Ja, som rubriken lyder .. vad för portal byter man till som har en bra app.. då inte appen för nouw fungerar.. man vill ju liksom kunna blogga på språng... lan ni rekommendera någon? Och hur i all världen flyttar man med sina inlägg? Vill byta både portal och namn. Så finns några förslag på namn? Ska ju försöka förändra och förnya mitt 2018.Have a Nice Day you all!

Likes

Comments

Denna förbannade söndag.. . Ångest för vad som komma ska... bilen trasig.. . Ingen tvättmaskin ... öh, ja fick ju tag i en ... men den gick inte ner i källaren , så det är bara att sälja till första bästa som vill ha den, typ... ja pengar ska vi inte prata om.. .

De här med bloggen trodde jag var ett sätt att få e extra inkomst, men icke...

Saknar han med stort H. Men undra ja om ja får träffa honom snart... jobbigt att inte kunna hjälpa till...bara lixom stå å titta på när livet flyger förbi en... #fucklife

Det här blev ett rörigt inlägg känner jag.

Jag kommer få ha tilltro till denna lönebidragsanställning, jag om möjligt kommer få snart.

Likes

Comments

Lördag idag och faktiskt en lugn sådan.

Även fast man gärna hade gjort något annat, när tid ändå finnes...

Höll på att dö av tristess imoeses, så då tog jag och vände upp och ner på halva huset.

Alltid tråkigt och städa , men så skönt när de väl är gjort.. tänk om man nu hade hjälp av någon att städa ihop med. Va mycket roligare det skulle va o dessutom går de ju mycket fortare. .

Och efter de, blev jag liggande i sängen för att kolla på Leif & Billy och där var även Lucas Simonsson med i ett avsnitt. Den serien är ett måste att se,🤣

Sen får vi se vad lördagen i övrigt har att bjuda på.

Likes

CommentsÄntligen fredag och det innebär fredagsmys framför Talang. Idag ska jag äta kyckling och potatissallad, gott med lite sommarkänsla mitt i vinter. = ) Sen har jag lite överblivet godis som jag får äta i min ensamhet.

Dagens möten gick otroligt nog över förväntan bra. På socialen gick det längre tid än väntat med de slutade bra, för cash fick jag. Och med AF gick de oxå bra, vi satt o typ, försökte lära känna varann i 1,5 timme.

Summan av kardemumman blev att jag ska försöka skapa mig en ny mejladress, vilket är grymt svårt.. Några förslag?, Nästa möte med AF blir om två veckor lite drygt, då ska vi se över vad det finns för möjliga jobb. Jag vart uppe i Skara som jag skrev i gårdagens inlägg och hjälpte exmannen med de han ville.. Otroligt att man inte kan som vuxen människa fixa det själv.


Så fick en liten Energiboost idag, barnen såg ut att må kanon. Det uppstod två samtalsämne då jag var där uppe och det som var bekymren var mitt val av musik , men även att jag hade ännu mer Ringar på fingrarna än, sist. Den stora sonen ska ha sprungit omkring hemma hos honom o ropat K#K, det tror jag först när jag hör de själv.

Allt bara för att retas, så hade jag innan #wish , tog ut en extra avgift för sina paket handlat på mig ringar och även armband, för jag visste det skulle reta gallfeber på honom , vilket det uppenbarligen gjorde. Mitt i allt detta görs det ett antagande och han tror att jag gått o blivit ihopa med någon hårdrockare... Skulle aldrig i mitt dag , få för mig något sånt.


Hoppas ni nu för en Awesome helg allihopa!

Likes

Comments

I nuläget är kontakten med barnens far, vad jag kan tycka väldigt intensiv. Då jag stack från Skara för snart 5 månader sen , tog jag med mig väldigt mycket av det som både tillhörde mig och barn.. om det var fel kan ingen svara på .


Men en grej som är väldigt störande är att han ber mig åka 3 mil för att ta tempen på vår yngsta son, istället för att gå över till affären som ligger 5 minuters gångväg från lägenheten han bor i.

- Gör han det för att ha kontroll på mig?

- Gör han så för att jag ska få träffa barnen ?

Frågorna är många, men vad vill han bevisa/motbevisa med det??

Och nu ikväll , visar det sej även att största sonen fått blåmärke på ögonlocket. Vilket han säkert fått då han lekt och sprungit omkull..

Förutom det , så är de mysfaktor på hög nivå i sängen. En bra film på tv😍

 Man önska då sällskap ibland.. nån o krama o bara krypa upp i famnen på.. .

Något jag tycker om är att ligga sked.

