Dagen da alt ble snudd på hode for alle

Hva skal vi si om året 2020....... Hvordan har den vært for meg? Tja..... starten på 2020 kan jeg ikke klage på. Den startet jo bra og vi var opptatt med oppkjøring av NM i karate for Jonas. 7. mars var vi i Sarpsborg der NM ble arrangert. Rett over helgen så kom nyheten om Covid19 som hadde kommet til Norge. Da ble alt snudd på hodet ..... Pandemien var kommet og Norge stengte ned.... livet ble snudd opp og ned for hele befolkningen! Alt ble endret over natten og ingenting ble som før igjen.

Siden mars 2020 har ingenting vært "normalt" på en måte for noen. Jeg personlig har vært "heldig" at ingen i min familiekrets eller bekjente har blitt rammet av viruset. Og jeg er veldig takknemlig for det. Takknemlig for at både jeg og gubben fortsatt har en jobb, og vi gjør det vi kan for å være med å ta et tak mot pandemien. Vi følger rådene som blir gitt og begrenser oss hva vi gjør i fritiden osv. Når jeg er på jobb er jeg også veldig obs på renhold og avstand. Selvom det ikke alltid er like lett så prøver jeg hvert fall det jeg kan for å bidra.

Selvom pandemien fortsatt er her kan vi selvfølgelig ikke stoppe opp å leve livet. Livet må bare gå sin gang med noe restriksjoner enn uten pandemien. At Vietnam reisen i juli 2020 ble avlyst var noe jeg visste med en gang Norge og verden stengte ned. Men jeg fikk en fin sommerferie i Norge, så alt var jo ikke negativt. Vi fikk gjort masse hjemme og i høst fikk vi også min etterlengtede valp, Emma. Så ja, 2020 har vært et veldig spesielt år, men jeg syns det har gått veldig bra. Man må bare være flinke til å bidra der man kan, og gjøre det beste ut av det.

Pandemien vil nok følge oss inn i 2021 og fortsette videre. Men jeg har et håp at alt vil bli bra igjen. Man må bare ikke miste håpet 💕.

Liker

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,

Nei dette året ble nok ikke som vi hadde tenkt eller planlagt, men noen lyspunkter har det da vært. Jeg føler meg også heldig som har en jobb, og ar jeg har klart å holde meg frisk. Ingen av mine venner eller familie har blitt smittet. Nå må vi se framover og håpe at 2021 blir er bedre år. Godt nytt år til deg og familien din 🎉

nouw.com/veralynn
FruLea
FruLea,

Helt enig, har ikke vært det beste året. Jeg for min del sitter mye inne, men merker mest på jobb og når jeg skal handle. Min familie har og vært heldig og fått noen virus. Jeg er jo i karantene nå etter en kollega fikk påvist corona, så håper på negativ resultat👍🏻

nouw.com/frulea