Wow..

Haha, hoppas verkligen att detta blir något.. För set är ju såå coolt! ☀


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hellu, för någon vecka sen färgade jag om mitt hår till svart blått (men det blåa syns typ inte, men skit samma) Detta är en dröm jag har haft sen jag var liten men inser nu att jag inte passar perfekt i den färgen precis (eftersom jag får höra det MINST en gång om dagen, yeey😒)!
Nu måste jag tyvärr sticka till skolan, bye!


Likes

Comments

Hej allesammans, så nu är det påsk och jag har precis kommit hem från mina kusiner i Halmstad. Nästan hela lovet har gått och jag har knappt varit hemma över huvudtaget haha, först var jag och sov över med Petro och Tilda från lördag och söndag och sedan var jag och sov över med Cajsa Sanna, Ida och Petronella. Och nu har jag precis kommit hem från att ha övernattat hos kusinerna i deras gäst stuga. Dock fick jag kanske bara 2 timmars sömn eftersom jag blev dunder förkyld igår kväll och har legat i förkylnings dvala hela dagen (vi lossas som att klockan två är slutet på dagen, ok?). Men i gårkväll fick jag för första gången slå på en pinjata (stavning?) och det var fett kul! Vi körde också ett sådant race när man har ett ägg på en sked och så springer man med skeden i munnen

Så nu sitter jag här och längtar till den varma duschen som jag kanske bör ta nu direkt och till det varma téet som jag ska börja koka snart. Känner mig så gammal just nu när jag sitter här i min mammas stickade kofta som jag fick låna (hade ingen tjocktröja till kusinerna men frös ihjäl, annars skulle jag inte ha på denna.) och längtar efter mitt Té haha!

Cyberkram<3

Tips: Checka in denna coola video från Liseberg, då man får se hur det är att åka Helix! (Är dock för feg för bergochdalbanor (min bästis har lovat att hon inte kommer tvinga upp mig i Atmosfear iaf, lugnande..))


Likes

Comments

Okej, jag är verkligen dålig på att uppdatera min blogg. Men i alla fall så har jag precis kommit hem från tabatan (intervallträning som hålls av organisationen GymMix) som verkligen är något att tipsa om! Som ni troligen precis läste har jag börjat träna (NEHE + yeey) även fast jag är sämst på det så har jag börjat i alla fall och har hållit på ett tag nu, fast det har gått ganska trögt denna veckan. Aja kommer tillbaka när jag har något mer intressant att skriva, bye!

Förresten så fyllde min bästis Tilda år i förrgår, litet grattis i efterskott för henne.


Några bilder från när jag och mina kompisar var på Spis&Deli som har de godaste juicerna!

Likes

Comments

Jag älskar bilspel vilket betyder att jag har spelat mycket need for speed genom mina dar. Så jag äger ut min farsa (ibland) och mina kompisar om vi får för oss att köra ett race!Vacker bild på radiobil banan i liseberg!

Likes

Comments

 

Jag är så ledsen att jag inte har gen är att jag inte har bloggat på ett tag men sanningen är att jag inte har orkat.. Men aja ska försöka blogga lite mer nu framåt..

Jag är värkligen sämst på sociala medier jag har dem men skriver typ aldrig på dem som t.ex facebook först nu har jag börjat skriva lite och vara där.. (om man kan kalla det lite när jag typ lägger ut en status typ en gång i månaden.) Jag har väll inget speciellt att skriva om just nu så ni får gå in på min kompis Cajsas blogg istället mohahahaaa! 👉  Cajsas blogg hittar ni här 👈

💚Cyberkram!!

Förresten e jag helt besatt av Imagine dragons - Demons, Såå bra! 


Likes

Comments

Uh, nu e det andra gången jag skriver detta, yeey.(första gången kraschade nattstad.se sköj)  Men i alla fall nu skall jag prata om det kanske mest uttjatade nyårslöftet ever, att träna mer.

Och varför drar jag upp detta? såklart är andledningen till det att det är mitt mål till sommaren att träna mer och äta nyttigare. Klyschigt jag vet, lev med det. Och andledningen till detta är att ätt jag har världens sämsta kondition samt att jag är trött på att vara trött 24/7 och att jag inte precis är den mest hälsosamma personen...

Jag har så klart börjat min nya hälsosamma livsstil (vad gulligt, jag tror att jag kanske kommer att lyckas) med att sluta på volley bollen (genius va?) men ska späda ut det med att då på träning som är i gympahallen här i Torup med min mamma. (mor och dotter tid, stort plus) Men ska i alla fall börja min träning med att springa en kort runda varannan dag, tränings aktiviteter i gympahallen när jag har tid samt äta nyttigare mat.

Jag kommer INTE banta tror inte på sånt. Visst det kanske fungerar under tiden du gör det men om du slutar går det bara nerför. Satsa på att äta nyttigare mat i stället för mindre mat, men vad du än gör  ÄT MAT. Ingen behöver svälta sig själv, Vi äter mat för att vi behöver det, mat är inget gift som gör oss automatiskt överviktiga. Alla är vackra på sitt eget vis och ingen behöver SVÄLTA SIG!

 

Det var nog allt, cyberkram! 💚

Likes

Comments

Helt kär i denna låten! (Och filmen ofcurse)

Likes

Comments


Better Blogging Nouw