som vanligt så ligger jag ensam hemma och tänker på alla jobbiga saker som har hänt, nu har allt gått åt helvete igen och jag försöker hitta nått sätt att hantera det på men det är jobbigt att göra det själv... Hur som helst så har jag bestämt mig för att prova stänga av allt, jag föredrar nog hellre att inte känna nått än att må som jag har gjort de senaste åren. Men problemet är då att om jag stänger av allt så stänger jag också ute den enda personen som bryr sig, och jag vet inte om jag har råd att förlora honom just nu.

Det finns bara minnen kvar från hur det var förut och de där härliga stunderna jag minns är tillräckligt för att klara av dagarna. Jag vill bara bort härifrån nu, jag vill fly långt bort från allt, jag vill börja om och ha de livet jag drömde om förut. Men vem vet, kanske finns det överraskningar kvar för mig!👍

Men det är dags att se verkligheten och ta tag i skiten, jag måste välja om jag ska ta tag i livet eller om jag bara ska tänka "fuck it" och göra vad fan som helst. Vi får se, jag kanske gör mig själv stolt! 💗


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

"Kod för att importera min blogg till Nouw: 1858608272"

Likes

Comments

Känns som om de va evigheter sedan jag satt hemma i tvb en hela dag.  Idag ska jag nog ta de lugnt å bara ta hand om mig själv, ska nog prova på de där tjejgrejerna som typ måla naglarna, ansiktsmask, tjejpolare å annat dumt ?? 
De e nå jävla disco ikväll vilket fick mig att tänka på "förut" å de gjorde mig bara deppig så ska försöka få mig själv att tänka på annat. Men de är inte så lätt. 
Imorgon ska jag dra in te stan igen för att jag har saker att göra för att på söndag fyller min kära mor år och jag ska göra något speciellt. 
Beställde precis smink å massa saker till mitt rum från Wish. De e fan en sjukt bra sida, allt e skit billigt å de e typ ingen frakt alls , bra grejer också. 
Taggar Valborg som fan också, kommer ha så jävla kul!
Men nu ska jag dra ut å springa en runda för att rensa mitt huvud. Så alla ni får ha de gött så får vi se om jag skriver mer ikväll. 


.
Likes

Comments

Om man har känt någon eller några i en lång tid, om man har växt upp i deras närhet. Hur gör man då den dagen då man tvingas leva utan dem?
Sommaren 2014 förändrades hela mitt liv, allt som jag ansåg vara en trygghet försvann och de människor som betydde mest försvann medans jag vände mig bort. Helt plötsligt stod jag där, rädd för att klara mig själv men samtidigt rädd för att visa mig svag. Hela mitt liv var slut och på något sätt var jag tvungen att hitta ett nytt sätt att leva på, nya anledningar att leva för. Jag var tvungen att bygga upp ett nytt liv medans jag såg att de andra fortsätta med deras utan en aning om vad som gick runt i mitt huvud.
Jag fick välja mellan att visa mig svag och erkänna mina fel eller gå vidare med stolthet, mitt val var inte så svårt, jag vände mig bort en än gång och gick därifrån, bort från allt som en gång brukade vara min självklarhet.
 
Nu idag står jag här, samma människa, samma brister men med ett helt förändrat liv, jag är förändrad.
Jag säger åt andra och mig själv att jag har blivit starkare, mer självstädig men samtidigt vet jag att det inte är sant. Jag har varit vilsen i månader, vandrat runt och försökt hitta en ny väg att följa men jag har bara gått i cirklar, jag har cirkulerat runt den plats som en gång var mitt hem, min familj. Jag har tittat in genom murarna som de satt upp för att hålla mig ute, med längtan om att de någon dag släpper in mig igen.
 
