Uh, nu e det andra gången jag skriver detta, yeey.(första gången kraschade nattstad.se sköj)  Men i alla fall nu skall jag prata om det kanske mest uttjatade nyårslöftet ever, att träna mer.

Och varför drar jag upp detta? såklart är andledningen till det att det är mitt mål till sommaren att träna mer och äta nyttigare. Klyschigt jag vet, lev med det. Och andledningen till detta är att ätt jag har världens sämsta kondition samt att jag är trött på att vara trött 24/7 och att jag inte precis är den mest hälsosamma personen...

Jag har så klart börjat min nya hälsosamma livsstil (vad gulligt, jag tror att jag kanske kommer att lyckas) med att sluta på volley bollen (genius va?) men ska späda ut det med att då på träning som är i gympahallen här i Torup med min mamma. (mor och dotter tid, stort plus) Men ska i alla fall börja min träning med att springa en kort runda varannan dag, tränings aktiviteter i gympahallen när jag har tid samt äta nyttigare mat.

Jag kommer INTE banta tror inte på sånt. Visst det kanske fungerar under tiden du gör det men om du slutar går det bara nerför. Satsa på att äta nyttigare mat i stället för mindre mat, men vad du än gör  ÄT MAT. Ingen behöver svälta sig själv, Vi äter mat för att vi behöver det, mat är inget gift som gör oss automatiskt överviktiga. Alla är vackra på sitt eget vis och ingen behöver SVÄLTA SIG!

 

Det var nog allt, cyberkram! 💚

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments