Söndag, Stress Och Planering

Min Vardag, Vovvar, Inspo By JP

Kaffe | Mopsmys | Påbörjat det nysläppta "Mafia: definitive edition" på PS4:an.

Det har varit höjdpunkterna på denna lediga dag ❤️

Har så svårt att koppla av och ta det lugnt nu när man jobbar så hårt med butiken. Älskar det såklart men har så svårt att stressa ner eftersom så himla mycket står på spel med den fysiska butiken.
Jag kommer fortsätta att kämpa mig blå för att kunna jobba med endast Inspo under nästa år. Det kommer krävas mycket av mig, många nya och givande idéer, hitta rätt marknadsföring som generar resultat, hålla fast i våra fantastiska kunder, som nu har hittat oss på Kullagatan, även online.... Det är mycket som jag måste lösa och klara av.

Att ha en så stor och omfattande utmaning framför mig ger mig energi och gör mig taggad till tusen, men det ger mig således också lite ångest. Det måste liksom bara fungera. Att gå till 'Plan B' är något som för mig känns som ett nederlag och i detta scenario är det något jag verkligen vill undvika. Vill inte längre behöva fördela min tid mellan mitt eget företag och andras företag där jag är anställd. Jag vill kunna lägga allt krut och allt fokus på mitt eget.

Imorgon är det dags att kickstarta en ny vecka, då är min plan att göra mina nya idéer till marknadsföring mer konkreta och köra igång med planering inför detta på riktigt.

Med det så önskar jag er en fin söndagkväll!

Gillar

Kommentarer

skippinginheels
skippinginheels,

Ohhh cuuuuute ❤️❤️❤️❤️

nouw.com/skippinginheels
FruWendel
FruWendel ,

They really are..! 🥰🤗

nouw.com/fruwendel