cashback på bredband

*innehåller tips om tjänst*

Jag har traglat lite med bredbandsleverantörer senaste tiden då nätägaren har höjt avgiften till leverantörerna vilket resulterat i högre avgift för mig. Har haft 12mån fritt genom ​bredband2 men när det skulle börja kosta så hade dem höjt avgiften från 69kr/mån till över dubbla utan att tala om så blev tack och hej innan jag behövde betala något. Bytte sedermera till ​ownit som skulle kosta 89kr/mån efter 3 fria månader. Dessa hade också höjt sin avgift till 169kr/mån, denna info fick jag efter att jag sagt upp hos dem så dem var bättre än bredband2 på det planet.

Så igår bestämde jag mig för ​boxer , 1mån fritt sedan kostar det 99kr/mån utan bindningstid. Min första betalmånad blir mars 2019 haha!
Dessutom gjordes köpet via ​cashbacker jag fick 247,5kr i cashback. Ownit finns också på cashbacker, för er som funderar på att byta till dem!

Summa summarum har jag lyckats få 16mån här hemma med avgiftsfritt internet, var ju inte tanken men en tröst iaf för att behöva hitta en operatör som inte skyhöjer.

Gillar

Kommentarer

Nina
Nina,
Det gör vi också, vi bara streamar, spelar spel, skickar o ta emot emails.... funderar på att ändra till 100/100 ... Kan jag det eller måste jag starta ett nytt abonnemang ?
Fyndpappan
Fyndpappan,
Det borde gå att ändra på ditt konto tror jag, annars så hör du med kundtjänst per telefon 😊 har du bindningstid?nouw.com/fyndpappan
Nina
Nina,
Nej ingen bindningstid. Det är Bredband2 jag har.
Fyndpappan
Fyndpappan,
Okej! Ja men säger du upp det nu t.ex så tror jag din sista dag blir 31/1, borde synas när man säger upp vilket sistadatumet blir. Sen så dagarna innan det går ut så ansöker du om boxer, via cashbacker t.ex, så borde du få ca 200kr cashback (just nu 220kr å inte 247,50kr som jag fick tidigare)nouw.com/fyndpappan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229