Våldtagen och sexuellt misshandlad

Ska här berätta något som inte många vet, för jag aldrig vågat.

Jag ser rätt så glad ut .... eller​ hur??? men  en bild kan även dölja mycket även om , den säger mer än 1000 ord... Även om det jag tänker berätta, hände för 11 respektive 6 år sen ,så är de något som kommer  vara fastetsat på minnet för resten av mitt liv...

Som förälder , ska man vara stöttande... och inte bestämma över sitt barns liv, då  man är myndig... visst är de så... men tyvärr inte för min del... då vart de mina föräldrar som bestämde..

för de första  har jag blivit sexuellt utnyttjad! när jag bara var 17 år, skulle fylla 18 samma år.. denne pojkvän, som de faktiskt var, han låste in mig, medans han åkte till polarna, för att röka på (majja).han ringde mig var femte minut, då jag var från honom , för att kolla vad jag gjorde, i skolan och även , när jag låg hemma hos föräldrarna och sov.
Jag fick inte göra någonting ifred för den här killen, inte duscha inte sitta på toa och heller inte äta. Han tvingade mig att äta mer än vad jag orkade. 

han tvingade mig att bo hos honom , så jag kände att jag var tvungen att bli vuxen, och de fort.  Jag fick agera hushållerska, madrass (hora) , hans personliga lärare. . det hörde till saken att han gick på komvux o läste psykologi bl.a.  jag var tvingade att göra både hans och mina läxor. Ett betyg lägre än VG, accepterades inte, då blev de antingen en smäll eller ett påtvingat samlag..

Jag kom ihåg  två senarion i det förhållandet, som jag tänker dela med er. 

Jag kom hem till honom en dag , från mina föräldrar. Då hade min mamma gett mig lite nya kläder, som jag ville visa för honom. Vad tror ni hände? Jo, de blev straff-knull bakifrån, han drog av mig kläderna, och slängde mig på golvet och gjorde sitt.. gjorde såklart ont, för försiktig var han då inte....

En annan gång hade han köpte hem en ögonbindel och ett par handklovar. Hsn lyckas klä av mig, sätta på mig ögonbindel och sätta fast mina händer i sängen, med dessa Jävla handklovar...  Jag fick panik.
Inte nog, med de... han vill jag ska suga av honom, vilket jag såklart motsatte mig... men inte fan lyssna han. Så istället, gjorde han sa.att han tvingade in sin kuk i käften på mig, vilket nästan gick mig att spy där och då..  fanns mycket han gjorde,men dessa händelser, satte sej på näthinnan på mig..Jag kom för ifrån för mina föräldrar, kom o tog mig därifrån till slut, då dom fått nog.

Våldtagen har jag oxå blivit... detta händer senare, då jag även hade flyttat hemifrån.

Även denna killen, träffar jag på nätet, tro det eller ej.  Denne kommer hem till mig en sen torsdagkväll för sex år sen, han är få lika gammal som jag är idag.

I alla fall, jag tror han kommer för att  u.gås med mig, men inte. Han för mig till min säng. Förklarar för mig att han ska massera mig. Det leder till att han tvingar sej på mig, jag gör motstånd, då jag inte vill. Vem vill någonsin vara med om detta frivilligt???

Då denne tycker att han är färdig, så reser han sej upp, börjar klä på sej , för att åka hem. När han står i dörren på väg ut, kläcker han ett par ord" Åk , till apoteket imorgon, och köp dagen-efterpiller..sen åkerhan hem.
2 veckor efter, denna händelse, har han mage att höra av sej , han kallade sej för och då min pojkvän vilket han såklart inte va.

Han förklarade att han inte hört av sej för att han legat i förkylning .

Detta betättade jag för min pappa, så sent som i december förra året..han blev både ledsen och arg. varför fick jag aldrig nåt svar  på.
I närmare eftertanke, skulle jag nog hållt tyst..då inte den händelse,kommer att göra min relation till mina föräldrar något bättre..

Jag har heller aldrig  sökt hjälp för de här... för jag alltid trott att ensam är stark.

Gillar

Kommentarer

Enslagsverklighet
Enslagsverklighet,
Men herregud vad du varit med om hemskheter! Att söka hjälp är inget fel, det kan göra att livet blir uthärdligt och att du får bättre relation till de närmsta... Hoppas du kan få må bra och ha ett fint liv med dina hjärtan. Hittade dig via följtåget
nouw.com/enslagsverklighet
FruVilhelmsson
FruVilhelmsson,
Det är defenift, inget man drömmer om ska hända....
nouw.com/fruvilhelmsson