Varför sparar man på så mycket?!? Jovisst, man tänker att detta kan lillebror ha ,osv. Men det kan oxå bli liiiiite för mycket . Jag har 3 killar , så minsta killen har ju lite att välja på, en del kan man kasta direkt för det är använt mycket, sen har de en hög med kusiner i olika åldrar som oxå ger kläder ibland. Och då har jag en jättebra garderob i Gabriels rum där jag trycker in allt! Så idag kändes det som en bra dag att dra fram allt och kolla igenom 🙈. Men hjälp va mkt det blir. Och vad det tar tid . Och energin försvinner ganska fort gällande detta.
Men ska Gabriel kunna sova i sin säng ikväll så blir det bara bita ihop. Men jag har ju heeeeeela dagen på mig ☺️.

Jag har äntligen kommit igång att börja träna , kände att det barkat med mig senaste åren, så jag har börjat träna i fotbollsföreningens lokaler. Är inte så mycket för styrketräning, men löpbandet och roddmaskinen har jag nog fastnat för. Så nu har jag hållit i det i 3-4 veckor. Försöker innan jag börjar jobba eller direkt efter jobbet. Känns som ett bra upplägg. Köpte oxå hem en våg att synka med mobilen och som oxå läser av vattenmängd, muskler, fett, pulsen. Så nu jäklar ska det blir ändring hos mig

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Äntligen fredag, helt klar bästa dagen på veckan. Jag har 3 killar i lite olika åldrar , har försökt uppfostra dom till bra barn som vet rätt och fel, att stå upp för sig själva och vara omtänksamma,,, ja ni vet, allt sånt. Och jag har alltid varit noga med att gör dom fel så blir det konsekvenser. Vi har alltid varit noga med att säga sanningen , även om den är obehaglig, för säger man sanningen, då kan de ofta räcka som en konsekvens, tycker jag och min man.
Men i morse hörde jag hur det låt i plåtburkarna, hmmm, nån tar kaka istället för frukost. De två största är inga frukostmänniskor, men vi har försökt prata om hur viktigt det är mm. Så precis innan den äldsta skulle gå upp till bussen så fråga jag om han varit och tagit kakor idag . Nej, fick jag bara ( typisk tonårssvar). Konstigt sa ja då, de kan bara vara du eller pappa för jag hann upp innan de andra två skulle upp. Och jag tror kanske inte pappa tar lite kakor bara( de skulle han kunna, men mer troligt att han tagit med hela burken till jobbet istället). Så jag titta rakt på min 15 åringen och fråga igen, har du tagit kakor idag. -kanske det..
Jaha, vad har vi sagt om att säga osanningar, superharmlöst att bara sagt att han tagit kakor. Så då sa jag att nått straff får han pga att han inte sa som det var. Så när han kommer hem idag så ska nervåningen dammsugas,,, av honom!!! Han gillade inte straffet men sa inget heller. Endera slutar han äta kakor eller så säger han som det är i fortsättningen ,, winwin för min del oavsett ..

Idag är det dags för fredagsfikat på jobbet. Jag bakade igår åt mina kollegor, mazarinkaka och hallongrottor, hitta även en chokladkaka som får hänga med.
Ha en underbar fredag

Likes

Comments

Igår var det alla hjärtans dag, det finns nog knappt någon som missat det. Vi brukar inte fira det så värst mycket, gillar mer det spontana under hela året istället. Men min man vet att jag älskar älskar tulpaner, så igår när han kom från jobbet fick jag den fina buketten ❤️. Noel, min yngsta går på fritis än så det hade pysslats ett kort till hela familjen. Och så hade han köpt en sten med budskapet ”jag älskar dig” till sin allra värsta vän och kärlek sedan han var 1 år. De sitter ihop i vått och torrt, ren kärlek och funkar så bra med lek mm. Och vi har ju då turen att föräldrarna är våra närmsta vänner, winwin 😃!!
Igår hade vi stängt på mitt jobb för planering och möten , jag och mins kollegor drick mkt gjort, känns gött. Sen snabbt hem och duscha innan det var dags för ett föräldramöte som några föräldrar önskat. Ett bra möte, men jag förstod nog inte helt varför vi hade det. Sen hem och landa i soffan med kaffe och banan!! Nu är det redan Tors och helgen närmar sig med stormsteg. Dgr går så fort.
Om en månad sitter vi på flygplanet på väg förhoppningsvis till varmare breddgrader. Då åker vi tillsammans med vår närmsta vänfamilj/ extra familj. En familj där våra barn funkar så fantastiskt tillsammans och vi vuxna är lika samspelta. Det blir en vecka med ren njutning och avkoppling!!!

