Ja då är det dags för gymnasie val, som tur har jag redan tänkt igenom mina val och mina val är 1. Realgymnasiet, hundlinje i Helsingborg. 2. Campeon , Beteendevetenskap (Samhälle) i Helsingborg . För mig var det enkelt eftersom jag visste vad jag vill gå och vad jag är intresserad av, men för vissa kan det vara svårare om man inte har något man brinner för. Många är osäkra på om de gör rätt val eller inte, därför bör man prata ordentligt med sin studieyrkesvägledare så man kan få den hjälp man behöver, och att man har gått på gymnasie mässa och öppet hus så man kan känna av hur det gymnasiet känns. Så ni som inte har gjort ert val än eller kommer göra det om några år tänk igenom så ni väljer det NI vill göra och det som känns rätt för DIG. :D :D :D

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Då har man tränat hårt i två hela veckor med sin duktiga och talangfulla klass. Vi har dansat och sjungit. Tillsist fick vi ihop det jättebra med både musik,ljud, dans, sång , ljus. Vi har haft fem föreställningar som har varit jätte roliga, premiären var i onsdags kväll , fast vi fick ta soundcheck mitt i allt så blev det lyckat. Och varför det blev så bra beror på att vi har världens bästa lärare, som gjort detta möjligt för oss. De har tränat oss i två hela veckor och det blev en succé musikal, så Tack till mina lärare och dem i min underbara klass😃

Likes

Comments

Ja då är här massa plugg som ska göras MEN inte bara det utan också ska ha filmkväll imorgon kväll med min två vänner och vi ska ha det så mysigt och såklart så får man glömma läxorna , men sen blir det konsert på söndag med Vocal Six med klassen så det ska också bli roligt.

Likes

Comments

Vi har skaffat ett spa nu, å det är så himla skönt att bada i, massor med bubblor o värme. Nu har vi prövat av den o man vill bara inte gå upp.

Likes

Comments

​Då har man skaffat mer mys belysning till rummet det passar bra nu när höst och vintern är på väg. Så blir det extra mysigt. Har ni också mys belysning i era rum eller vill ni ha?

Likes

Comments

Då var man på pridefestivalen igår med bästa Emilia och så träffade man på Sandra från skolan o Elsa och Wiktoria men många andra med. Senare igårkväll så satt jag o Emilia o kollade skräckfilm o hade det mysigt.

Idag så klippte jag håret kort, är mycket nöjd :D

Likes

Comments

Då var man o shoppade i torsdags med syskonen. Detta vad var jag köpte, två tröjor , en ny skolväska och halsduk, nya skor och sist hårband som jag har saknat rätt länge.

Har ni osså handlat inför skolan nu till hösten., eller något nytt under sommaren, eller under resan?

Likes

Comments

Smoothie!

Recept på nyttig smoothie:

Ingredienser: till ett stort glas

1dl lätt yoghurt

1dl bär, i detta fall hallon o blåbär

1 banan

1/2 lime saft

Du häller alla ingredienser i en mixer och när det är klart häller du upp det i glaset, färdigt att servera. Det är bara att dubbla upp till fler personer.

Likes

Comments

Tillbaka igen, Har inte skrivit sen ja vi kom hem från Grekland. Så ska försöka hålla igång det igen.

Det blir snart skola igen, längtar lite för ska ju börja nian o efter det blir det gymnasie :D

På söndag fyller min mamma år så då ska vi fira, på onsdag åker jag o mina syskon hem till vår farmor o farfar o träffa valpen Tilja :D

Likes

Comments

Det var ett tag sen jag skrev något här men nu kommer min resa om Santorini 2015.

Santorini är en Ö som tillhör Grekland. En väldigt liten Ö.

Vi var där med min familj och med farmor o farfar och min faster. Vi bodde på ett mysigt litet hotell, jag o min syrra delade rum o vi fick en balkong ut mot poolen och fin utsikt hade vi också.. Vi fick god frukost med olika små sötsaker till såklart.

Vi besökte olika stränder med svart sand(vulkansand). Vi åt på olika och goda restauranger och fick smaka god grekisk mat. Jag fastnade för deras utsökta Souvlaki, som är kött på grillspett med pitabröd och grönsaker till, sist tzatziki.

Santorini är en vulkan Ö, vi tog en båttur en dag och besökte de andra små öar som tillhör Santorini, Santorini består av fem öar. Vi besökte en av dem som e en aktiv vulkan och samlade på lite vulkan stenar, vi besökte också  de varma källorna, där man kunde bada i havet in bland klipporna där färgen på vattnet var kopparfärgat,

Vi besökte också en stad på ön, som heter Oia, det är en väldigt turist stad men där var vacker utsikt. Vi bodde på öns så kallad huvudstad eller öns största stad som heter Fira. Vi såg också den fina solnedgången som var jättefin.

Likes

Comments