Liksom där tystnaden bara kan tala för sig.

Drömma kan man  men om de nångång bli verklighet är en annan femma.❤

Likes

Comments

Gör nu ett tredje försök att skriva ett inlägg idag. .
En väldig känslosvallande dag idag..!!

mina små hjärtan är hos sin far. Blir det någonsin lättare??
har idag , varit där och hämtat en del av mina saker, så har hela bilen full.. finns säkert mer att hämta.

Så jag har kvällen utstakad med vad jag ska göra.

Något jag inte tycker om är att han anklagar någon som står mig nära, för vårat tummulta uppbrott på äktenskapet..
Men hur är de dennes fel, då jag inte haft kontakt med personen i fråga på 2,5 år för jag inte fått....??? är de någon som förstår den logiken... men summa av kardemumman så får jag ut mer cash😎

Har även nu idag , fått ringa några samtal.
Och vet ni Socialen fick erkänna sitt misstag o så gott be om ursäkt. PAY BACK TIME!! 😎🤘
imorgon ska jag även ha möte med af,vilket jag hoppas på ger positiv utdelning. dom har ju bestämt sej för att hjälpa mig med lönebidrag, därav den täta kontakten.

Sist men inte minst så nu i skrivandets stund sitter en av dom jag håller av mest , uppe i Kammarrätten o försöker vinna tillbaks sina barn , mot Socialen.
Hade jag kunnat, så hade jag utan att tänka varit på plats. 😫❤
Får ett samtal senare idag med resultatet av rättegången. Håller verkligen på å spricka av nyfikenhet och mina tummar håller på å bli blå...

Likes

Comments

Som jag tidigare skrivit har ju jag varit och är fortfarande sjuk. Den den dumma förkylningen ger sej inte utan bara byter karaktär.. . Så jävla jobbigt...

Sen blev Lilleman sjuk med feber och rinnande näsa och likadan och irriterande hosta som jag. Kan ju glädja mig åt att den hostan är inte lika intensiv . Han orkar leka lite, men de är mycket kramar och pusskalas..

Snor-Pussar så mysigt 😍😎

Stora lillkillen var på dagis idag.. Glad för att äntligen kommit dit, så vill han inte jag går... men de höll inte i sej så länge..

När jag sedan hämtar hem honom, har personalen tagit tempen på honom och det visar sej då att även mitt största hjärta åkt på feber och han är allmänt isf.

Mitt mamnahjärta går i bitar💔

Vi kom hem och har myst hela eftermiddagen. Så nu sover mina sjuklingar ❤💔❤

Likes

Comments

Nu sover mina små änglar för natten äntligen.. . Lite senare dock än dom andra kvällarna.


Jag har lyckats med att få dom att sova innan kl.18.00 i 4 dagar.. men de gick inte idag, då dom bestämde sej för att ta en sen tupplur mitt på dagen bägge två

Imon vankas dagis för den stora grabben. Åh så han längtar dit.... men han börjar åka på den skiten jag och Lilleman har..

Berättade för barnens far att förkylning härjar här och då fick jag vad jag upplevde var e b uppläxning av hur förkylning smittar.

Ja Jo,jag vet hur det smittar... jag var lixom inte födde igår...

Får man bli irriterad på sånt.. .??

Nu ska jag strax sätta på Tv:n igen och kolla fortsättningen på farmen... Så spännande 😂Sikka idioter de är med i årets Farmen... Håller ni inte med??


Ha en gör kväll!

Likes

Comments


Eftersom min sits ser ut som den gör och jag verkligen inte vet vem eller vilka som ser vad så kan man ju inte skriva vad man egentligen känner för..

Att inte kunna uttrycka alla sina känslor är verkligen jobbigt .. Vilka känslor de än må vara. Och att inte kunna umgås med dom man vill är oxå lite smått ledsamt...

Jag har sen 4 dagar tillbaks legat i världens jävla förkylning. Först satte den sej på lederna,kände mig som en 80årig skruplig tant.. sen utbröt en liten släng av bihålinflamation och de resulterade i att jag känner att jag inte kan äta ordentligt för jag har problem med sväljer och även ont i gommen. Lilleman har oxå blivit förkyld.

Så mamnahjärtat brister lite. 💔

Då barnen kom hit till mig i förra veckan gick även tvättmaskin sönder... funderade länge o väl på vad de kunde vara, då tvättmaskin inte tömdes på vatten som de skulle.. fick vrida ur kläderna och ösa ur maskin.. Så jag har idag fått tvätta kläder i diskhon... vet ni , de funka😎


Ha en toppendag!

Likes

Comments