Likes

Comments

They came to follow him
Drawn by what He promised them;
If they would sell
All that they had;
He said that God would send
A kingdom that would never end,
Where all the poor would be so rich

 

And their discontent,
They heard what they thought
He meant,
They heard that the weak
Would be strong;
Bread would be multiplied,
And hunger be satisfied
And every servant a king
In this Kingdom of God,
A kingdom that would never end
A living unshakeable kingdom of God.

But he went his quiet way
Giving himself away
Building what eyes
Could never see;

While men looked for
Crowns and thrones
He walked with crowds alone
Planting a seed in you and me

Crying for those who cried,
Dying for those who died
Bursting forth glorified alive

And some of them looked for him
Sad that it had to end
But some dared to look Within and see
The kingdom of God
A kingdom that will never end
The living unshakeable kingdom of God

Still some of us look for him
And that it had to end
Do we dare to look within and see
The kingdom of God
A kingdom that will never end
The living unshakeable kingdom Of God.
 

Likes

Comments