 

 
 
 
 

Likes

Comments

Nu ligger jag i en säng i storuman och tänker på allt och lite till.
Jag har kommit fram till att sann kärlek inte är något annat än en myt som vi endast tror på för att vi så gärna vill att det ska existera. Tanken av att aldrig hitta den rätta och vara ensam skrämmer oss så mycket att vi inbillar oss att nånstans ute i världens finns just DEN specilla personen som man kommer älska mer än allt.
Grejen är att jag har träffat 2 killar som jag har varit helt säker på att han e den rätta. Max e ju en av dom å han var jag helt jävla säker på att just han var den rätta. när vi gjorde slut var jag säker på att de skulle vi bli igen för att han var ju den där speciella. men istället hittade jag en kille som jag nu känner exakt likadant för. Så det här med själsfrende är bullshit å det här med "föralltid" är också bullshit.
Ett föralltid är aldrig ett föralltid. Om du och din kille/tjej säger att ni ska vara med varran föralltid, hur vet du då att han inte blir mördad imorrn och erat föralltid slutar då?
kärlek är egentligen ett stort frågetecken som vi egentligen bara är för nyfikna på. Vi borde bara backa och låta det vara men vi gör det aldrig.
Hur mycket vi än försöker förneka det så vet alla att i varje förhållande kommer en tid där ditt hjärta kommer krossas och det finns inget vi kan göra åt det. Så det vi egentligen gör när vi blir kära är att vänta på att krossas till tusentals bitar.
Kärlek är inte en del av min värld längre. jag bryr mig inte om hur mycket jag vill att det ska vara det, jag tänker aldrig igen lägga hela min lycka i en persons händer utan att vara helt jävla säker på att han inte bara släpper den.
Sist jag gjorde det så släppte han den å brydde sig inte ens nog för att sedan plocka upp den igen.
Så fuck kärlek, fuck vänner, fuck lycka, fuck sorg och fuck livet. Ha kul å se till att dagen ditt liv passerar dina ögon för sista gången kommer det vara värt att se.
 
 
 
 

Likes

Comments

dom senaste åren har jag klagat dagligen över hur mitt liv är. Jag har sagt att jag inte har nån medans jag var omringad av människor som brydde sig. Jag hade en underbar pojkvän och fina vänner som alltid stöttade mig.
jag hade det rätt bra, men såklart som alla andra så hade jag saker som tyngde ner mig men problemet var att jag bara tänkte på det dåliga. Det är lite kul för när jag och min kille gjorde slut så kunde jag inte låta bli att tänka BARA på de bra stunderna vi hade och därför blev det så tufft att jag inte klarade av att förlora honom. Strax där efter blev jag ett riktigt as mot mina vänner å jag märkte det aldrig. Men just då brydde jag mig inte heller riktigt.
 
nu har jag varken mina vänner eller den där speciella killen kvar och egentligen har jag mig själv att skylla. 
Jag har haft turen att hitta en sjukt fin kille som e som en bror till mig, han har funnits å han har hjälpt mig när jag mådde som sämst. Han har gett mig ett tryggt ställe att komma till när jag var rädd och jag älskar han så sjukt mycket. Han är brodern jag aldrig fick.
problemet är dock att mitt förflutna har jagat upp mig och allt går emot mina chanser till lycka just nu.
dom som brukade vara mina "systrar" har gjort allt för att ta det här lilla jag har ifrån mig och dom verkar ha lyckats. Jag går under, kan inte gå i skolan å kan inte ha nå vänner. 
Jag vet ärligt inte vad dom vinner på det men jag kan inte ändra dom heller, jag e bara fast och kämpar för mitt liv.
det går massa rykten om mig å min "bror" som jag inte ens kan fatta att folk tror på. Bara för jag e med en äldre betyder inte att han typ våldtar mig å super ner mig?
han e min bror å bästa vän och jag fattar inte varför alla gör som dom gör, jag har känslor för nån å de är inte han. 
han e en familjemedlem å jag skulle kunna ta en kula för den bögen??
 
Så istället för att massa rykten ska spridas om mitt liv så kommer jag sprida sanna rykten om vad som egentligen händer, här i min blogg. Så om ni nu e så nyfikna så varsågod och läs. Här får ni iallafall sanningen.
 

