Måndag igen, dagarna går så himla fort att man knappt hinner med.

Förra veckan började pissigt med en otroligt dålig måndag då jag bara ville lägga mig ner i sängen och sova fram tills helgen, sen så har min viktnedgång slutat vara medgörlig då jag antingen står still eller går upp något kilo igen, såna saker kan göra att humöret åker ner tillsammans med självkänslan. Men resterande dagar blev bättre och det flöt på rätt bra. Gick och bokade en välbehövlig klipptid bla. så nu ska äntligen mitt hår få lite kärlek! Lyckades dessutom hitta att smirnoff kommit med en sockerfri variant av smirnoff ice på systemet så äntligen slipper jag dra med en vinflaska då det vankas festligheter, så i lördags blev det smaka på den och trycka i sig lite tweekgodis samtidigt som vi såg lite film.

Bakade också lite semmelmunkar igår inför fettisdag imorgon och måste säga att det blev rätt bra ändå så det kan man göra igen!


Idag började dagen med lite sömn och en växande huvudvärk men det är ju måndag så är inte förvånad. Är inte heller förvånad över att man fått tre utbrott på 3åringen redan innan klockan blivit 8 haha kids... 

Annars är planerna i veckan inte många förutom på onsdag då jag ska klippa mig och vi ska äta extra god mat och vara extra kära eller nått sånt puttinuttigt man gör på alla hjärtans dag.

Sen så ska jag fortsätta kämpa med kalorierna, nu ökar jag intaget till 1200 igen så får vi se om jag kan kicka igång det eller om jag får härda tills förlylningen försvunnit så jag kan börja träna och på så sätt kanske möjligtvis kan kicka igång nedgången igen så jag kan komma fram till mitt mål.

Fortsättning följer för nu vaknade lilltjompan..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har länge funderat och grubblat över hur man börjar i det första inlägget man gör på sin blogg, ska man skriva en kort presentation eller berättelse om vem man är och varför man startat sin blogg? Nä det känns som ett personligt brev man skriver inför en jobbintervju så skippar det och hoppar direkt i poolen med huvudet före.


Let's go!

Likes

Comments