Likes

Comments

Då är det dags för semlornas högtidsdag. Kan inte säga att jag är jätteglad i semla, min mellankillen har varit helstöllig i det, men iom att han oxå har födelsedag här i början av feb, så brukar det bli semlor till kalasen oxå , så iår har han inte varit helt sugen. Vi får väl se om det blir nån ikväll när maken hittar hem från jobbet.
Igår jobbade jag sent och man känner när man kommit hem och ställt sig vid spisen och utfodrat familjen och all plockande , då finns det eg inte så mkt tid kvar innan det är dags att sova för att orka med nästkommande dag. Jag var så jäkla trött igår kväll!! Men idag är det ny dag. Skulle haft hand om min närmsta väns barn i em, men det behövdes inte . Kanske blir på Tors, vi får se. Annars händer det inte så mkt , jobb, skola och sen hem igen. Yngsta killen har gympa i em, vi får väl se om han har lust att gå på den eller inte.
Nu är det dags att fösa ut lite barn till bilen.
Hoppas ni får en fin dag där ute ❤️

Likes

Comments

Idag vakna jag oxå tidigt, kanske ett ålderstecken 🤔. Men upp till soffan, kaffe & banan tillsammans med några avsnitt sv Scandal. En bekant som jag har på fb håller på och utbildar sig till att kunna göra naglar, manikyr mm. Så hon behövde lite folk att öva på, så jag tog tillfället i akt och erbjöd min hjälp. Så kl 10 idag var jag hemma hos henne och fick mina naglar fina och lite handmassage på det. Så nöjd så..
Annars idag blir det väl som alla andra söndagar , tvätta, plocka och förbereda för kommande vecka. Måste leta fram lite saker som ska lämnas tillbaks oxå samt att jag ska möblera om i sovrummet. Har tänkt göra det i flera veckor men det kommer ju allti nått emellan eller så finns inte ork/energi för det.

Likes

Comments

Jaha, då var det lör morgon och jag ligger vaken i sängen . Maken och största killen har redan åkt iväg för att jaga, rävjakt var visst på schemat. De andra två snoosar skönt i sina sängar än. Idag ska vi på kalas, en kompis till mellankillen , fast vi ungås hela familjen så vi ska alla dit, fast utan dem som jagar, de hinner nog inte hem tills dess.
Jag är oxå sugen på att möblera om lite i sovrummet, får nog påbörja det under dagen.
Det bästa när maken ska iväg och jaga på morgonen är om jag hinner vakna till lite innan han åker . Då får jag KAFFE på sängen,, alltså den viktigaste drycken i mitt liv. Vatten i all ära, men får jag inte några koppar om dagen med kaffe, då är inte jag värst rolig och det är ju sååååååå gott!!!
Javisst, det kanske vore bättre att inte dricka kaffe alls, men den lasten kam jag få ha kvar i mitt liv.
Ikväll är det del 2 i mello, kan inte skriva att jag blev så imponerad förra helgen, kändes mest som jag slösat bort 2 timmar. Men yngsta killen gillade det så jag ser det som en mysig stund med honom.
Nej, kanske lika bra att hoppa upp och börja dagen. Tända i kaminen kanske, och en kopp kaffe till. Har även börjat kolla på serien ”Scandal” igen, så kanske ett avsnitt av den oxå . Haha, oftast klarar jag inte av bara ett avsnitt, det vill gärna bli några fler. Jag är en serie-nörd, fastnar i nästan vilken serie som helst..

Min vy från sängen ☺️

Likes

Comments

Har aldrig tänkt tanken att börja blogga, men tänkte nu ge det en chans. Är ju väldigt bra som dagbokssätt om inget annat. Så den här blir mest för min egen del, därav blir det nog ganska anonym. Jag lever ett bra liv, make, barn och jobb. Det är fullt upp varje dag, jobb, hem och laga mat, tvätta, plocka och hjälpa barnen med läxor. Kolla över att allt är under kontroll inför nästkommande dag, få barn i säng , ta disken och hamna i soffan liten stunda innan sängen. Och så rullar dagarna efter varandra . Helgen säger bara schwung så är den slut. Men jag gillar mitt liv och tempot . Skulle inte vilja byta bort det.

Likes

Comments