Likes

Comments

Senaste veckan måste jag ha sagt att jag mår helt bra minst tusen gånger utan att mena det en enda gång.
Men när nån frågar "hur mår du?" så vill dom egentligen inte ha ett ärligt svar. Man svarar det man tror att dom vill höra och det är så det alltid kommer vara. Men om man fortsätter säga det så kanske man nån dag tillomed tror på det själv..
Jag vet inte vem jag är längre å jag har ingen aning om nått som kommer hända sen heller, vet inte vilket gymnasie jag vill gå, vilket yrke jag vill jobba med eller ens vilken mat jag vill ha imorrn. Jag kan inte tänka framåt å jag vet inte varför? Så jag fortsätter säga att jag ska ta de som de kommer men jag vet inte hur länge jag kommer orka med det för att jag vill veta vad som kommer hända med mig i framtiden, jag är nyfiken.
Just nu är jag ung å bryr mig inte om nått men just nu är inte för alltid och det glömmer jag å alla andra bort. Men samtidigt så är just nu fortfarande just nu och just nu är svårt. Jag är en 14 årig tjej som inte vet någotsäkert och det är inte bra.
   
 

Likes

Comments

Idag ska bli en bra dag tycker jag!
Fick ett drygt samtal igår och nu känner jag att jag förtjänar att ha en mysig kväll å de är exakt vad jag tänker ha:]
Från och med nu så ska jag inte låta nån jävel trycka ner mig, jag ska vara en stark bitch och inte ta skit från nån, jag ska skaffa nya vänner på prolympia och jag ska helt enkelt få en ny start.
Alla jävlar som visade sig vara falska ska få se att tillomed jag kan få de bra! jag ska få bra betyg, bra vänner och ett bra år. Nu är de min tur att blomma och ingen ska få stoppa mig. Min dåvarande bästa vän sa till mig förut att om man vill ha regnbågen måste man möta regnet.Problemet var att jag inte ville eller kunde möta regnet, men nu behöver jag det där regnet för att kunna blomma ut ännu starkare.
Nu är de min tur<3
 

Likes

Comments

2000-talet är verklkigen en sjuk tid, jag vet inte vad som har hänt med världen.
Vi alla har fått förusättningar på hur vi ska vara för att vara "perfekta" men ingen förstår att det inte finns nån perfekt människa. Alla har sina fantasier om hur den perfekta tjejen eller killen ska se ut och vara och vi inser aldrig att ingen är perfekt. Ingen fattar att man ska inte leta efter killen med perfekta drömutseendet, man ska leta efter en person med ett stort hjärta och när man hittar den personen så kommer utsidan tillslut vara perfekt, kanske inte i allas ögon men i dina.
Perfekta människor finns i disney filmer och inte på riktigt och ingen tycks fatta det. Jag vill iallafall inte vara perfekt även om jag hade chansen att vara det. Jag nöjer mig med att vara mig själv och det borde andra också göra..
Männsikor nu är falska och själviska och det finns inget vi kan göra åt det, hur mycket vi än försöker förneka det så går det inte för att det är så vi är, vissa mer och vissa mindre men på nått sätt är vi alla likadana. Vi sårar dom vi älskar och älskar dom vi borde hata och det går inte att unvika.
Människan har gått över styr och nångång kommer vi bli våran egen undergång. Tänk efter, vi skjuter varandra för att vi är så envisa över att vi ska ha ett speciellt land för oss själv osv, vi slår ner folk som har en annan hudfärg och vi trycker ner en person som är sig själv så mycket att det leder till att den personen tar livet av sig. Tillslut kommer vi utplåna människan på egen hand. Fuck jordens undergång för vi kommer inte ens leva för att se den.
Så tänk efter nästa gång, innan du snackar om att hitta den perfekta personen eller innan du gnäller om att kriget i gaza är hemskt, tänk på att vi här i sverige inte är så mycket bättre och vi kankse inte bombar varran men vi plågar folk till döden och jag anser att det är värre än att bli bombad för att bli bombad och skjuten går iallafall fort och man slipper lida. Vi är lika mycke mördare som vi anser att dom är.
 

Likes

Comments